Мнениеот demy27 » 26 юни 2012 11:12
Да спориш с фенове на Ботев е напълно безсмислено. Още ли не сте разбрали каква е психологията на жълтите фенове? Тяхната логика е една - "Аз съм велик, защото съм фен на велик отбор" и от тук нататък е напълно излишно да им обясняваш каквото и да е с факти и документи. Те веднага ще скочат срещу всеки и всичко, което застрашава тяхното величие. Те отдават голямо значение на годината на създаване само по една единствена причина - така могат да казват, че са велики защото са най-старият отбор. Можете да сте напълно сигурни, че ако бяха създадени например 1921 година щяха да намерят да се величаят с нещо друго както и да омаловажат това, че други отбори са създадени преди тях. При тях нещата са толкова изкривени, че каквото и да се случи това е поредното доказателство, че са много велики. Поканили са Борусия Дортмунд със самочувствието, че германците трябва да са поласкани и веднага да се качат на самолета за да играят престижен мач с този велик отбор, а когато са им отказали просто се оказва, че Ботев са много велики и без да играят с Борусия. Просто жълтите не пропускат случай да изтъкнат колко са велики. Цяла България се интересува от жребия за ЛЕ и ШЛ а те проглушиха ушите на хората как са отишли сто хиляди човека на първа тренировка. Когато стана ясно за тежкото заболяване на Стилян Петров просто си знаех, че по някакъв начин ще се окаже че заради това заболяване феновете на Ботев са много велики и така и стана. Ако трябва да се направи класация с най-големите глупости които са издрънкали жълтите няма да е топ три или топ десет а поне топ сто. И вие искате на такива хора да убеждавате с документи и исторически факти. Даже и да успеете да убедите всички жълти, че Славия е по-стар отбор от тяхния това само по някакъв начин ще означава, че те са много велики.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe