М О Л Б А
от TristaNNN
Уважаеми господа Тонев и Батков,
Обръщам се към Вас по повод обещанието за централен нападател, който всеки миг се очаква да акостира на ст. "Георги Аспарухов".
С настоящето Ви МОЛЯ да го докарате час по-скоро, тъй като голяма група подрастващи никога не посещавали любимият спортен комплекс и активни във виртуалните стаи за дискусия считат, че Вие сте длъжни да се грижите за техните наранени души. Бих искал да Ви напомня, че тези хора са вещи в мениджмънта, преговорите, финансите, психологията и в куп други неща които Вие дори не подозирате. С поведението си Вие не само непрестанно разстройвате техните свити души, но и доказвате че колкото и нови играчи да се докарат, те никога няма да задоволят нечии очаквания.
Моля, вземете незабавни мерки и поемете отговорността с цяото и бреме за безславно провалена селекция дотук.
Благодаря Ви предварително.
С уважение,
Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

tevez написа:ivaka написа:tevez написа:Жребият го видяхме,сега нека Тонев да доведе така прословутия нападател.
Предполагам си получил ЛС, остава само да видим дали съм прав или бъркам...ДАНО СЪМ ПРАВ!
Aми нищо не получих,пише,че съобщението е изтрито преди да стигне до мен.Вече две съобщения са така.Не знам в кой е грешката
Виж сега!
Моли се и ти, да съм прав, тогава ще е весело в идващите месеци...
Само ЛЕВСКИ!
TristaNNN написа:М О Л Б А
от TristaNNN
Обръщам се към Вас по повод обещанието за централен нападател, който всеки миг се очаква да акостира на ст. "Георги Аспарухов".
С настоящето Ви МОЛЯ да го докарате час по-скоро, тъй като голяма група подрастващи никога не посещавали любимият спортен комплекс и активни във виртуалните стаи за дискусия считат, че Вие сте длъжни да се грижите за техните наранени души. Бих искал да Ви напомня, че тези хора са вещи в мениджмънта, преговорите, финансите, психологията и в куп други неща които Вие дори не подозирате. С поведението си Вие не само непрестанно разстройвате техните свити души, но и доказвате че колкото и нови играчи да се докарат, те никога няма да задоволят нечии очаквания.
Моля, вземете незабавни мерки и поемете отговорността с цяото и бреме за безславно провалена селекция дотук.
С уважение,
Е, хайде не чак толкова ударно...
Никой не смята дотук селекцията за провалена, напротив.
Аз обаче, без да съм хлапак, непосетил стадион, а напротив зрял мъж, който вече 32 години гледа Левски и более за него, смятам, че наистина ни трябва ОЩЕ ЕДИН НАПАДАТЕЛ - КЛАСНА ДЕВЕТКА, на която да може да се разчита да развърже някой труден мач и да вкарва в решителни моменти, като води отбора към победа.
Такъв беше и анонсът на ръководството, нормално е да чакаме и да сме нетърпеливи, защото ОБЕЩАНИЕТО си е ОБЕЩАНИЕ и винаги обвързва далия го, ако той е мъжкар и държи на думата си.
-
- Контакти:
Не знам кой си мислиш ,че ще е нападателя , но аз искам Дембелето да се върне 

