В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Re: В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Мнениеот никки1912 » 26 юни 2012 23:42

Ботев е шампион 67а а не Тракия пак ставате смешни. Провери си инфото защото не е вярно, Тракия през 67а не е съществувала още .
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 27 юни 2012 00:05

19?6 Не знам за какви батковци ми говориш като и аз съм я пял тази песен :lol: и тя не e ваша вие пеехте онази за катеричката и молива още и за ювентина. :lol: А това сливане става именно по нареждане от София, за да прекъснат Пловдивската хегемония защото две години под ред отбори от Пловдив ставаха шампиони и вице шампиони, което им дойде в повече на комунистите. А по вестниците от онези времена какво искаш да ти пишат, че всичко става по нареждани от ЦК, ли явно ти си малкия и не знаеш за какво е ставало дума по онова време. Между другото като си толкова запознат отговори ми, защо на мачовете на Локомотив през 70те, 80те и 90те никой не споменаваше и не пееше нищо за Спортклуб или за 1926, нали хората тогава са знаели кой на кого е наследник били са на по 40-50 г. а на мачовете на Тракия се пееше и скандираше Ботев.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 27 юни 2012 00:26

а на мачовете на Тракия се пееше и скандираше Ботев.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Пак ти казвам, питай батковците. Песента за звездата, аз съм я слушал на вашия стадион. Това, че се скандирало Ботев, а щуротия, която се появи пред 2-3 години. Изобщо не отговаря на истината. Прочети изказванията на треньра Спасов на Тракия и на Кочо Гяуров. Това са "хората", които замислят проекта Тракия. Супер отбор на Пловдив! Пише и затова, как се мъчите да откраднете Хр. Бонев и вратаря Бончев. Но софиянци не позволяват. Приказките от 1912 нощи на мегдана като се съберете с другите пастири.... Хората обясняват колко е добре, Пловдив да има много силен общ отбор, той пак с традиционните вицове, шопитИ майнЪ, майнЪ... Показвай сега учредителният акт на въздържателното дружество, ако не лягай и се завивай през глава. Целта беше да излязат наяве лъжите, че Левски и Спартак Пловдив, не са един и същ отбор.

Името на Локо е коментирано отдавна. Многократно са правени опити да се върне името Спортклуб. Много добре е известна и сбирката в кино "Балкан". Когато се започва пак, да се вмъкне и името на Спортклуб до името Локомотив. Просто СК е клуба на свободолюбивите, на интелигенцията, на "неудобните". За разлика от вас, които веднага прегръщате червената "Шипка" на ген. В. Георгиев. Да не споменаваме палачът от Народният съд Исак Каталан, ваш виден деятел... .... Че няма да можеш да заспиш!

Има и дописка и събрание в ДНА, 1962. Как е нямало хора изпратени в Белене не знам. Събранието е било забранено. Сега НИКОЙ няма намерение, да сменя името Локомотив. С Локо сме проговаряли, с Локо на устата ще си отидем от този свят. Но Локо е наследника на Спортклуб. Даже и бивш ваш председател го потвърди. Още е жив. И историкът на Марица, още е жив, го признава. Румен Минков и той го признава, но не пред вас. Ако не беше съгласен, отдавна да ни е обвинил. Ама мълчи, мълчи като бултра$ след заплата.
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 27 юни 2012 01:02

Офф, ти явно си облъчен от вашите гурута. Аз ти казвам, че съм ги пял тези песни и съм скандирал Ботев когато отбора се казваше Тракия а ти ми казваш, че не е вярно и не съм пял за Ботев. А бе те ще ми кажеш, че не съм ял и мусака тази вечер. :lol: И пак ти казвам вестниците от онези времена представяха нещата по такъв начин, че хората да си мислят че това е решение на клубовете а не на комунистите от ЦК защото щеше да има проблеми и безредици да не кажа и бунтове. :evil: Да не си мислиш че Левски, Ч. Море и др. са искали да се обединяват с други отбори всичко е било по нареждане. Аз ако имах протокол щях да го извадя но и другите отбори нямат с изключение на Славия естествено. А къде е вашия протокол, че се обединявате със Спортклуб или че сте им наследници, та вие във времената които ми цитираш бяхте едно невзрачно отборче, което циркулираше между А и Б група и всички гледаха на вас като на малкото сипатично клубче. И бягаш от въпроса ми с прескачания по различни теми тоя казал оня пръд*ал ама го било страх да не се изпусне, ясен си ми пак със заучените фрази, смешна работа няма смисъл да говорим.

sitnev1912
Контакти:

