Локомотив София-34.00

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Morgause написа:Speranza написа:Странни са коефициентите на Локомотив (Пд) и до някъде на Литекс. Според тая таблица, Локо (Пд), който до последно се бори за тройката и ще участва в Европа има равен шанс със софийското Локо, които едвам се спасиха. Също така коефициентът за Литекс е много висок,ясни за причините, но все пак никой в момента не може да каже как ще изглежда Литекс. Иначе определено може да се пробва залог за Левски или ЦСКА (според разбиранията), тъй като четвърта поредна година титлата няма да е извън СофияЗа сега както се развива селекция и обстановка около отбори аз бих пробвал залог за Левски. Макар че в БГ футбол сутиацията се мени със седмици и стават какви ли не обрати.
Левски няма да е шампион и тази година. Няма да е и ЦСКА. Аз мисля, че или Лудогорец или Ботев ще станат шампиони.
eelche написа:БиУин(Bwin) са уникални кретени.Ограничили са достъпа до определени места за залагане в България.Бях решил да си правя сметка там,но се отказах.Относно притесненията на автора-Берое и Миньоро са си абсолютно равни като отбори в момента и коефициентите са адекватни.Учудващото в случая е ,че Лудогорец е оценен с 5.00 пред софийските грандове въпреки мощната селекция и всичко ,което братя Домусчиеви правят там.Може би това донякъде е логично,букмейкърите да не очакват да дублират титлата си.
Високите коефициенти на Литекс се дължат най - вече на случващото се около президента им Гриша Ганчев.Явно букмейкърите следят всяка информация.
Според мен е твърде рано да се залага,тъй като още не сме видяли как стоят отборите в контролите.Важна роля за бъдещ шампион ще изиграе развитието на мачове в ЕКТ.Според моя gambler`s experience още е твърде рано за залози.
САМО ЛЕВСКИ !
bixxol написа:Morgause написа:Speranza написа:Странни са коефициентите на Локомотив (Пд) и до някъде на Литекс. Според тая таблица, Локо (Пд), който до последно се бори за тройката и ще участва в Европа има равен шанс със софийското Локо, които едвам се спасиха. Също така коефициентът за Литекс е много висок,ясни за причините, но все пак никой в момента не може да каже как ще изглежда Литекс. Иначе определено може да се пробва залог за Левски или ЦСКА (според разбиранията), тъй като четвърта поредна година титлата няма да е извън СофияЗа сега както се развива селекция и обстановка около отбори аз бих пробвал залог за Левски. Макар че в БГ футбол сутиацията се мени със седмици и стават какви ли не обрати.
Левски няма да е шампион и тази година. Няма да е и ЦСКА. Аз мисля, че или Лудогорец или Ботев ще станат шампиони.
Слагай някой лев за Канарите веднага ....
tsonpen написа:Според мен Лудогорец има поне равни шансове с Левски и ЦСКА, защото надграждат над успешен състав, а ще имат зад гърба си повече увереност. Ботев Пловдив в никакъв случай не са толкова ниско и трябва да са преди Славия. За повече ще се види през сезона, може и за титлата да се борят.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта