ЕВРО 2012: 1/2 финал:Германия - Италия - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 - 1/2 финал: Германия - Италия

Мнениеот athom » 26 юни 2012 14:47

Чета тука маншафт, вермахт, незнамисикво...
А те хората се събрали двама турци, някви поляци, един аржентинец, че и едно черничко си взели за цвят! :lol: :lol: :lol:

Иба тоя маншафт, иба тоя вермахт! Гьобелс сигурно се побърква в гроба. :lol: :lol: :lol:

П.С. По темата: и двата отбора са ми еднакво противни, затова ми е безразлично кой ще победи, дано поне направят хубав мач.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юни 2012 15:15

Не вярвам средните хора на германците да се справят с Архитекта, а ако му позволят да гради играта и да раздава изкусни пасове, става лошо за Маншафта. Неписаното правило гласи, че не може два поредни мача да нямаш късмет, така че отпада вариантът нападателите на Скуадрата да изпуснат всички положения, както срещу англичаните. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 юни 2012 15:18

athom написа:Чета тука маншафт, вермахт, незнамисикво...
А те хората се събрали двама турци, някви поляци, един аржентинец, че и едно черничко си взели за цвят! :lol:

Иба тоя маншафт, иба тоя вермахт! Гьобелс сигурно се побърква в гроба. :lol:

П.С. По темата: и двата отбора са ми еднакво противни, затова ми е безразлично кой ще победи, дано поне направят хубав мач.

Ето типичното мнение на човек, незапознат с Бундестима и играчите му, а повтарящ клишетата, чул-недочул и разбрал-недоразбрал. Значи, ако майка ти е българка, а баща ти е примерно от Тунис, а ти си роден в България, живееш в България, говориш български перфектно и имаш българско самосъзнание, си тунизиец, така ли ? Изображение Посочи ми един отбор, който няма тъмнокожи, мулати и хора от смесени бракове и ти стискам ръката (освен може би само Русия и Ейре, които отпаднаха). :lol: И за твое сведение Вермахтът по време на войната е ползвал и дивизии, набирани от чужденци - скандинавци, поляци, босненци, французи, руснаци, хървати, всякакви. Така че ако искаш го приеми по този начин.

niki87 написа:Големи сте заядливци и двамата. Само се заяждате тука с децата и ги дразните. Тва симпатизантите на Германия сме комплексирани заядливци :mrgreen: Обещайте, че ако Германия бие, няма да се заяждате. :mrgreen:

Ако трябва да сме сериозни привържениците на германския футбол в България са изключително обективни и интелигентни хора, с интелектуален потенциал, надхвърлящ в пъти този на голяма част от феновете на една българска телевизия ;)

Ники, изчервих се :oops: Но си напълно прав в случая. Впрочем темата е доста кротка, защото и феновете на италианския футбол са като цяло обективни и с тях може да се говори. Ако мачът беше с Англия, досега темата да е 50 страници, да имаше вече поне 100 бана и да летят всякакви обиди и епитети във въздуха :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 26 юни 2012 15:26

Викторчо, ще видиш, ако Германия се класира на финал с/у Испания, колко "хубава тема" ще се получи :)
Гарантирам ти, 100 страници ще ни обясняват, колко силни са Испания и само 20 като цяло как се е провел мача :mrgreen:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Sunset
Контакти:

Мнениеот Sunset » 26 юни 2012 15:33

За*би, ама на Световното и на мен много ми знаеше устата преди полу-финала, за първи и последен път преди мач, през живота ми, разбира се. :lol: За мен няма по-противен отбор от "Ла фуния", а пък и любимците ми се срещат на полу-финала... Ще обмислям самоубийство, ако испанците бият, честно. :lol:
[center]Изображение[/center]
[center]G R A Z I E !!![/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 юни 2012 15:56

СВОБОДЕН написа:
acmilan написа:Испания на Франко е например авторитарен режим, не тоталитарен.
Испания при франко има всички белези на тоталитарна държава. Няма демокрация, избори, партиите са забранени, пресата не е свободна. Това не е фашизъм, нацизъм или комунизъм, а по скоро военна диктатура, но тя си е тоталитарен режим по всички правила идентифицарищи този тип управление.

Не е така колега. Тоталитарната държава е държава с държавно наложена идеология, при Франко няма такова явление. При авторитарен режим имаме точно забрана на партиите, а не както при комунизма, нацизма и фашизма една партия, чиято идеология е централна за всички дейности в държавата, стремяща се да контролира целия живот на народа. Военната диктатура е точно разновидност на авторитаризма, не на тоталитаризма. Целта на Франко не е установяването на държавна идеология, а просто на неговата лична власт.
Последна промяна от acmilan на 26 юни 2012 17:21, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 юни 2012 16:05

Май темата се обърна на семинар/лекция по политология ;) По- добре така отколкото пЦувни!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 юни 2012 16:09

Без име написа:Викторчо, ще видиш, ако Германия се класира на финал с/у Испания, колко "хубава тема" ще се получи :)
Гарантирам ти, 100 страници ще ни обясняват, колко силни са Испания и само 20 като цяло как се е провел мача :mrgreen:

Не знам кои са ТЕ, които ще ви обясняват колко силни са Италия. От мен не можеш да очакваш обиди и подобни неща, просто мога да боравя с факти и аргументи, не само с обиди или остроумие, даже обидите изобщо не присъстват ;) Мога да кажа същото и за другите фенове на Италия, не очаквай простотии от НАША страна ;) Това, че Италия и силна не сме го казали ние, това го знае цял свят вече цял век, защото просто е доказано, същото се отнася и за Германия. А и действително в момента адзурите показват добри неща и отново не ги вижда този, който не иска. Ники87, ми заяждаш се понякога, пич, на черното бяло не мога да кажа. То си е твоя работа де, но може да се подкрепя отбор и по друг начин ;) . А и ние, българите, бяхме около 90 % по данни преди преброяването от миналата година, от което се разбира, че стойностите се понижават, но четем от много години за демографски проблем. Сам можеш да видиш и съм убеден, че си прочел и си наясно с опасностите за цяла Европа, не просто за Германия, България и която и да било друга държава. А и, пак казвам (ЛП :mrgreen: ), това не сме го измислили във форума, Меркел публично призна за тези неща, дори нарече мултикултурния модел провал.
Последна промяна от acmilan на 26 юни 2012 17:22, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 юни 2012 16:11

MCMXIII написа:Май темата се обърна на семинар/лекция по политология ;) По- добре така отколкото пЦувни!

Не съм целил това, просто това е честно срещано грешно схващане за различни режими. И не трябва да си лектор, за да говориш по тези теми. В днешно време всеки може да се информира за всичко. Като цяло, в Гонг винаги е било сравнително нормално да се комуникира. ПЦувните не се толерират :)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 26 юни 2012 16:30

Никога не съм харесвал Германия ,но ги уважавам като противник. Голям отбор са и в това няма спор. Статистиката е в полза на Скуадрата ,но точно това ме притеснява :? Много важно също е ,че германците имат 2 дена повече за почивка. Въобще Германия е лек фаворит ,но пък Италия обича да е в позицията на подценявания отбор. Много е важно какво ще стане в средата на терена. Дано Пирло продължи със страхотната си игра от началото на турнира. Хубава новина е ,че Джорджо Киелини се завръща в състава :)
Със сигурност ни очаква грандиозен сблъсък между двата най-големи отбора на континента. И дано Италия спечели ,разбира се 8-)
Изображение
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Евро 2012”