Разкритие на Livesport.bg: ЦСКА с единия крак аут от Европа?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Разкритие на Livesport.bg: ЦСКА с единия крак аут от Европа?

Мнениеот rsk » 27 юни 2012 18:31

Аз не знам защо не ви закрият. Няма друг толкова непрофесионален, безсмислен, вреден за околните клуб. Нищо си нямате - даже и юношите ви няма къде да играят. Разбирам да ходехте по 15 хиляди на всеки мач, да има смисъл от съществуването на ЦСКА - ама вие ходите по 500 човека :roll:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 27 юни 2012 19:03

rsk написа:
шивача написа::lol: имате едно добро участие за 23г и това е, а коеф е заради нашите пропуснати участия през 95 и 08. тоя година ви е 5-та и ви свършва ония коеф и ще има пак родилни мъки, каквито винаги сте имали. така че се матирай сам, оттук виждам, че си с гол цар :lol:

Tи гледал ли си ЦСКА напролет в Европа бе? :lol: Гледал си, Мики Маус...

А ти отворко гледал ли си Левски на полуфинал в ЕКТ?Щото аз съм гледал ЦСКА на полуфинал!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 юни 2012 19:10

rsk написа:
шивача написа::lol: имате едно добро участие за 23г и това е, а коеф е заради нашите пропуснати участия през 95 и 08. тоя година ви е 5-та и ви свършва ония коеф и ще има пак родилни мъки, каквито винаги сте имали. така че се матирай сам, оттук виждам, че си с гол цар :lol:

само два пъти, но за нас е по-важно това, което и Тонев каза, че ние сме най-титулувания клуб в Бг, иначе, тогава вие гледахте това :arrow: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mZx0LBW17KQ[/youtube]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 27 юни 2012 19:17

Тая тема е за затваряне.Явно сините специалисти главно от провинцията пак добиха кураж след като Левски си направи селекция от свободни агенти -ветерани на футболното движение и няма да спрат да сипят глупости от рода " на нас ни дадоха тиквен медал за това ,че сме играли на пролет- каквото и да значи това".

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 юни 2012 19:20

rsk написа:Аз не знам защо не ви закрият. Няма друг толкова непрофесионален, безсмислен, вреден за околните клуб. Нищо си нямате - даже и юношите ви няма къде да играят. Разбирам да ходехте по 15 хиляди на всеки мач, да има смисъл от съществуването на ЦСКА - ама вие ходите по 500 човека :roll:

:lol: :lol: :lol: ами няма да ни закрият, след опитите на цола, солака и разни алкохолизирани доносници, както и на сегашните ви управляващи от дпс, пак ще го преживеем, ние нямаме измислени герой като вашите деветки, ние сме ЦСКА, Стоичков, Якимов, Бербатов това е ЦСКА! Щастлив съм, че не съм част от долния и подмолен милиционески клуб на алкохолизираните доносници :mrgreen: и още нещо, аз не искам да ви закриват, забавни сте, мнооого забавни, евроджентълмени :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 27 юни 2012 20:07

rsk написа:Аз не знам защо не ви закрият. Няма друг толкова непрофесионален, безсмислен, вреден за околните клуб. Нищо си нямате - даже и юношите ви няма къде да играят. Разбирам да ходехте по 15 хиляди на всеки мач, да има смисъл от съществуването на ЦСКА - ама вие ходите по 500 човека :roll:

Е то това ви е мечтата на вас от Герена :) Иначе няма да станете шампиони 8-) Закриха отбора на ЦСКА по баскетбол, но пък там Лукойл ви праска... и във футбола ще ви праскат ! Лошото за вас, е че ЦСКА винаги ще съществува ! Пък и вие кога сте имали повече от 5 000 ? Ние само с Литекс имахме над 12 000 и то в мач за купата ;)
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 27 юни 2012 20:53

svetlan28 написа:
rsk написа:

А ти отворко гледал ли си Левски на полуфинал в ЕКТ?Щото аз съм гледал ЦСКА на полуфинал!

И защо млъкна?Ти гледал ли си отборчето си на полуфинал?А всички онези,които обичат тревата :lol: дали са гледали отборчето си на полуфинал?Е :lol: все пак сте играли напролет-браво на вас!Може би,защото и тревата започва да расте напролет!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юни 2012 20:59

svetlan28 написа:
И защо млъкна?Ти гледал ли си отборчето си на полуфинал?А всички онези,които обичат тревата :lol: дали са гледали отборчето си на полуфинал?Е :lol: все пак сте играли напролет-браво на вас!Може би,защото и тревата започва да расте напролет!!!

А онези, които обичат сиропчетата... какво са гледали?

Има ли значение дали ще те убият в началото на войната или един ден преди да свърши?Тогава нямаше коефициенти, а сега има.Вие колко точки спечелихте за коефициента на България?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 28 юни 2012 00:09

А твоят селски отбор колко спечели?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 юни 2012 00:31

Какви участия имат червените в Европа,аз помня 2х48,дори Литекс имат повече успехи от тях!Та вие завършихте на последно място в група с ВИКИНГ! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “ЦСКА”