Анкета за трансферите ни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кое от новите ни попълнения ви впечатлява най-много?

Цветков
21
39%
Костов
2
4%
Вандер
12
22%
Караславов
0
Няма гласове
Дяков
2
4%
Артур
6
11%
Рубен
1
2%
Иршак
3
6%
Грънчаров
6
11%
Шеткус
1
2%

Общо гласове: 54

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Re: Подготовка и трансфери сезон 2012/2013

Мнениеот ivo77 » 25 юни 2012 20:45

Ботев Пловдив се раздели с 16 футболисти на старта на лятната си подготовка. Новият член на А група напуснаха следните играчи: Армен Амбарцумян, Атанас Курдов, Николай Домакинов, Емил Аргиров, Димо Атанасов, Радослав Бачев, Христо Телкийски, Николай Манчев, Даниел Божков, Николай Димитров, Мартин Димов, Венци Бонев, Валентин Веселинов, Деян Христов, Димитър Байрев, Васил Василев.

От тях Васил Василев и Амбарцумян спират изцяло с активния футбол, като първият остава на работа на стадион „Христо Ботев“, а вратарят ще е треньор в тима на Раковски.

Още от футболистите, с които Ботев се разделя, ще преминат в Раковски, но последната дума за това кои ще са те има треньорът на втородивизионния отбор Левон Апкарян.

Единствено Николай Домакинов остава собственост на Ботев, като през новия сезон ще играе като преотстъпен в Раковски.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 26 юни 2012 07:20

Изображение

Втория от ляво на дясно кой е? Значи от лявно на дясно са Рубен, ???, Шеткус, Костов, Цветков, Диего Ферарисо и преполагам Дяков. Караславов ще се присъедини по-късно.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 юни 2012 07:29

Това е бразилеца, който е на проби-Нунес до Сантос.

Изображение

Нунес Гонзалес Дос Сантос е роден в Собрадиньо, Бразилия през 1982г. Играе основно в отбори от втората дивизия на Бразилия като Еспорте Клуб Интернасионал и Салгуейро. Играе като вътрешен халф. Ще изкара пробен период в Ботев Пловдив.

e_cvetcov
Контакти:

Мнениеот e_cvetcov » 26 юни 2012 11:57

А кой ли ще е този, който не е искал да играе при нас. Феро каза че имало един провален трансфер, но не му спомена името (което е разбираемо). Интересно ми е дали не е Апостол Попов?

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 26 юни 2012 12:44

Не вярвам да е Апата. Ако изпратим оферта за него, по-скоро спънката ще дойде от ЦСКА, защото го броят за основен играч през идния сезон. Но ако зависи от самия футболист, съм сигурен, че стяга багажа и тръгва за Пловдив на момента.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 юни 2012 14:18

Нунес Гонзалес Дос Сантос е освободен.Явно не струва.

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 26 юни 2012 15:24

e_cvetcov написа:А кой ли ще е този, който не е искал да играе при нас. Феро каза че имало един провален трансфер, но не му спомена името (което е разбираемо). Интересно ми е дали не е Апостол Попов?

Става въпрос за Чавдар Янков!!! Бил обещал на бате Венци и искал да помисли 2 дни ,при което му е казано ,че вече не се интересуваме от услугите му ;)

e_cvetcov
Контакти:

Мнениеот e_cvetcov » 27 юни 2012 09:41

kamenitza написа:
e_cvetcov написа:А кой ли ще е този, който не е искал да играе при нас. Феро каза че имало един провален трансфер, но не му спомена името (което е разбираемо). Интересно ми е дали не е Апостол Попов?

Става въпрос за Чавдар Янков!!! Бил обещал на бате Венци и искал да помисли 2 дни ,при което му е казано ,че вече не се интересуваме от услугите му ;)

За него въобще бях забравил....Не мисля даже че щеше да ни бъде от такава голяма полза....Сега чакаме да видим кои са тримата, които са почти договорени....останах с впечатлението че от тях има един нападател, централен защитник и третия е чудно дали ще е бек или плеймейкър....

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 27 юни 2012 10:41

e_cvetcov написа:
kamenitza написа:

За него въобще бях забравил....Не мисля даже че щеше да ни бъде от такава голяма полза....Сега чакаме да видим кои са тримата, които са почти договорени....останах с впечатлението че от тях има един нападател, централен защитник и третия е чудно дали ще е бек или плеймейкър....

По непотвърдена информация са ,нападател-Никасио ,ц.з.-Бодуров ,ляв бек-Занев ;) Много ми се иска да е вярно всичко това ,но ми се струва малко в сферата на невъзможното.И все пак ,надеждата умира последна :)

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 27 юни 2012 11:24

kamenitza, това биха били верните хора точно на постовете, на които имаме нужда. Но и някъде другаде бях писал, че според мен Литекс до последно ще се пробват да продадат най-качествените си играчи приоритетно в чужбина и чак към края на трансферния прозорец, ако не са успели, може да видим някои от тях в Ботев. Все пак, дано да греша, а твоите очаквания да се сбъднат - ще бъдат супер трансфери.

Днес тръгна слух и че са започнати преговори с Касъмпаша за Хичо. Ако е вярно, дано са успешни и да го видим на лявото крило в Ботев.

До края на седмицата все ще има някоя добра трансферна новина, а може би и повече от една. ;)
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Върни се в “Архив”