Morgause написа:Да не си припомняме участието ви в ШЛ, защото това си беше филм на ужасите.
А я, я ми припомни вашто участие там, че нещо не го помня?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Morgause написа:Да не си припомняме участието ви в ШЛ, защото това си беше филм на ужасите.
terata написа:Morgause написа:Да не си припомняме участието ви в ШЛ, защото това си беше филм на ужасите.
blue avalanche написа:Morgause написа:
Я само ми кажи кой толкова велик отбор победихте и ОТСТРАНИХТЕ за тези 23 години? Артмедиа, Удинезе, Киево, Оксер? Едно е да победиш ДЕЙСТВАЩИЯ ЕВРОПЕЙСКИ КЛУБЕН ШАМПИОН на неговия стадион, ДРУГО е да победиш Марсилия у дома! Да не говорим за Байер Леверкузен, дето имаха 5 бразилски национала + Бербатов в състава си по това време, и куп немски национали!!! И да ги биеш и у дома и на гости... какви ми ги говирите бе... Падна ви се Шалке на 1/4 финала и лъсна истината! Не умаловажавам успеха ви - голям е за днешното българско ниво, но да ми сравнявате ЦСКА и Левски по успехи е меко казано смешно! След 90-те имате повече резили отколкото успехи, ние поне отпадаме от що годе добри противници! Какво като сме завършили 2 пъти 48-ми в групите? Нали сме стигнали до тях? И то след отстраняване на Динамо Москва! Каквото и да си говорим по резили неможем да ви стигнем, а вие по успехи неможете да стигнете нас! Айде лека вечер!
Да не си припомняме участието ви в ШЛ, защото това си беше филм на ужасите.
1-ви мач
Байер: Бут, Фриц, Роке Жуниор, Жуан, Атирсон, Шнайдер, Кастро, Рамело, Бабич, Бербатов, Воронин
Старши треньор: Руди Фьолер
2-ри мач
Байер: Ханс Йорг Бут, Роке Жуниор, Симон Ралфс, Атирсон, Транкило Барнета, Димитър Бербатов, Андрей Воронин, Клеменс Фриц, Бернд Шнайдер, Гонзало Кастро, Карстен Рамело
Старши треньор: Руди Фьолер
Не че нещо,ама кои са тези 5-ма бразилци,че и национали,че ми стана интересно...
RedForever написа:Tommi, извинявай ама това дето го каза е голяма тъпотия. Искаш да ми кажеш, че ако бяхте били Ливърпул (извинявай, но сега ми бяга точната година) нямаше да се радвате, въпреки че отпадате? Това е много несериозно от твоя страна. Както ние, така и вие се радвате на всяка победа на отбора в Европа независимо срещу кого е. Освен това бих казал, че сте далеч от евробоец след като се дъните ама яката веднага след като направите нещо. Това е характерно точно за едни такива средно ниво и надолу отбори. Честно да ти кажа, след групите на ШЛ очаквах на следващата година пак да се класирате ама вие започнахте опитите да счупите тъпомера. Нека не задълбаваме повече...идеята ми е, че няма фен, който да не се радва на Победа над действаш Европейски шампион дори и в мач с предимно резервни играчи, който без особени проблеми биха станали Шампиони в България, но и това е друга тема на разговор...
Tommi написа:Morgause написа:
Я само ми кажи кой толкова велик отбор победихте и ОТСТРАНИХТЕ за тези 23 години? Артмедиа, Удинезе, Киево, Оксер? Едно е да победиш ДЕЙСТВАЩИЯ ЕВРОПЕЙСКИ КЛУБЕН ШАМПИОН на неговия стадион, ДРУГО е да победиш Марсилия у дома! Да не говорим за Байер Леверкузен, дето имаха 5 бразилски национала + Бербатов в състава си по това време, и куп немски национали!!! И да ги биеш и у дома и на гости... какви ми ги говирите бе... Падна ви се Шалке на 1/4 финала и лъсна истината! Не умаловажавам успеха ви - голям е за днешното българско ниво, но да ми сравнявате ЦСКА и Левски по успехи е меко казано смешно! След 90-те имате повече резили отколкото успехи, ние поне отпадаме от що годе добри противници! Какво като сме завършили 2 пъти 48-ми в групите? Нали сме стигнали до тях? И то след отстраняване на Динамо Москва! Каквото и да си говорим по резили неможем да ви стигнем, а вие по успехи неможете да стигнете нас! Айде лека вечер!
Да не си припомняме участието ви в ШЛ, защото това си беше филм на ужасите.
Знаеш ли каква е разликата между нас и вас? Вие се радвате, че отпаднахте след победа над Ливърпул, ние се радваме, че отидохме в ШЛ след победа над Киево. Усещаш ли къде е разликата? Не се радваме, че победихме Удинезе, радваме се, че играхме 1/4 финал след победа на Удинезе.
шивача написа:terata написа:Morgause написа:Да не си припомняме участието ви в ШЛ, защото това си беше филм на ужасите.
синко, има гугъл, бе, там може да ни четеш историята с месеци, само си сложи кремче за очи, че ще си изгубиш перпендикулярния проблясък
zlostar написа:Хубавото в цялата статия е че няма нищо вярно. Убеден съм, че още във втори кръг ще има натолузване и героят от Прага Тройчо Торпедото Симитлийски ще има нов прякор. Цирковата трупа тепърва ще има много да ни забавлява тази година
delqnski47 написа:За 1/4 финалът съм съгласен,но е малко жалко да зачитате ''отиване'' до ШЛ за успех!
Потребители, разглеждащи този форум: danko_sot и 10 госта