Мнениеот sitnev1912 » 27 юни 2012 01:11

sure thing1926 написа:а на мачовете на Тракия се пееше и скандираше Ботев.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Пак ти казвам, питай батковците. Песента за звездата, аз съм я слушал на вашия стадион. Това, че се скандирало Ботев, а щуротия, която се появи пред 2-3 години. Изобщо не отговаря на истината. Прочети изказванията на треньра Спасов на Тракия и на Кочо Гяуров. Това са "хората", които замислят проекта Тракия. Супер отбор на Пловдив! Пише и затова, как се мъчите да откраднете Хр. Бонев и вратаря Бончев. Но софиянци не позволяват. Приказките от 1912 нощи на мегдана като се съберете с другите пастири.... Хората обясняват колко е добре, Пловдив да има много силен общ отбор, той пак с традиционните вицове, шопитИ майнЪ, майнЪ... Показвай сега учредителният акт на въздържателното дружество, ако не лягай и се завивай през глава. Целта беше да излязат наяве лъжите, че Левски и Спартак Пловдив, не са един и същ отбор.

Името на Локо е коментирано отдавна. Многократно са правени опити да се върне името Спортклуб. Много добре е известна и сбирката в кино "Балкан". Когато се започва пак, да се вмъкне и името на Спортклуб до името Локомотив. Просто СК е клуба на свободолюбивите, на интелигенцията, на "неудобните". За разлика от вас, които веднага прегръщате червената "Шипка" на ген. В. Георгиев. Да не споменаваме палачът от Народният съд Исак Каталан, ваш виден деятел... .... Че няма да можеш да заспиш!

Има и дописка и събрание в ДНА, 1962. Как е нямало хора изпратени в Белене не знам. Събранието е било забранено. Сега НИКОЙ няма намерение, да сменя името Локомотив. С Локо сме проговаряли, с Локо на устата ще си отидем от този свят. Но Локо е наследника на Спортклуб. Даже и бивш ваш председател го потвърди. Още е жив. И историкът на Марица, още е жив, го признава. Румен Минков и той го признава, но не пред вас. Ако не беше съгласен, отдавна да ни е обвинил. Ама мълчи, мълчи като бултра$ след заплата.

Какви събрания сънуваш през 1962 това е тема на доказателства,така че бъди така добър да представиш протоколите от сбирката в Балкан или това в ДНА ;)
Ванко_Ултраса написа:
Живи-умрели утре без купата нямаме право да се връщаме! КУПАТА ИЛИ СМЪРТ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 27 юни 2012 09:45

Темата набъбна с още 2 страници а така и не разбрахме отговора на ТОП ВЪПРОСА:

Защо всички клубове имат учредителни протоколи или преписи на учредителните си протоколи заведени в градските архиви освен Ботев Пловдив?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 юни 2012 10:11

От това, което виждам до момента 60 човека са гласували, че Ботев (Пд) ИМАТ НЕОСПОРИМИ доказателства за създаване 1912-та година.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 27 юни 2012 11:36

Оф, аз ходя на мачове от края на 70-те години и мои приятели пееха Тракия и Абърдийн, той ми разказва вицове, че пял Ботев????? Вестниците лъжели!! Хаха. А Спартаклиите, които още ви псуват??? Събранията от Балкан и от ДНА са от 1957 и 1962. Но това не са събрания, на които са се вземали юридически решения. Пак казвам, питайте батковците и не ми говорете за песни в които се пеело за ботев.

Нека някой от тези 60 гласували, че има неоспорими доказателства за основаването на Ботев 1912 г., да не се срамува, а да ги представи. Стига вече лъжи! Искаме документи като на Славия!

Малко за разсейване. Единствените фенове, удостоверили с нотариален акт омразата си, към друг отбор. Който на всичкото отгоре им е и "безразличен".

http://farm5.static.flickr.com/4062/466 ... bd7e_b.jpg

Даже и "историческият враг" Левски, не може да се похвали с подобен нотариален акт!!! Любовта е черно бяла, а омразата е....
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 27 юни 2012 12:43

sure thing1926 написа:....

Още по-sure thing 36, в сайта на Спартак си има достатъчно инфо, така че тия бля-бля приказки от 1001 нощ, с които ни заливаш си ги запази за седянката на нелегалните таксиджии. Казано е ясно, годината е 1947. Те нямат претенции за вашите нездрав(Н)и изпълнения.
Друго, което ще ти дам като тема за размисъл е информацията от сайта на Витес - http://prikachi.com/images/272/4940272E.png
където в прав текст пише "The club was founded in 1936 by railroad workers". Митовете и легендите за "пловидвския елит" рухват на мига, още повече като провериш и информацията за клубчето ви и в сайта на Уефа!

Форевър, възможно ли е за улеснение на т.нар. "заблудени", ТИ да дадеш информация относно реалната (според теб) година на Ботев? Под "информация" разбирам документ естествено.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 юни 2012 12:52

Thurman Murman написа:Форевър, възможно ли е за улеснение на т.нар. "заблудени", ТИ да дадеш информация относно реалната (според теб) година на Ботев? Под "информация" разбирам документ естествено.

Искаш от мен да докажа, че вие нямате доказателства ли? :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Славия”