Разкритие на Livesport.bg: ЦСКА с единия крак аут от Европа?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Разкритие на Livesport.bg: ЦСКА с единия крак аут от Европа?
Аз не знам защо не ви закрият. Няма друг толкова непрофесионален, безсмислен, вреден за околните клуб. Нищо си нямате - даже и юношите ви няма къде да играят. Разбирам да ходехте по 15 хиляди на всеки мач, да има смисъл от съществуването на ЦСКА - ама вие ходите по 500 човека 
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:шивача написа::lol: имате едно добро участие за 23г и това е, а коеф е заради нашите пропуснати участия през 95 и 08. тоя година ви е 5-та и ви свършва ония коеф и ще има пак родилни мъки, каквито винаги сте имали. така че се матирай сам, оттук виждам, че си с гол цар
Tи гледал ли си ЦСКА напролет в Европа бе?Гледал си, Мики Маус...
А ти отворко гледал ли си Левски на полуфинал в ЕКТ?Щото аз съм гледал ЦСКА на полуфинал!
rsk написа:шивача написа::lol: имате едно добро участие за 23г и това е, а коеф е заради нашите пропуснати участия през 95 и 08. тоя година ви е 5-та и ви свършва ония коеф и ще има пак родилни мъки, каквито винаги сте имали. така че се матирай сам, оттук виждам, че си с гол цар
само два пъти, но за нас е по-важно това, което и Тонев каза, че ние сме най-титулувания клуб в Бг, иначе, тогава вие гледахте това
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Тая тема е за затваряне.Явно сините специалисти главно от провинцията пак добиха кураж след като Левски си направи селекция от свободни агенти -ветерани на футболното движение и няма да спрат да сипят глупости от рода " на нас ни дадоха тиквен медал за това ,че сме играли на пролет- каквото и да значи това".
rsk написа:Аз не знам защо не ви закрият. Няма друг толкова непрофесионален, безсмислен, вреден за околните клуб. Нищо си нямате - даже и юношите ви няма къде да играят. Разбирам да ходехте по 15 хиляди на всеки мач, да има смисъл от съществуването на ЦСКА - ама вие ходите по 500 човека
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- cskarcheto92
- Контакти:
rsk написа:Аз не знам защо не ви закрият. Няма друг толкова непрофесионален, безсмислен, вреден за околните клуб. Нищо си нямате - даже и юношите ви няма къде да играят. Разбирам да ходехте по 15 хиляди на всеки мач, да има смисъл от съществуването на ЦСКА - ама вие ходите по 500 човека
Е то това ви е мечтата на вас от Герена
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
svetlan28 написа:rsk написа:шивача написа::lol: имате едно добро участие за 23г и това е, а коеф е заради нашите пропуснати участия през 95 и 08. тоя година ви е 5-та и ви свършва ония коеф и ще има пак родилни мъки, каквито винаги сте имали. така че се матирай сам, оттук виждам, че си с гол цар
А ти отворко гледал ли си Левски на полуфинал в ЕКТ?Щото аз съм гледал ЦСКА на полуфинал!
И защо млъкна?Ти гледал ли си отборчето си на полуфинал?А всички онези,които обичат тревата
svetlan28 написа:
И защо млъкна?Ти гледал ли си отборчето си на полуфинал?А всички онези,които обичат треватадали са гледали отборчето си на полуфинал?Е
все пак сте играли напролет-браво на вас!Може би,защото и тревата започва да расте напролет!!!
А онези, които обичат сиропчетата... какво са гледали?
Има ли значение дали ще те убият в началото на войната или един ден преди да свърши?Тогава нямаше коефициенти, а сега има.Вие колко точки спечелихте за коефициента на България?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
А твоят селски отбор колко спечели?
Какви участия имат червените в Европа,аз помня 2х48,дори Литекс имат повече успехи от тях!Та вие завършихте на последно място в група с ВИКИНГ! 
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема