alexpk написа:dimitar59 написа:1982 написа:[Радостин Стойчев не е напускал никакъв отбор, а беше уволнен.
Ако си набор 1982 спешно трябва да се лекуваш,защото склерозата ти е в доста напреднала фаза.
Аз съм набор 1966 и мисля като 1982.Трябва ли да се лекувам?
Ако не си спомняш хронологията на събитията - да.
Но все пак аз ще ти я напомня.След поредния провал на ''изключително кадърния'' Радо Стойчев,а именно провалената олимпийска квалификация след загубата от Германия,управителният съвет на БФВ най-после,макар и твърде късно,реши да го уволни.Само че вместо да се извини на хилядите привърженици на волейбола за провала и да си отиде(както обикновено се случва в белите държави),Стойчев се разрева на Бойко Борисов и последния(както често му се случва-нали е зодия ''близнаци'') малко прибързано се застъпи за него.Така на следващия ден ''страдалецът'' Радостин Стойчев (на когото през последните година и половина федерацията изпълняваше всичките му прищевки) бе възстановен на работа.Попаднал отново в свои води, а именно в светлината на прожекторите, Стойчев продължи със своите прищевки.''Българската Жана Д'Арк'' този път постави условие за оставки.Браво Радо,Браво Стойчев в целия свят е така - треньора решава кой да е президент на федерациите и кои да влязат в управителния съвет.Жалко,че и Матей Казийски,който успя да направи Стойчев от преводач треньор,се подведе по него.
А за качествата на любимеца ти попитай твоя набор(1966) руския треньор - Владимир Алекно.Той ще те светне най-добре какви са спортните и най-вече човешките качества на Радостин Стойчев.