II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

lazio1997
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб, 18.07.2012

Мнениеот lazio1997 » 26 юни 2012 19:26

Обичам Левски написа:
petrof написа:Лудогорец ще продължи в турнира за ужас на червените и сините фенчета, които както обикновено ще са настроени антибългарски и ще подкрепят чуждия отбор. Динамо Загреб имат добра история, но сега не са нищо особено. Победа на Лудогорец с 2:0 в Разград и 0:0 на реванша.

Точно сините фенчета подкрепяме Лудогорец само червените фенове искат те да отпаднат

Не всички червени са против Лудогорец, но една част от тях си демонстрират малоумщината и анти-българщината...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 26 юни 2012 19:34

И това ми го казват 14 годишен дето още мама му трие дупето и съдия, който ходеше да свири по селските мачове, ама явно му е бил малко боя там.

Шабане, как няма да ги подкрепяш..нали след като им се надупихте сте се облажили с бая голяма пачка.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 26 юни 2012 21:06

Червени_шампиони написа:И това ми го казват 14 годишен дето още мама му трие дупето и съдия, който ходеше да свири по селските мачове, ама явно му е бил малко боя там.

Шабане, как няма да ги подкрепяш..нали след като им се надупихте сте се облажили с бая голяма пачка.

От тебе разбирам че във футбола имаме 14-годишни съдии,няма смисъл да споря със животно като теб.Ще го преведа на твоя език за да ме разбереш:грух-грух грухххххххххххххххх

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 26 юни 2012 21:20

Червени_шампиони написа:И това ми го казват 14 годишен дето още мама му трие дупето и съдия, който ходеше да свири по селските мачове, ама явно му е бил малко боя там.

[offtopic]Разбрах само " хейтвам, хейтвам и пак хейтвам "
Не можеш ли да обориш твърдението им с нормално мнение, а не с малоумни реплики? Тук не става въпрос, кой на колко е години или кой къде е ял бой. Моля придържай се към темата![/offtopic]
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 юни 2012 22:48

petrof написа:Лудогорец ще продължи в турнира за ужас на червените и сините фенчета, които както обикновено ще са настроени антибългарски и ще подкрепят чуждия отбор. Динамо Загреб имат добра история, но сега не са нищо особено. Победа на Лудогорец с 2:0 в Разград и 0:0 на реванша.

Забелязал съм, че в този форум някой като напише нещо и всички след него почват да го повтарят като папагали! :mrgreen: Цитирам:" Динамо имали добра история, но сега не били нищо особено!Влизали са 4 пъти в групите на ШЛ и само до там, имали проблеми с президента и т.н..." :shock: Ей разбирачите, вие гледали ли сте поне един мач на този отбор?Знаете ли поне един техен играч, че ги отписвате толкова лесно!?Червените били антибългари и щели да подкрепят чужд отбор.. :evil: Айде няма нужда!Стига вече с този криворазбран патриотизъм и прогледнете най-накрая!В Европа сме последна дупка на кавала и стигнахме до там да треперим от азери, черногорци и разни други незнайни тимчета.Сега ще речете ама те само ЦСКА треперят!С дърводелците Тошко и Галчев толкова..Окей, какво направиха националите (с футболистите от чужбина и ядрото от Лудогорец) срещу Турция, които дори не са на ЕП??НИЩО!!!90 минути не пипнахме топката..Вярно е, че Динамо не са страшен отбор, но пък българските отбори въобще не са фактор в европейския футбол.Фактът, че в Европа българските отбори се считат за добър жребий от другите отбори е показателен за това.. ;)

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 26 юни 2012 23:15

RedeviL написа:Забелязал съм, че в този форум някой като напише нещо и всички след него почват да го повтарят като папагали! :mrgreen: Цитирам:" Динамо имали добра история, но сега не били нищо особено!Влизали са 4 пъти в групите на ШЛ и само до там, имали проблеми с президента и т.н..." :shock: Ей разбирачите, вие гледали ли сте поне един мач на този отбор?Знаете ли поне един техен играч, че ги отписвате толкова лесно!?Червените били антибългари и щели да подкрепят чужд отбор.. :evil: Айде няма нужда!Стига вече с този криворазбран патриотизъм и прогледнете най-накрая!В Европа сме последна дупка на кавала и стигнахме до там да треперим от азери, черногорци и разни други незнайни тимчета.Сега ще речете ама те само ЦСКА треперят!С дърводелците Тошко и Галчев толкова..Окей, какво направиха националите (с футболистите от чужбина и ядрото от Лудогорец) срещу Турция, които дори не са на ЕП??НИЩО!!!90 минути не пипнахме топката..Вярно е, че Динамо не са страшен отбор, но пък българските отбори въобще не са фактор в европейския футбол.Фактът, че в Европа българските отбори се считат за добър жребий от другите отбори е показателен за това.. ;)

