Байерн над всичко ( ежедневни новини, трансфери и др... )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Re: Байерн над всичко ( ежедневни новини, трансфери и др... )

Мнениеот dxl » 25 юни 2012 21:56

Това ще стане само при положение, че шефовете на Байерн решат, че Робен е изчерпан за Байерн. Аз съм сигурен, че Робен има едно 3 години, в които може да играе на топ ниво. Все пак - основните му две качества са скростта и повратливостта му. Всички знаеме, че има само един финт, обаче пак не могат да го спрат. Мине ли 30 обаче, именно физически ще започне да отслабва и няма да е толкова ефективен.
Та дали ще намери формата си отново Байерн - не знам. Ако отиде в друг отбор може да се "прероди" както се казва.

Колкото до Джеко - добър играч. Далеч по-комбинативен и техничен от Гомес. Не му е проблем да си спре топката, да я овладее, да излъже защитник и да подаде. Дали обаче ще се пребори с Гомес, който няма никое от тези качества, обаче е много ефективен - малко се съмнявам. За това и си мисля, че по-скоро няма да се получи такава размяна.

Пак казвам обаче - ако шефовете усетят, че Робен няма мотивацията да играе за Байерн - веднага ще го разкарат.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 25 юни 2012 22:11

dxl написа:Това ще стане само при положение, че шефовете на Байерн решат, че Робен е изчерпан за Байерн. Аз съм сигурен, че Робен има едно 3 години, в които може да играе на топ ниво. Все пак - основните му две качества са скростта и повратливостта му. Всички знаеме, че има само един финт, обаче пак не могат да го спрат. Мине ли 30 обаче, именно физически ще започне да отслабва и няма да е толкова ефективен.
Та дали ще намери формата си отново Байерн - не знам. Ако отиде в друг отбор може да се "прероди" както се казва.

Колкото до Джеко - добър играч. Далеч по-комбинативен и техничен от Гомес. Не му е проблем да си спре топката, да я овладее, да излъже защитник и да подаде. Дали обаче ще се пребори с Гомес, който няма никое от тези качества, обаче е много ефективен - малко се съмнявам. За това и си мисля, че по-скоро няма да се получи такава размяна.

Пак казвам обаче - ако шефовете усетят, че Робен няма мотивацията да играе за Байерн - веднага ще го разкарат.

Ние усетихме, че няма желание да играе в Байерн, шефовете още не са!
:o :shock:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 25 юни 2012 22:37

Sisi 1914 написа:
dxl написа:Това ще стане само при положение, че шефовете на Байерн решат, че Робен е изчерпан за Байерн. Аз съм сигурен, че Робен има едно 3 години, в които може да играе на топ ниво. Все пак - основните му две качества са скростта и повратливостта му. Всички знаеме, че има само един финт, обаче пак не могат да го спрат. Мине ли 30 обаче, именно физически ще започне да отслабва и няма да е толкова ефективен.

Аз съм на същото мнение ... освен това трябва да се вземе предвид , доколко Байерн има нужда от играч , който е контузен през половината сезон . Мюлер и Шакири , макар и различен тип играчи могат да компенсират отсъствието на Робен . Друг е въпроса , че за мен лично е по-вероятен варианта , да се вземат някакви пари за Робен с оглед факта , че една от трансферните цели на отбора Хави Мартинес е доста скъп . А честно казано предпочитам другия спряган за Байерн нападател - Марио Манджукич . Но при наличието на Гомез , Пизаро и Петерсен , още един таран ще е малко в повече . Според мен Байерн на всяка цена трябва да си върнат и Матс Хумелс .

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 25 юни 2012 22:42

Искам си Акаунта написа:
Sisi 1914 написа:

Аз съм на същото мнение ... освен това трябва да се вземе предвид , доколко Байерн има нужда от играч , който е контузен през половината сезон . Мюлер и Шакири , макар и различен тип играчи могат да компенсират отсъствието на Робен . Друг е въпроса , че за мен лично е по-вероятен варианта , да се вземат някакви пари за Робен с оглед факта , че една от трансферните цели на отбора Хави Мартинес е доста скъп . А честно казано предпочитам другия спряган за Байерн нападател - Марио Манджукич . Но при наличието на Гомез , Пизаро и Петерсен , още един таран ще е малко в повече . Според мен Байерн на всяка цена трябва да си върнат и Матс Хумелс .

На моето мнение ли си, че не разбрах?
:lol:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 юни 2012 09:38

Sisi 1914 написа:На моето мнение ли си, че не разбрах?
:lol:

Естествено че подкрепям твоето мнение . ;) Като отношение - Робен не е същия играч откакто Ван Гаал беше уволнен . Играе някак ... по-задължение .

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 юни 2012 16:36

Байерн започва новия сезон с гостуване във Фюрт:

[center]Изображение[/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 26 юни 2012 22:14

MCMXIII написа:Байерн започва новия сезон с гостуване във Фюрт:

[center]Изображение[/center]

Супер!
8-)

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 26 юни 2012 22:41

Сега Манджукич. Играч, който е под носа им от толкова много време, а те чакаха едно Евро, където цената му скача с 30-40%...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 юни 2012 01:28

dxl написа:Сега Манджукич. Играч, който е под носа им от толкова много време, а те чакаха едно Евро, където цената му скача с 30-40%...

Ще подпише договор до 2016 г. Нещо не съм голям оптимист. Дано греша!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 27 юни 2012 13:57

Аз не съм гледал толкова много Манджукич, че да мога да преценя дали ще се наложи в Байерн. Пак казвам, че дори и Ибрахимович да е, пак ще му бъде трудно да се пребори с Гомес за титулярното място (просто заради ефективността му).
Сега Манджукич ще получава два пъти повече голови възможности, отколкото във Волфсбург - да го видим.

Колкото до Джеко - тъй като е по-техничен, по-раздвижен нападател от Гомес, можеше спокойно, ако се налага да играят двамата (гонене на резултат и тн), Джеко да играе зад Гомес, когато отбора не атакува, а се защитава.

Някой беше писал за Петерсен - сега май ще ходи във Вердер. Аз като гледам - май ще стане като със Шлаудрауф. Ще поседи още една-две години като твърда резерва и ще отиде в отбор от средата на таблицата.

А според Маркета трансфера е 77% вероятен, като вчера беше 60 и нещо.

Смятам, че Магат за едни 10 млн. ще го пусне, което е по-добре от 40-те за Джеко. Ще останат пари за още играчи.
Нали за Мартинес се говори нещо...

А иначе съм почти сигурен, че няма да се търси бек. Лам от дясно, от ляво е Алаба, а резерви Рафиния и Контенто.

Върни се в “Байерн”