za nas e toj religiq написа:Тия въпроси се появяват за 5ти път в темата , толкова ли пък никой не ги забелязаИскрено ще се радвам ако все пак някой отговори
Кога някой ще отговори на моите въпроси?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
za nas e toj religiq написа:Тия въпроси се появяват за 5ти път в темата , толкова ли пък никой не ги забелязаИскрено ще се радвам ако все пак някой отговори
za nas e toj religiq написа:Поради каква причина тогава навсякъде се пише че клубът ни е основан 1912 ?
slavia_forever написа:Никого не мразя, уважавам Ботев Пд. Никъде не съм казал, че нещо е фалшиво. Казвам, че за доказателства могат да се смятат неопровержими документи като учредителен протокол, участниците в него с имена, снимки история, години на раждане и смърт, реални мачове. Не може едни отбори да го имат, други да го нямат и да имат наглостта да се мерят с тези, които го имат. Това не мога да приема.
1912plovdiv написа:Или сме през 1912 или не сме
slavia_forever написа:1912plovdiv написа:Или сме през 1912 или не сме
Кой казва обратното?! Не се опитвам да наложа нищо! За мен е важно след като отборът ми може да докаже произхода си с доказателства, защо да приема, че някой е по-стар от неговия отбор заради твърдения и всичко, което толкова изброявах?!
slavia_forever написа:1912plovdiv написа:Или сме през 1912 или не сме
Кой казва обратното?! Не се опитвам да наложа нищо! За мен е важно след като отборът ми може да докаже произхода си с доказателства, защо да приема, че някой е по-стар от неговия отбор заради твърдения и всичко, което толкова изброявах?!
1912plovdiv написа:slavia_forever написа:1912plovdiv написа:Или сме през 1912 или не сме
Неуспорим факт е че Славия има доста повече запазени доказателства от нас, ама пак не мога да разбера защо трябва да става някакъв "еталон" за поддражание и който отбор не е като Славия , значи лъже
za nas e toj religiq написа:slavia_forever написа:1912plovdiv написа:Или сме през 1912 или не сме
Пак не получих отговор , определено отговаряш само там където ти изнася ! Питах те , това че нямаме документ който да потвърди на 100% че сме създадени 1912 , значи ли че не сме ? При положение че в цялата история на клуба се споменава единствено 1912 като дата на създаване ? Не 1915 , не 1917 , не 1920 а именно 1912 защо ?Каква е идеята от самото зараждане да се споменава тая дата ? Нали не мислиш че са се опитвали да заблудят някой си , като са си преписали някаква дата през далечната ..... Да вие имате документите и можете да докажете произхода си ! Но това не значи че ние като нямаме не сме създадени тогава !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта