Остават още 4 изпита.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bilyaletdinov написа:kingofpop написа:bilyaletdinov написа:Останаха ми финансите при доц. Александров
брат я кажи малко инфо за него...
http://forum.unwe.bg/viewtopic.php?f=49 ... 3e77ac1ce5 тука разправят, че късал по 100 човека от поток
Надявам се да не си при него ! Не случайно му викат "малката секира" . Трябва да се учи здраво иначе си аут...Мене ми преподава 2 семестъра (само на моя поток естествено) , на изпитите не идва , поне тази година , оставя всичко на асистентите си . Вторият семестър не дойде на нито една лекция , всичко се ръководеше от единия асистент . Първият семестър подцених предмета и ме скъсаха , вторият се скъсах от учене и въпреки , че имам 3ка мога да заявя , че това е един от предметите по който имам най-много знания .

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:
То тия корпоративни във 2 или 3 курс се учат....и Финансите 100% ли ше сме при него....искам при Недев или Николова, ама те май са при Икономика и бизнес или бъркам

bilyaletdinov написа:kingofpop написа:
То тия корпоративни във 2 или 3 курс се учат....и Финансите 100% ли ше сме при него....искам при Недев или Николова, ама те май са при Икономика и бизнес или бъркам
Аз съм Икономика и бизнес . Основи на финансите се учи 3-ти семестър , а Корпоративни 4-ти семестър
 )
 )
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

McLovin написа:Мен пък ме отстраниха от университета

turbogena написа:McLovin написа:Мен пък ме отстраниха от университета

Защо бе Кала?

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта