ФК "Шумен" с италиански спонсори
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ФК "Шумен" с италиански спонсори
Nerone, ти си голем! Аз разбрах, че си от Шумен, Левски, Ботев ПД. и Ботев Нови пазар, а в чужбина подкрепяш Байерн
Ще поиграят тото, ще се опитат да измъкнат нещо от общината и после както се пее в песента "дим да ме няма" Жалко за Шумен и хората, които за пореден път ще бъда излъгани.
-
- Контакти:
Колко много мъка има по този свят,наистина..........

Neron написа:Няма какво да лъжа ходил съм на 3 мача на Левски защото не живея в София нито живея близко до София.И не разбрах какъв е проблема да подкрепям Левски и Байерн?Явно и ти не можеш да обясниш ама да се намираш на приказка.
Не изглеждаш глупаво момче(по начина по който пишеш) , но всячески се опитваш да опровергаеш това. Сериозно ли не вникваш в това което съм написал и гледаш толкова плоско на нещата? Сериозно ли смяташ ,че ще си загубя от времето за да се заям с теб или да те обидя? Прочети, помисли и ако си насъщото мнение като преди това ,sorry,повредата е във вашия телевизор!!!!!!!!
- nik_bg1
- Контакти:
Не виждам причина някой да се заяжда ...
Просто можеш да поровиш в темите на "Ботев"Пловдив, около 3 год. назад и ще ги откриеш тези спонсори, колко пари струват...
Просто можеш да поровиш в темите на "Ботев"Пловдив, около 3 год. назад и ще ги откриеш тези спонсори, колко пари струват...
Скандалните Антонио Реки и Серджо Борго, които се правеха на бизнесмени и в Пловдив са италианците, които стават спонсори на ФК Шумен. Вторият ще заеме поста изпълнителен директор в клуба. Президент на Шумен остава досегашният - Георги Георгиев.
Началният бюджет е 1 милион лева за инвестиции в стадиона и мъжкия отбор и детско-юношеската школа. Но това не е точната сума, която Антонио Реки е готов да вложи в шуменския футбол.
"Първата абонаментна карта на ФК Шумен ще бъде на мое име и ще ми струва 500 000 лева", заяви Реки пред журналисти.
Припомняме, че въпросните двама италианци преди години бяха в преговори с Димитър Христолов за "Ботев" (Пд) . Пътят им в България навсякъде е белязан от провали и скандали, но въпреки това сега те цъфнаха в Шумен и отправиха големи обещания към местните футболни запалянковци, треньор пък ще бъде Енрико Пичони.
Началният бюджет е 1 милион лева за инвестиции в стадиона и мъжкия отбор и детско-юношеската школа. Но това не е точната сума, която Антонио Реки е готов да вложи в шуменския футбол.
"Първата абонаментна карта на ФК Шумен ще бъде на мое име и ще ми струва 500 000 лева", заяви Реки пред журналисти.
Припомняме, че въпросните двама италианци преди години бяха в преговори с Димитър Христолов за "Ботев" (Пд) . Пътят им в България навсякъде е белязан от провали и скандали, но въпреки това сега те цъфнаха в Шумен и отправиха големи обещания към местните футболни запалянковци, треньор пък ще бъде Енрико Пичони.
Оставете го нерона. И аз съм фен на ЦСКА , Ювентус , Нюкасъл и Сан Антонио Спърс , но това прави ли ме "глорихънтер" ( сефте го чувам това ) ???
А за тея жаби , ако си мислят че могат да се изсерът тука ... бъркат
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- batmanlevski
- Контакти:
дано Шумен се завърне в А група ,преди години капиталстическата партия СДС начело с Костов ,Желев и онзи мишок Петър Стоянов съсипаха отбора ,но сега дойде време за разплата
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- Joro_Barca
- Контакти:
Когато започне сезона ще разбереме дали стават или не тези италианци , сега няма смисъл да умуваме
а колкото до Нерона , да и аз съм Левскар но си подкрепям и отбора на града какво лошо има в това 

shumnaliq написа:Оставете го нерона. И аз съм фен на ЦСКА , Ювентус , Нюкасъл и Сан Антонио Спърс , но това прави ли ме "глорихънтер" ( сефте го чувам това ) ???
Е тва е,големи сърца имате,голямо нещо,добре че не сте жени

Върни се в “Футбол - България”