"Трите отбора до Коледа в Европа?Защо не?"
А защо да?С кой футбол?Кой отбор?
По-вероятно е някоя страна зад нас да направи пробив и да ни мине

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Linky написа:Второ , къде ни виждате? След нас в класацията са Украйна , да ви напомням ли кой стана шампион на Уефа за 2009?
Linky написа:Пред нас са Гърция, има ли смисъл да изброявам отборите им ?
Та хипотетично дори и да влезнат три отбора, ще им трябват доста победи , а на другите доста загуби - не ми се вярва
]ОПТИМИСТ СЪМ МОЖЕ И НАИВНИК АМА ЗАТОВА Е ТАЗИ ИГРА И ЗА ТОВА СЕГА ПИШЕМ ПОСРЕД НОЩИТЕ ЗАЩОТО СЕ НАДЯВАМЕ А НАДЕЖДАТА ВИНАГИ КРЕПИ ....САМО ЛЕВСКИ
mistreated написа:cska_90 ви каза истината, но вие пак се размучахте. Кое не е вярно в поста му? Това, че всяка година играете по-зле и по-зле ли? Или това, че средната възраст на отбора ви е сигурно 29-30 години? ЦСКА не може да играе по-зле от това, което представляваше през пролетта и това всъщност е единствената причина Левски да е шампион. Може и в момента да не показваме някаква невероятна игра, но поне отбора е пълен с млади и талантливи момчета, които играят със сърце и огромно желание да се докажат. Вие какво направихте, върнахте пенсиите на Герена и отпратихте един голям талант от школата си - Цачев. До кога ще играят Бардон, Петков, Топузаков, Йовов, Вагнер, Симонович?! Какво бъдеще има този отбор? Помислете малко, политиката на Борат е абсурдна и това не го казват цесекари, а вашия кумир Сираков. Нормално ли е от 14 мача да имате 1 победа в Европа над ФК Баку и 10 загуби (не броя мачовете с андорците, защото е тъпо да сравняваме професионален с аматьорски клуб)?! Е това ако не наричате провали вие сте е*ати мазохистите.
ZelenOtbor написа:3то полувреме в колко часа го дават, че от миналата година не съм го гледал не мога да уцеля времето
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта