Разкритие на Livesport.bg: ЦСКА с единия крак аут от Европа?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Разкритие на Livesport.bg: ЦСКА с единия крак аут от Европа?

Мнениеот terata » 27 юни 2012 00:08

Morgause написа:Да не си припомняме участието ви в ШЛ, защото това си беше филм на ужасите.

А я, я ми припомни вашто участие там, че нещо не го помня?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 юни 2012 00:11

terata написа:
Morgause написа:Да не си припомняме участието ви в ШЛ, защото това си беше филм на ужасите.

синко, има гугъл, бе, там може да ни четеш историята с месеци, само си сложи кремче за очи, че ще си изгубиш перпендикулярния проблясък
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 27 юни 2012 00:13

blue avalanche написа:
Morgause написа:
Я само ми кажи кой толкова велик отбор победихте и ОТСТРАНИХТЕ за тези 23 години? Артмедиа, Удинезе, Киево, Оксер? Едно е да победиш ДЕЙСТВАЩИЯ ЕВРОПЕЙСКИ КЛУБЕН ШАМПИОН на неговия стадион, ДРУГО е да победиш Марсилия у дома! Да не говорим за Байер Леверкузен, дето имаха 5 бразилски национала + Бербатов в състава си по това време, и куп немски национали!!! И да ги биеш и у дома и на гости... какви ми ги говирите бе... Падна ви се Шалке на 1/4 финала и лъсна истината! Не умаловажавам успеха ви - голям е за днешното българско ниво, но да ми сравнявате ЦСКА и Левски по успехи е меко казано смешно! След 90-те имате повече резили отколкото успехи, ние поне отпадаме от що годе добри противници! Какво като сме завършили 2 пъти 48-ми в групите? Нали сме стигнали до тях? И то след отстраняване на Динамо Москва! Каквото и да си говорим по резили неможем да ви стигнем, а вие по успехи неможете да стигнете нас! Айде лека вечер!

Да не си припомняме участието ви в ШЛ, защото това си беше филм на ужасите.

1-ви мач
Байер: Бут, Фриц, Роке Жуниор, Жуан, Атирсон, Шнайдер, Кастро, Рамело, Бабич, Бербатов, Воронин
Старши треньор: Руди Фьолер
2-ри мач
Байер: Ханс Йорг Бут, Роке Жуниор, Симон Ралфс, Атирсон, Транкило Барнета, Димитър Бербатов, Андрей Воронин, Клеменс Фриц, Бернд Шнайдер, Гонзало Кастро, Карстен Рамело
Старши треньор: Руди Фьолер
Не че нещо,ама кои са тези 5-ма бразилци,че и национали,че ми стана интересно...

Бут беше национал на Германия, резерва, но все пак национал. Роке Жуниор, Жуан - също. Атирсон и той беше национал май. Бербатов ясно, Воронин на Украйна. Другите неги помня кой знае колко, помня само радостта след този мач, помня и головете разбира се. Няма да забравя как при 0:1 на БайАрена Гъргоров вкара чист гол и го отмениха. 1-вия мач трябваше да завърши 0:2. Въпреки това, Байер Леверкузен бяха смятан за фаворит за спечелването на УЕФА! Повечето от тези играчи съм забравил дали са били национали, но поне половината им отбор беше от много качествени играчи, за които можем само да мечтаем!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 юни 2012 00:18

RedForever написа:Tommi, извинявай ама това дето го каза е голяма тъпотия. Искаш да ми кажеш, че ако бяхте били Ливърпул (извинявай, но сега ми бяга точната година) нямаше да се радвате, въпреки че отпадате? Това е много несериозно от твоя страна. Както ние, така и вие се радвате на всяка победа на отбора в Европа независимо срещу кого е. Освен това бих казал, че сте далеч от евробоец след като се дъните ама яката веднага след като направите нещо. Това е характерно точно за едни такива средно ниво и надолу отбори. Честно да ти кажа, след групите на ШЛ очаквах на следващата година пак да се класирате ама вие започнахте опитите да счупите тъпомера. Нека не задълбаваме повече...идеята ми е, че няма фен, който да не се радва на Победа над действаш Европейски шампион дори и в мач с предимно резервни играчи, който без особени проблеми биха станали Шампиони в България, но и това е друга тема на разговор...