- фифи перото
Тук всеки се прави ,че знае нещо.НЕкви ЛС се разменят с тайни имена,на мрачни потайни играчи.Говори се за светло бъдеще(което го слушам 3 години)..
А по-сериозно.
Ако сте:
1.В пуберитета и под влияние на мистицизма.
2.Ако имате неизлечимо заболяване,нуждаещо се от професионална помощ в психодиспансер.
3.Ако сте иво тонев,тодор батков,гонзо.
4.Ако живеете като Алиса в Страната на чудесата.
Моля ви,изберете си добър психотерапевт и не опитвайте да прехвърляте енергийният си негативизъм на хората в този форум,които наистина се вълнуват за Левски.
А по-сериозно.
Ако сте:
2.Ако имате неизлечимо заболяване,нуждаещо се от професионална помощ в психодиспансер.
Моля ви,изберете си добър психотерапевт и не опитвайте да прехвърляте енергийният си негативизъм на хората в този форум,които наистина се вълнуват за Левски.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
ivaka написа:TristaNNN написа:М О Л Б А
от TristaNNN
С уважение,
Е, хайде не чак толкова ударно...
Никой не смята дотук селекцията за провалена, напротив.
Аз обаче, без да съм хлапак, непосетил стадион, а напротив зрял мъж, който вече 32 години гледа Левски и более за него, смятам, че наистина ни трябва ОЩЕ ЕДИН НАПАДАТЕЛ - КЛАСНА ДЕВЕТКА, на която да може да се разчита да развърже някой труден мач и да вкарва в решителни моменти, като води отбора към победа.
Такъв беше и анонсът на ръководството, нормално е да чакаме и да сме нетърпеливи, защото ОБЕЩАНИЕТО си е ОБЕЩАНИЕ и винаги обвързва далия го, ако той е мъжкар и държи на думата си.
Ако наистина си на такава възраст, то прекрасно знаеш че този тип трансфери не стават толкова лесно. Не за друго, ама качеството си е качество и си знае и държи цената, пазарлъка, и всички съпътстващи качеството глезотии. От друга страна на мен честно казано ми писна да чета само хлапашко хленчене. Оня се почувствал излъган, тоя ще си навива часовника да става рано-рано, трети пък няма да спи до 00:00 часа за да тръпне в очакване и да изкърти F5 бутона. Браво, невероятен син патриотизъм или по-скоро пуберско запълване на ваканцията, но пак се връщаме в изходна позиция, а тя е че същият този тип входящи в България трансфери са много тегави, но това разбира се никой не го отчита...
Последна промяна от TristaNNN на 25 юни 2012 23:12, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- фифи перото
TristaNNN написа:
Ако наистина си на такава възраст, то прекрасно знаеш че този тип трансфери не стават толкова лесно. Не за друго, ама качеството си е качество и си знае и държи цената, пазарлъка, и всички съпътстващи качеството глезотии. От друга страна на мен честно казано ми писна да чета само хлапашко хленчене. Оня се почувствал изкъган, тоя ще си навива часовника да става рано-рано, трети пък няма да спи до 00:00 часа за да тръпне в очакване и да излърти F5 бутона. Браво, невероятен син патриотизъм или по-скоро пуберско запълване на ваканцията, но пак се връщаме в изходна позиция, а тя е че същият този тип входящи в България трансфери са много тегави, но това разбира се никой не го отчита...

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
-
- Контакти:
фифи перото написа:Тук всеки се прави ,че знае нещо.НЕкви ЛС се разменят с тайни имена,на мрачни потайни играчи.Говори се за светло бъдеще(което го слушам 3 години)..
А по-сериозно.
Ако сте:
Много точно ! И на мен ми е писнало от тези простотии от типа "знам , но не трябва да ви кажа и няма да ви кажа"

- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Стига сте препирали с тоя нападател.Когато дойде,ще го видим.Селекцията е почти готова,така,че по-спокойно.Един играч,че ще дойде по-късно не е трагедия.Ще видим следващите дни какво ще стане.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- фифи перото
Stanislav_Ivanov написа:Стига сте препирали с тоя нападател.Когато дойде,ще го видим.Селекцията е почти готова,така,че по-спокойно.Един играч,че ще дойде по-късно не е трагедия.Ще видим следващите дни какво ще стане.
Прав си!
За много хора ,мислещи като теб и 100 години Левски без титла не е трагедия.
Не били фенове заради успехите.

Защо е спортът тогава?
Защо е животът?
За да балва неудачници?

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!