Верни са нещата, които си написал, но не видях прогнозата ти!
Всеки отбор си има спадове и възходи! Помниш какво се случи с Левски след участието им в Шампионската лига, нали? Между другото Динамо миналата година подобриха антирекорда на Левски в ШЛ! Дали няма да се повтори историята и отново неизвестен отбор да хвърли бомбата и да ги елеминира? Дай боже, надявам се това да стане! Мисля, че първия мач ще ги изненадаме, но за реванша ще трябва и помощ от горе( ;)!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 26 юни 2012 23:26

RedeviL написа:...

Аз пък сега ще ти кажа,че точно заради това,че българите все ги омитат лесно от европейските,не сме фактор и сме считани за лесен жребии.
Заради отбори,които са с богато минало и традиция,които страдат след всяка загуба,отбори с по-крадливи собственици и от политиците,отбори командвани от фен клубовете си,такива дето страдат от грандомания и такива дето не знаят,какво е да губиш с достойнство...така ще е!
Дано,дано Лудогорец да промени това,защото,така ще се гледа с малко по-голямо уважение на български я футбол.
Несериозно е да даваш за пример националният ни отбор,като изтъкваш зеленото му ядро,и пак толкова несериозно е да подкрепяш чужд отбор срещу клубен такъв български.От всички противници в българския шампионат най-малко харесвам ЦЕЦА,но пак ще съм зад нея и ще съм горд от факта,че печели.
Несериозно е да се наричаш българин и да слагаш под обща графа България-Това е ЦСКА,нали така пич!?
Сега стана така,че армейците са ЦСКА,а другите да го д*ат.Ама какво да чакаш от чорбари!?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 юни 2012 23:34

mad forest написа:Верни са нещата, които си написал, но не видях прогнозата ти!
Всеки отбор си има спадове и възходи! Помниш какво се случи с Левски след участието им в Шампионската лига, нали? Между другото Динамо миналата година подобриха антирекорда на Левски в ШЛ! Дали няма да се повтори историята и отново неизвестен отбор да хвърли бомбата и да ги елеминира? Дай боже, надявам се това да стане! Мисля, че първия мач ще ги изненадаме, но за реванша ще трябва и помощ от горе( ;)!

Мисля че по-горе я бях написал..Ще се представите достойно, но опитът на Динамо ще си каже думата.Не искам да ангажирам никого с мнението си, а още по-малко да злобея, дори мога да заявя без да си кривя душата, че ще гледам мачовете ви (стига да бъдат предавани по смешните ни телевизии :x ) и ще викам за българския отбор!
sneludik написа:
Несериозно е да даваш за пример националният ни отбор,като изтъкваш зеленото му ядро,и пак толкова несериозно е да подкрепяш чужд отбор срещу клубен такъв български.От всички противници в българския шампионат най-малко харесвам ЦЕЦА,но пак ще съм зад нея и ще съм горд от факта,че печели.
Несериозно е да се наричаш българин и да слагаш под обща графа България-Това е ЦСКА,нали така пич!?
Сега стана така,че армейците са ЦСКА,а другите да го д*ат.Ама какво да чакаш от чорбари!?

Не ме разбирай погрешно!Дадох за пример националния ни отбор, в който няма почти нито един футболист на ЦСКА, за да покажа колко зле е футболът ни като цяло!Нямах за цел да изтъквам, че е зле заради играчите от Лудогорец, както и да е..А За теб приятелю силно се съмнявам, че би подкрепял любимия ми тим щом дори не си правиш труда да изпишеш правилно името му. ;)

Потребителски аватар
Единни Перник!
Контакти:

Мнениеот Единни Перник! » 27 юни 2012 00:40

Две спасени дузпи от Чвора и в 90' гол на "уважаемия" ББ, който преди това е парафирал под наем в крейзито за един полусезон!

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 27 юни 2012 08:19

RedeviL написа:А За теб приятелю силно се съмнявам, че би подкрепял любимия ми тим щом дори не си правиш труда да изпишеш правилно името му. ;)

Подкрепял съм и пак ще го направя,не може да ми вменяваш нещо,което смятам за недостойно.
Аз съм БЪЛГАРИН от Лудогорието преди всичко и победа на който и български клубен отбор в европейско първенство,
може само да ме радва и да ме кара да се чувствам горд от факта,че съм такъв. ;)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”