way написа:Спокойно сигурно нападателя е някой бразилец аргентинец нещо такова и още е посредата на деня там така че не бързаите
Е хайде де, какво стана, нещо пророчествата ти дават на късо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
way написа:Спокойно сигурно нападателя е някой бразилец аргентинец нещо такова и още е посредата на деня там така че не бързаите
blue avalanche написа:Middlesbrough написа:Ние хубаво ще взимаме нападател , но как ще я караме с 2 защитника от които единия е ИВО ИВАНОВ , а другия е ляв бек :X , цял сезон не ми се мисли ...
Един от Милиев или Диамант ще остане.Колкото и да ми е тъжно!Щото и двамата са за![]()
Плюс Пилйету!
Batkoto написа:то като се блъскам като рогач и никой не ми свири нарушения и аз мога да шия, иначе се вижда колко е добър, дори в посредствен отбор като Фрайбург не може да намери титулярно място
Middlesbrough написа:blue avalanche написа:Middlesbrough написа:Ние хубаво ще взимаме нападател , но как ще я караме с 2 защитника от които единия е ИВО ИВАНОВ , а другия е ляв бек :X , цял сезон не ми се мисли ...
Един от Милиев или Диамант ще остане.Колкото и да ми е тъжно!Щото и двамата са за![]()
Плюс Пилйету!
Еми ще остане , но като треньора не ги иска :X ... иначе мен и друго ме притеснява че Иво ще ни е титулярния защитник и фаворит на Илиян :С а Пелето е най - добре да го ползваме в средата на терена според мен ...
Зимата сигурно пак ще се търси защитник на пожар така ги виждам аз работите ...
Batkoto написа:то като се блъскам като рогач и никой не ми свири нарушения и аз мога да шия, иначе се вижда колко е добър, дори в посредствен отбор като Фрайбург не може да намери титулярно място
Middlesbrough написа:Не мисля че играч като Иво може да се дигне :Д , но ще видим
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта