Лудогорец - Астра (Плоещ), 26.06.12; 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Лудогорец - Астра (Плоещ), 26.06.12; 1:0

Мнениеот snakebite » 26 юни 2012 22:45

Въпреки по ниската класа на Астра, все пак идват от първенство доста по-силно от Българското..Полезна контрола, но както казаха и колегите, някак си апатични , без живец ми се сториха нашите. Бургцорг бе много слаб, не знам кой мач сте гледали - да пъха се, бори се, но никакво КПД, единоборствата му ги печелиха яките румънци! Мисля че халфовете са ясни - Генчев и Дяков, другият вариант засега..хм. Другите долу-горе добре като за първи мач. Хареса ми левия фланг с португалците - Витиня и Кайсара, борбени и технични. Видя се играчите които придават физиономията на отбора - Марселиньо, Иван, Дяков, Гулдан...Бадема, без тях сме просто друг отбор, и не впечатляваме с нищо. Да видим по-нататък, пак ще играем със слабаци, новак във Втора Бундеслига на Австрия !?
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 26 юни 2012 23:53

За Бургзорг мога да кажа, че добре играе, но просто не е свикнал още на нашия начин. На няколко пъти подава топката и се пласира бързо напред, но съотборникът му въобще не му подава. Точно това ме навежда на мисълта, че още не са си свикнали на навиците. Въпроса е да са всички едно цяло на терена и да се усещат даже преди да са се видяли, :) всеки да знае в даден момент около него играчите къде се намират, е тогава става вече съвсем друго. Дано се получи.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 юни 2012 09:36

Краят на мача беше силен. В последните 3-4 минути с човек по-малко и без Бадема имаше две опасни стрелби в очертанията на вратата на румънците. Едната топка я спаси вратарят, а другата беше избита. Знаем, че във всеки мач на отбора му трябва време да се напасне, което беше нужно и след влизане на основната група титуляри. Димо Бакалов може и да не беше на ниво (изключвам асистенцията му), но сравнено със състоянието му през зимната подготовка сега е много напред. Пък и вероятно ще е пак основно резерва. Ако беше официален мач, трябва да ни притеснява, но като контрола не виждам нищо притеснително. В последните две контроли ще се види повече, когато излезе титулярния състав и то срещу по-силни съперници.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 27 юни 2012 10:33

tsonpen написа:Краят на мача беше силен. В последните 3-4 минути с човек по-малко и без Бадема имаше две опасни стрелби в очертанията на вратата на румънците. Едната топка я спаси вратарят, а другата беше избита. Знаем, че във всеки мач на отбора му трябва време да се напасне, което беше нужно и след влизане на основната група титуляри. Димо Бакалов може и да не беше на ниво (изключвам асистенцията му), но сравнено със състоянието му през зимната подготовка сега е много напред. Пък и вероятно ще е пак основно резерва. Ако беше официален мач, трябва да ни притеснява, но като контрола не виждам нищо притеснително. В последните две контроли ще се види повече, когато излезе титулярния състав и то срещу по-силни съперници.

Само да те поправя, че на мястото на изгонения Барт влезе Димитров и не сме оставали с човек по-малко. Иначе това е само контрола да. Тука някой взимат "Астра" на подбив, но "transfermarkt" например оценява отборът им като по-скъп и от нашия, така че никак не са случайни. Ще ги видим какво ще направят другите контроли :)
Последна промяна от D.Georgiev на 27 юни 2012 10:51, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 юни 2012 10:51

D.Georgiev написа:
Само да те поправя, че на мястото на изгонения Барт влезе Димов и не сме оставали с човек по-малко. Иначе това е само контрола да. Тука някой взимат "Астра" на подбив, но "transfermarkt" например оценява отборът им като по-скъп и от нашия, така че никак не са случайни. Ще ги видим какво ще направят другите контроли :)

Димитров (не Димов) влезе след изгонването на Барт, но след известни преговори на терена съдията му посочи да излезе и продължихме с човек по-малко. След това Димитров наистина влезе, но излезе Генчев. Дори по едно време броих играчите за да съм сигурен, наистина играхме с човек по-малко.
Вероятно след онзи мач с украинците, където вместо да искат смени играчите им си вадеха червен картон, вече договорките са да не влиза нов играч на мястото на изгонените.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 27 юни 2012 10:57

Да, поправих се. Сега чакаме контролата на "Астра" с "Динамо" да видим на какво ниво са хърватите.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 27 юни 2012 11:10

D.Georgiev написа:Да, поправих се. Сега чакаме контролата на "Астра" с "Динамо" да видим на какво ниво са хърватите.

Има ли такава?

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 27 юни 2012 11:13

Да, играят на 3-ти контрола. Иначе "Динамо" също са на подготовка в Инсбрук, така че може да съвпадне още някой съперник. Знам, че имат контрола и с "Динамо" Киев. Няма да е лошо, ако и нашите са успели да уредят проверка с украйнците.

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 27 юни 2012 15:40

мм аз съм много доволен от играта на нашите :) верно че ги оценяват колкото лудогорец :) но това може само да ни радва :) смисъл че играхме 6о минути с 2-рия отбор и пак ги бихме.. и това е след като 2 седмици момчетата са били подложени на супер тежка физическа подготовка и сичко ги боли.. така че.. похвално! а ако бяхме играли с титулярите цял мач и то сериозно... 1оо% щеше да има баскетболен резултат.. та те минаха 4-5 пъти центъра горкичките :) от всички най ми хареса играта на кейсара.. много голям! иначе мичел нещо безидеен ми с естори, а след 6о-тата като влязаха титулярите.. какво да кажем.. иван е понаправил още физика.. направо ги мачка.. ;х марселинйо почна да показва оня си образ от миналата година.. с яката техника.. кешада също много ми хареса как се изтрелва.. направо не могат да го фанат.. чупи им кръстовете яко! шоко разбирасе също направи силен мач..

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 27 юни 2012 15:52

kev1n написа:мм аз съм много доволен от играта на нашите :) верно че ги оценяват колкото лудогорец :) но това може само да ни радва :) смисъл че играхме 6о минути с 2-рия отбор и пак ги бихме.. и това е след като 2 седмици момчетата са били подложени на супер тежка физическа подготовка и сичко ги боли.. така че.. похвално! а ако бяхме играли с титулярите цял мач и то сериозно... 1оо% щеше да има баскетболен резултат.. та те минаха 4-5 пъти центъра горкичките :) от всички най ми хареса играта на кейсара.. много голям! иначе мичел нещо безидеен ми с естори, а след 6о-тата като влязаха титулярите.. какво да кажем.. иван е понаправил още физика.. направо ги мачка.. ;х марселинйо почна да показва оня си образ от миналата година.. с яката техника.. кешада също много ми хареса как се изтрелва.. направо не могат да го фанат.. чупи им кръстовете яко! шоко разбирасе също направи силен мач..

Явно с теб сме най-големите фенове на Кейсара за сега :) Аз си мисля, че това ще е най-добрият бек в първенството ни през тази година. Жалко, че приносът на бековете не е толкова видим като на нападателите. Иначе пак казвам, в мача на няколко пъти ги навързва без никакви проблеми и ви казвам, че дори някой от играчите ни в нападение нямат такава техника. Освен всичко друго играе добре и с двата крака.

Върни се в “Лудогорец”