В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2012 20:53

White Snake написа:
marmi52 написа:
publicimage написа:Темата се оказа благодатна, живна най-накрая и форума на Славия :)
Над 600 мнения за кефа на изстрадалите слависти!

За 2-3 дена се изписа толкова, колкото сигурно не е писано за Славия през почти 100 годишната и история :)

8-)

Няма как да не се пише, когато историята се фалшифицира !
Фалшифицира се историята на България като държава. Фалшифицира се и историята на футболната игра у нас.
Пак питам: колко от вас са живяли по Бай Тошово време ? Тези, които са живяли по това време чували ли са, че Ботев Пд. е най-стария отбор в България ? Аз съм живял тогава и НИКОГА по онова време не съм чувал подобно нещо !!! Защо не се е говорило това ? Защо не се е знаело ?
От 10-15 години насам започна да се лансира тази теза.
Вярно, феновете на Ботев имат право да го твърдят. Те все пак са фенове на Ботев ...
Аз обаче твърдя, че те имат много повече други поводи за гордост, отколкото това, че са най-стария отбор в България.
Така, както е тръгнало очаквам скоро и Лудогорец да извадят "доказателства", че са най-стария клуб в България ... :lol: Очевидно това е някаква мания.
Те имат много пари, а с пари всичко се купува ... ;)

По бай Тошово време те си бяха АФД Тракия и на никой от жълтите не му идваше на ума,че са най-младия столетник в българския футбол.

Бла , бла ,бла ......... дори и АФД Тракия има на двете си емблеми годината 1912 ? Нещо по въпроса ?

qqq
Контакти:

Re: Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на

Мнениеот qqq » 25 юни 2012 21:00

40 мнения и нито един отговор на въпроса - има или няма

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 25 юни 2012 21:01

qqq написа:40 мнения и нито един отговор на въпроса - има или няма

Има, има... пътувай, че мирише.

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 25 юни 2012 21:03

qqq написа:40 мнения и нито един отговор на въпроса - има или няма

Има!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 юни 2012 21:22

Muscarin написа:Ти може и да не си, но ордата невестулки и 99% от фенчетата ви са на друго мнение.

костенурк
Кво не оспорвате бе вие не сте се спрели ...

Вие не означава непременно ти. Макар, че тези дни друго показваш.Ако не оспорваше изобщо нямаше да пишеш в тая противна тема.А, да....и сигурно си гласувал с ДА в тая смешна анкета.

Ха-ха :mrgreen: ... Абе майна... погледни ми постовете и ще се убедиш, че се намесвам само, когато започнете да говорите за Локомотив или както там ни наричате... И да ти кажа НЯМА ДА СПРА ДА ГО ПРАВЯ... т.е. ВИНАГИ, когато мога ще съм там-където намесвате Локомотив... Другото - слабо ме интересува майна... В крайна сметка първенството /организирания футбол в БГ/ започва след 1920г. и поради този факт нещата около футболните отбори и събития предшестващи тази година РЕАЛНО ще си бъдат ценени и обсъждани от привържениците на отборите, чийто отбори имат притенции да са съществували тогава... Ама като не е имало ПЪРВЕНСТВО... като не е имало дербита... имало е само няколко по-значими мача, които са документирани и това е всичко... моят отбор го няма там... то тогава майна... наистина тази тема - не е моята тема... стига да не намесвате по някакъв начин Локомотив Пловдив, за каквото и да е!
Изображение

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 25 юни 2012 21:25

Има естествено! И най-голямото доказателство е великата му публика! Всички останали мишоци, да го.......

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 25 юни 2012 21:27

plovdivram написа:
Muscarin написа:Ти може и да не си, но ордата невестулки и 99% от фенчетата ви са на друго мнение.

костенурк
Кво не оспорвате бе вие не сте се спрели ...

Вие не означава непременно ти. Макар, че тези дни друго показваш.Ако не оспорваше изобщо нямаше да пишеш в тая противна тема.А, да....и сигурно си гласувал с ДА в тая смешна анкета.

Ха-ха :mrgreen: ... Абе майна... погледни ми постовете и ще се убедиш, че се намесвам само, когато започнете да говорите за Локомотив или както там ни наричате... И да ти кажа НЯМА ДА СПРА ДА ГО ПРАВЯ... т.е. ВИНАГИ, когато мога ще съм там-където намесвате Локомотив... Другото - слабо ме интересува майна... В крайна сметка първенството /организирания футбол в БГ/ започва след 1920г. и поради този факт нещата около футболните отбори и събития предшестващи тази година РЕАЛНО ще си бъдат ценени и обсъждани от привържениците на отборите, чийто отбори имат притенции да са съществували тогава... Ама като не е имало ПЪРВЕНСТВО... като не е имало дербита... имало е само няколко по-значими мача, които са документирани и това е всичко... моят отбор го няма там... то тогава майна... наистина тази тема - не е моята тема... стига да не намесвате по някакъв начин Локомотив Пловдив, за каквото и да е!

А ти какво очакваш? Тема във форума на Славия , пусната от ваш? Кво е тва? Някаква неимоверна любов към бат Венци, или нещо друго! Казвал съм много пъти, ти си доста свестен за разлика от едни други елементи, поне ти не се забърквай в тия дивотии.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 25 юни 2012 21:37

фифи перото написа:
scb написа:
фифи перото написа:Не ви ли писна да си мерите годините?
Приемаме ,че Ботев е сдружение на деца от предучилищна възраст и ТОЧКА!

Нямаш неоспорими доказателства!

Нямам я!То и за основаването на България няма "Учредителен протокол" :lol:

Айде бе! Има си го записано черно на бяло!Като на отбора от Сопот ;)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 25 юни 2012 21:47

Има и те са представени където трябва и на когато трябва!

За щастие, когато са задължили отборите да покажат протоколите за учредяването си, за да бъдат вписани в тогавашната структора на сегашното БФС, те/протоколите/ са били на лице.
Не вярвам някой да си мисли, че шопите ще се минат и да оставят някой да ги мине... разбира се изключвам вечните заподозрени и новият им водител който сам се е описал в подписа си доста точно.

Върни се в “Славия”