Има радост и радост. Едното е радост от достойното представяне (победа над голям отбор, без значение, че той си е свършил работата още първия мач). Другото е истинската радост от постигането на някакъв значим успех.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 юни 2012 00:49

Tommi написа:
Morgause написа:
Я само ми кажи кой толкова велик отбор победихте и ОТСТРАНИХТЕ за тези 23 години? Артмедиа, Удинезе, Киево, Оксер? Едно е да победиш ДЕЙСТВАЩИЯ ЕВРОПЕЙСКИ КЛУБЕН ШАМПИОН на неговия стадион, ДРУГО е да победиш Марсилия у дома! Да не говорим за Байер Леверкузен, дето имаха 5 бразилски национала + Бербатов в състава си по това време, и куп немски национали!!! И да ги биеш и у дома и на гости... какви ми ги говирите бе... Падна ви се Шалке на 1/4 финала и лъсна истината! Не умаловажавам успеха ви - голям е за днешното българско ниво, но да ми сравнявате ЦСКА и Левски по успехи е меко казано смешно! След 90-те имате повече резили отколкото успехи, ние поне отпадаме от що годе добри противници! Какво като сме завършили 2 пъти 48-ми в групите? Нали сме стигнали до тях? И то след отстраняване на Динамо Москва! Каквото и да си говорим по резили неможем да ви стигнем, а вие по успехи неможете да стигнете нас! Айде лека вечер!

Да не си припомняме участието ви в ШЛ, защото това си беше филм на ужасите.

Знаеш ли каква е разликата между нас и вас? Вие се радвате, че отпаднахте след победа над Ливърпул, ние се радваме, че отидохме в ШЛ след победа над Киево. Усещаш ли къде е разликата? Не се радваме, че победихме Удинезе, радваме се, че играхме 1/4 финал след победа на Удинезе.

За 1/4 финалът съм съгласен,но е малко жалко да зачитате ''отиване'' до ШЛ за успех!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 27 юни 2012 01:37

Хубавото в цялата статия е че няма нищо вярно. Убеден съм, че още във втори кръг ще има натолузване и героят от Прага Тройчо Торпедото Симитлийски ще има нов прякор. Цирковата трупа тепърва ще има много да ни забавлява тази година :mrgreen:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 27 юни 2012 07:50

шивача написа:
terata написа:

синко, има гугъл, бе, там може да ни четеш историята с месеци, само си сложи кремче за очи, че ще си изгубиш перпендикулярния проблясък

За кремчето си прав, че ще ми трябва, тъй като доста дълго време ще ми отнеме да се ровя в миналото за да изнамеря нещо несъществуващо ;)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 27 юни 2012 08:38

zlostar написа:Хубавото в цялата статия е че няма нищо вярно. Убеден съм, че още във втори кръг ще има натолузване и героят от Прага Тройчо Торпедото Симитлийски ще има нов прякор. Цирковата трупа тепърва ще има много да ни забавлява тази година :mrgreen:

А убеден ли си , че ще затвърдите прозвището си на евроидиоти с което сте популярни по света?Дай боже, дълго да ви забавляваме, чак до другия май по европейските терени, щото вашето представление може да е твърде кратко, като средношколска полюция около два мача, както ви е обичай.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 юни 2012 09:50

Абе нека да играят в Европа ...
На мен са ми страшно забавни евроизявите им през последните 20-на години ...
Дават материал за гаври за следващите поне 50 години.

Така че, въобще не разбирам, защо повечето левскари не желаят да ги гледат в Европа !?
Стойте и гледайте изпълнения това лято ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 27 юни 2012 10:15

delqnski47 написа:За 1/4 финалът съм съгласен,но е малко жалко да зачитате ''отиване'' до ШЛ за успех!

Такава е футболната действителност в България.

Върни се в “ЦСКА”