В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Мнениеот slavia_forever » 25 юни 2012 23:14

za nas e toj religiq написа:Тия въпроси се появяват за 5ти път в темата , толкова ли пък никой не ги забеляза :) Искрено ще се радвам ако все пак някой отговори :!:

Кога някой ще отговори на моите въпроси?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 юни 2012 23:16

za nas e toj religiq написа:Поради каква причина тогава навсякъде се пише че клубът ни е основан 1912 ?

Това се очаква от вас да отговорите. Затова темата още стои за да види колко можете да си аргументирате историята - ТОЛКОВА, КОЛКОТО МОЖЕ ДСА СИ РАЗПОЗНАЕТЕ УЧРЕДИТЕЛИТЕ НА СНИМКАТА! Това не е като да кликате "Да" в анкетата.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 25 юни 2012 23:27

slavia_forever написа:Никого не мразя, уважавам Ботев Пд. Никъде не съм казал, че нещо е фалшиво. Казвам, че за доказателства могат да се смятат неопровержими документи като учредителен протокол, участниците в него с имена, снимки история, години на раждане и смърт, реални мачове. Не може едни отбори да го имат, други да го нямат и да имат наглостта да се мерят с тези, които го имат. Това не мога да приема.

Нямах предвид теб под жълтомразци , те си знаят кои са ;) Това което аз не мога да приема е това средно положение, което се опитваш да наложиш.

А средно положение просто няма как да има , пич :!: Или сме през 1912 или не сме :!: Няма такъв филм нямате преки , ама имате косвени доказателства :idea:

Ако едно твърдение е лъжа , преки или косвени всички доказателства би следвало да са лъжа, нали :?:

Та като си казал, че годината не е 1912 , значи и всички косвени доказателства каквито ти изброих по-горе според теб са лъжа , не е ли така :?:

Няма как хем да приемаш честванията на юбилеите , хем да твърдиш , че годината не е 1912 . Което веднага реферира към въпроса дали можеш да докажеш че всичко свързано с 1912 е лъжа :?:
Последна промяна от 1912plovdiv на 25 юни 2012 23:36, променено общо 3 пъти.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 25 юни 2012 23:30

пич не се ли умори? вече стана супер досаден, пък и незнаеш ли че: "кучетата си лаят кервана си върви" а този керван вече трудно ще се спре

radines
Контакти:

Мнениеот radines » 25 юни 2012 23:30

Само Славия може да докаже че е на 99 години към момента. Това означава ли ,че не са съществували и други отбори по това време ,та нима Славия са играли двустранна игра ?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 юни 2012 23:33

1912plovdiv написа:Или сме през 1912 или не сме

Кой казва обратното?! Не се опитвам да наложа нищо! За мен е важно след като отборът ми може да докаже произхода си с доказателства, защо да приема, че някой е по-стар от неговия отбор заради твърдения и всичко, което толкова изброявах?!

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 25 юни 2012 23:38

slavia_forever написа:

Кой казва обратното?! Не се опитвам да наложа нищо! За мен е важно след като отборът ми може да докаже произхода си с доказателства, защо да приема, че някой е по-стар от неговия отбор заради твърдения и всичко, което толкова изброявах?!

Неуспорим факт е че Славия има доста повече запазени доказателства от нас, ама пак не мога да разбера защо трябва доказателствата на Славия да стават някакъв "еталон" за поддражание, други /косвени, както ти ги наричаш/ не може и който отбор не е като Славия , значи лъже :?:
Последна промяна от 1912plovdiv на 25 юни 2012 23:50, променено общо 3 пъти.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2012 23:42

slavia_forever написа:

Пак не получих отговор , определено отговаряш само там където ти изнася ! Питах те , това че нямаме документ който да потвърди на 100% че сме създадени 1912 , значи ли че не сме ? При положение че в цялата история на клуба се споменава единствено 1912 като дата на създаване ? Не 1915 , не 1917 , не 1920 а именно 1912 защо ?Каква е идеята от самото зараждане да се споменава тая дата ? Нали не мислиш че са се опитвали да заблудят някой си , като са си преписали някаква дата през далечната ..... Да вие имате документите и можете да докажете произхода си ! Но това не значи че ние като нямаме не сме създадени тогава !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 юни 2012 23:43

1912plovdiv написа:
slavia_forever написа:

Неуспорим факт е че Славия има доста повече запазени доказателства от нас, ама пак не мога да разбера защо трябва да става някакъв "еталон" за поддражание и който отбор не е като Славия , значи лъже :?:

Но и не значи, че след като едните имат доказателства, трябва да оставят тези без доказателствата да се изживяват все едно те са доказаните!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 юни 2012 23:45

za nas e toj religiq написа:
slavia_forever написа:

Пак не получих отговор , определено отговаряш само там където ти изнася ! Питах те , това че нямаме документ който да потвърди на 100% че сме създадени 1912 , значи ли че не сме ? При положение че в цялата история на клуба се споменава единствено 1912 като дата на създаване ? Не 1915 , не 1917 , не 1920 а именно 1912 защо ?Каква е идеята от самото зараждане да се споменава тая дата ? Нали не мислиш че са се опитвали да заблудят някой си , като са си преписали някаква дата през далечната ..... Да вие имате документите и можете да докажете произхода си ! Но това не значи че ние като нямаме не сме създадени тогава !

Аз не знам колко пъти ти отговорих! НЕ СЛАВИСТИТЕ ТРЯБВА ДА ДОКАЗВАТ ИСТОРИЯТА ВИ И ДА Я РАЗКАЗВАТ, А ВИЕ САМИТЕ! Вместо да кликате отговора "Да", че имате неоспорими доказателства, не можете да разпознаете дори учредителите си, за документи да не говорим!

Върни се в “Славия”