До журналистите, които работят в gong.bg

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nikoko
Контакти:

До журналистите, които работят в gong.bg

Мнениеот nikoko » 25 авг 2009 09:54

Искам да помоля, някой от журналистите работещи за този сайт, да направят една статистика, за това кой е чужденецът играл за български отбор с най-много мачове за този отбор. Кой е чужденецът отбелязъл най-много голове, у нас и в Европа за българският си отбор. Извинявам се предварително, ако това вече е правено и съм го пропуснал.
Доколкото се сещам за чужденците подвизавали се у нас отговорът на повечето въпроси ще е Седрик Бардон. Идеята ми е, довечера когато Бардон ни вкара за вори път в Шампионската лига, макар заслугите да не са само негови, но приносът му е огромен, Батков да вземе да отдели една скромна сума и да му вдигне паметник на Герена :lol:
Това на шега естествено, но все пак Седрик едно голямо мерси, защото аз поне виждам огромна разлика в играта на Левски с него и без него.
Довечера искам пак две тупалки на Бардон и химна на шампионската лига да звучи отново на Васил Левски!

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: До журналистите, които работят в gong.bg

Мнениеот fabregas_949 » 25 авг 2009 09:57

nikoko написа:Искам да помоля, някой от журналистите работещи за този сайт, да направят една статистика, за това кой е чужденецът играл за български отбор с най-много мачове за този отбор. Кой е чужденецът отбелязъл най-много голове, у нас и в Европа за българският си отбор. Извинявам се предварително, ако това вече е правено и съм го пропуснал.
Доколкото се сещам за чужденците подвизавали се у нас отговорът на повечето въпроси ще е Седрик Бардон. Идеята ми е, довечера когато Бардон ни вкара за вори път в Шампионската лига, макар заслугите да не са само негови, но приносът му е огромен, Батков да вземе да отдели една скромна сума и да му вдигне паметник на Герена :lol:
Това на шега естествено, но все пак Седрик едно голямо мерси, защото аз поне виждам огромна разлика в играта на Левски с него и без него.
Довечера искам пак две тупалки на Бардон и химна на шампионската лига да звучи отново на Васил Левски!

абе въобще не е сигурно, че ще ни вкара в ШЛ (дай боже да стане) ама нещо не ми се вярва :|
Последна промяна от fabregas_949 на 25 авг 2009 09:59, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ludost
Контакти:

Мнениеот ludost » 25 авг 2009 09:58

дайййй боже!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 авг 2009 10:03

абе пичове, защо тръгвате с пълните кошници не се превъзбуждайте мислете трезво!После вземе да не биете и вие е супер кофти!Много е важно, чвоек да гледа реално на нещата.Ето и ние направихме хикс обаче мисля, че ще е много трудно да направиме нещо в Русия, дано да греша :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 25 авг 2009 10:09

POPCORN написа:абе пичове, защо тръгвате с пълните кошници не се превъзбуждайте мислете трезво!После вземе да не биете и вие е супер кофти!Много е важно, чвоек да гледа реално на нещата.Ето и ние направихме хикс обаче мисля, че ще е много трудно да направиме нещо в Русия, дано да греша :)

абе един отбор да вкараме в Лига Европа пак ще е постижение за българския футбол :|
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 25 авг 2009 10:26

С гордост мога да кажа че в моя отбор чужденците са били много малко. През последните 20 години не знам дали имаме и 20 чужденци общо играли за Ботев Пловдив.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 25 авг 2009 10:40

На Левски тая загуба се прие много лошо, защото всички бяхме убедени, че едва ли не ще ги разчупим от голове.. Тоя път нашите трябва да излязат със самочувствие и да покажат най-добрата си игра най вече заради феновете, не толкова за премиите!
Изображение

dani1976
Контакти:

Мнениеот dani1976 » 25 авг 2009 10:46

Незнам момчета,ама ми се струва че трудно можете да им вкарате 2 чисти гола и да продължите и Н.Сираков го каза след реванша че,шансовете са ви 90 на 10 за Дебрецен пожелавам ви успех обаче ;)

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 25 авг 2009 10:52

scb написа:С гордост мога да кажа че в моя отбор чужденците са били много малко. През последните 20 години не знам дали имаме и 20 чужденци общо играли за Ботев Пловдив.

Живи и здрави, сега ще имате 20 жабари.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

nadal_11
Контакти:

Мнениеот nadal_11 » 25 авг 2009 11:24

ludost написа:дайййй боже!!!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”