delqnski47 написа:rsk написа:Царисткият АС-23 няма нищо общо с днешния ЦСКА. Единия отбор е царски, а другия комунистическо-партизански. Вие сте толкова наследник на АС-23, колкото аз съм наследник на Хю Хефнър
А най-големият форумен клоун в ГОНГ - делянски, като споменаваш ВИС, защо не кажеш нещо за собствениците на ЦСКА след 89 - кой от кой по-голям мафиот и престъпник.
Ние си ги знаем....гаднярите комунистът Милко Балев,ген.Добри Джуров там....мутрата Божков и т.н.!
Я кажи сега за ваште ангелчета: шефа на футболния съюз от онова време Недялко Донски и министъра на вътрешните работи агент Ангел Солаков,както и за дясната ръка на партийния лидер-Цола Драгойчева и милиционерските ви титли!После може да ми поговриш и за Чорниевите и ВИСаджийките ви ''честни'' титли!
Говориш ми за годините след комунизма и ВИС, а реално погледнато вие нямате собственик, който да не е мафиот.
А за милиционерските титли може да не говориш, защото ставаш ОЩЕ по-смешен и глупостта ти добива чутовни размери. Гледай реално на нещата. След падането на тоталитаризма имате 4 или 5 титли. Колкото Литекс...