Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Nikona » 27 юни 2012 13:00

иван66 написа:Както всяка година и сега селекцията ще е слаба,защото Батков няма пари за Левски.Слаби играчи,слаби треньори,бой от Лудогорец,отЛитекс,ЦСКА и тн.

Пълна глупост е това мнение. Първо от години не си спомням селекция която да е била толкова рано и отбора да изкара подготовката в пълен комплект. Второ не разбрах само как реши, че е слаба като взимаме национали и опитни играчи.

П.П.
+1
BLUE CHAMPIONS написа:Може да се предложи помощ за проблемите ти. Аз предлагам 2 варианта даже:
- Отиваш в офиса на адвокатина и предлагаш сделка.(имаш моята подкрепа)
- Минаваш към някой от изброените отбори и ако бият Левски, значи си избрал печелившата страна и си щастлив.
Изображение

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 27 юни 2012 13:04

BLUE CHAMPIONS написа:Може да се предложи помощ за проблемите ти. Аз предлагам 2 варианта даже:
- Минаваш към някой от изброените отбори и ако бият Левски, значи си избрал печелившата страна и си щастлив.

+1914 :!:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
radorezila

Мнениеот radorezila » 27 юни 2012 13:05

100% е някой аматьор на свободен трансфер от долни дивизии...

Вън Тоньо от Левски !

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 27 юни 2012 13:11

BLUE CHAMPIONS написа:
иван66 написа:Както всяка година и сега селекцията ще е слаба,защото Батков няма пари за Левски.Слаби играчи,слаби треньори,бой от Лудогорец,отЛитекс,ЦСКА и тн.

Може да се предложи помощ за проблемите ти. Аз предлагам 2 варианта даже:

Ааа, тука няма да се разберем.До сега мненията ти винаги са били на място, обаче тук - греда!Дай сега като ние не можем да издържаме клуба да оставим Батков да прави каквото си иска, а?Ние да не сме едни други, които търпяха чичо Томовци сумати време да се гаврят с отбора им.Ако Батков продължава да не отпуска пари за отбора, а и с този треньор не станем шампиони през това първенство, просто не искам да виждам тоя мазен лъжлив боклук да стъпва на Герена.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 27 юни 2012 13:28

futbolqga написа:Ааа, тука няма да се разберем.До сега мненията ти винаги са били на място, обаче тук - греда!Дай сега като ние не можем да издържаме клуба да оставим Батков да прави каквото си иска, а?Ние да не сме едни други, които търпяха чичо Томовци сумати време да се гаврят с отбора им.Ако Батков продължава да не отпуска пари за отбора, а и с този треньор не станем шампиони през това първенство, просто не искам да виждам тоя мазен лъжлив боклук да стъпва на Герена.

На нас да не би да не ни се насъбраха достатъчно гаври. До гуша ми е дошло даже от гаври. Но като притежава акциите и собствеността на отбора, не виждам какво сме способни ние да направим освен поносимост и търпение. Никак не е малко и "наказанието" да присъстват 200-300 човека на мачове на отбора с най-многобройни привърженици в страната...даже си е СРАМ, но това са крайните мерки от наша страна, аз поне за други не се сещам :)
А поне това лято има наченки на малко по-голям професионализъм по отношение на селекция от миналите няколко години, вече дали ще е печаливша, не можем да гадаем и плюем на сляпо ;)
П.П. Някой не издържат на това и си избират произволен отбор- Барселони, Манчестъри и т.н. техен си проблем, аз не мога да подкрепям нещо чуждо и каквото и да се случва винаги ще си обичам МОЕТО "гардже" ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 юни 2012 13:32

Французин - първото име което ми изникна е Гара Дембеле :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 юни 2012 13:36

ralka_levskarka написа:Французин - първото име което ми изникна е Гара Дембеле :lol:

Андре- Пиер Жиняк.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 27 юни 2012 13:36

ralka_levskarka написа:Французин - първото име което ми изникна е Гара Дембеле :lol:

Той от 2 години е малиец :lol: Де тоя късмет да е Гарата...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 юни 2012 13:38

Theos написа:

Той от 2 години е малиец :lol: Де тоя късмет да е Гарата...

Е, ама от две години, така че нищо не се знае :lol: НО да.. за жалост няма да е той : (
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 27 юни 2012 13:42

Оракула ми го говори ,че играча които чакаме е този: http://www.transfermarkt.co.uk/en/damie ... 59950.html

Върни се в “Архив”