Зума разказа как военните го отмъкват по джапанки

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Зума разказа как военните го отмъкват по джапанки

Мнениеот blue avalanche » 25 юни 2012 14:00

GOLEADOR написа:
damyanov1963 написа:Taz написа:Такива са били времената Младенов пък го чакат две патрулки пред съблекалнята на Берое за да го отведат на сила в Левски

Някой да знае, или да е чул Тройчо-Торпедото някога да е бил в ЛЕВСКИ?????

Е нали е избягал от тях,как искаш да е в Левски?Или искаш да кажеш,че Левски не са го искали и не са го дебнали да го отвлекат?

Уж Левски(ДС) били мно-о-о яки и го дебнели,пък той избягал от тях...Тц,тц,тц...Той да не е Харисън Форд,бре?Или Чък Норис?А,може би,Ван Дам?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 юни 2012 15:14

blue avalanche написа:
GOLEADOR написа:
damyanov1963 написа:Taz написа:Такива са били времената Младенов пък го чакат две патрулки пред съблекалнята на Берое за да го отведат на сила в Левски

Някой да знае, или да е чул Тройчо-Торпедото някога да е бил в ЛЕВСКИ?????

Е нали е избягал от тях,как искаш да е в Левски?Или искаш да кажеш,че Левски не са го искали и не са го дебнали да го отвлекат?

Уж Левски(ДС) били мно-о-о яки и го дебнели,пък той избягал от тях...Тц,тц,тц...Той да не е Харисън Форд,бре?Или Чък Норис?А,може би,Ван Дам?

Значи на разказите на Стойчо за онова време не може да се вярва, а на разказите на Зума може, така ли? И защо, освен защото така ти харесва?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 юни 2012 15:31

vaskonti написа:
blue avalanche написа:Уж Левски(ДС) били мно-о-о яки и го дебнели,пък той избягал от тях...Тц,тц,тц...Той да не е Харисън Форд,бре?Или Чък Норис?А,може би,Ван Дам?

Значи на разказите на Стойчо за онова време не може да се вярва, а на разказите на Зума може, така ли? И защо, освен защото така ти харесва?

Не,бе...Просто ми стана интересно как Ст.Младенов избягва от Левски(ДС)? :? Дето били толкоз страшни...

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 25 юни 2012 15:32

vaskonti написа:
blue avalanche написа:Уж Левски(ДС) били мно-о-о яки и го дебнели,пък той избягал от тях...Тц,тц,тц...Той да не е Харисън Форд,бре?Или Чък Норис?А,може би,Ван Дам?

В двата случая има една съществена разлика - Зума наистина го "хващат по джапанки" и е играл за ЦСКА, което звучи доста правдоподобно и е подкрепено с факти - 5-те мача и головете, които е вкарал в тях. Докато Стойчовото измъкване от черните Волги на мракобесната ДС е като сюжет от някой филм ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 юни 2012 15:56

L_Messi написа:
vaskonti написа:

В двата случая има една съществена разлика - Зума наистина го "хващат по джапанки" и е играл за ЦСКА, което звучи доста правдоподобно и е подкрепено с факти - 5-те мача и головете, които е вкарал в тях. Докато Стойчовото измъкване от черните Волги на мракобесната ДС е като сюжет от някой филм ;)

Единственият факт тук са мачовете на Зума за ЦСКА. Останалото е точно толкова факт, колкото и разказа на Стойчо.
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 юни 2012 16:17

vaskonti написа:
L_Messi написа:В двата случая има една съществена разлика - Зума наистина го "хващат по джапанки" и е играл за ЦСКА, което звучи доста правдоподобно и е подкрепено с факти - 5-те мача и головете, които е вкарал в тях. Докато Стойчовото измъкване от черните Волги на мракобесната ДС е като сюжет от някой филм ;)

Единственият факт тук са мачовете на Зума за ЦСКА. Останалото е точно толкова факт, колкото и разказа на Стойчо.

Ми нали за този факт говорим,я?Как Бонев е бил накаран насила да играе в ЦСКА!Ти за какво си мислеше,че говорим?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 юни 2012 16:36

blue avalanche написа:
vaskonti написа:
L_Messi написа:В двата случая има една съществена разлика - Зума наистина го "хващат по джапанки" и е играл за ЦСКА, което звучи доста правдоподобно и е подкрепено с факти - 5-те мача и головете, които е вкарал в тях. Докато Стойчовото измъкване от черните Волги на мракобесната ДС е като сюжет от някой филм ;)

Ми нали за този факт говорим,я?Как Бонев е бил накаран насила да играе в ЦСКА!Ти за какво си мислеше,че говорим?

:shock: Ти ме изумяваш всеки път, честно! За кой факт говорим - за мачовете на Зума за ЦСКА или за миризливите му джапанки и джиповете? Помисли добре преди да отговориш - погледни 2-3 пъти заглавието на темата, както и последните 3-4 мнения в нея. Дано осъзнаеш на кои "факти" се набляга в случая.
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 юни 2012 17:42

vaskonti написа: :shock: Ти ме изумяваш всеки път, честно! За кой факт говорим - за мачовете на Зума за ЦСКА или за миризливите му джапанки и джиповете? Помисли добре преди да отговориш - погледни 2-3 пъти заглавието на темата, както и последните 3-4 мнения в нея. Дано осъзнаеш на кои "факти" се набляга в случая.

Ами Бонев "набляга" на факта,че са го отвлекли от дома му като някой престъпник,а когато е отказал да играе за ЦСКА,са го пратили да копае канали.
Ти на какво "наблягаш"?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 юни 2012 21:17

blue avalanche написа:
vaskonti написа: :shock: Ти ме изумяваш всеки път, честно! За кой факт говорим - за мачовете на Зума за ЦСКА или за миризливите му джапанки и джиповете? Помисли добре преди да отговориш - погледни 2-3 пъти заглавието на темата, както и последните 3-4 мнения в нея. Дано осъзнаеш на кои "факти" се набляга в случая.

Ами Бонев "набляга" на факта,че са го отвлекли от дома му като някой престъпник,а когато е отказал да играе за ЦСКА,са го пратили да копае канали.
Ти на какво "наблягаш"?

Аз наблягам на факта, че тая сълзлива история е вярна точно толкова, колкото историята на Стойчо! Наличието или не на изиграни мачове няма как да бъде доказателство за верността на тия разкази! А дано вденеш най-накрая на какво наблягам!
[/center]

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 25 юни 2012 23:13

counterstrike написа:
Stanley_79 написа:Зума разказа как военните го отмъкват по джапанки, за да го закарат в ЦСКА

Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев разказа интересна история от неговите младини, когато записва 5 мача за ЦСКА.

"Бях вече женен, а съпругата ми чакаше дете. След една тренировка на Локо се прибрах вкъщи. Изведнъж дойдоха военни с един джип и ме натиката вътре, както бях по джапанки, къси гащета и тениска. Казаха ми, че има заповед от Семерджиев, който беше началник на Генералния щаб, за моето прехвърляне в спортната школа "Чавдар". Беше ги страх да не научи градът за моето прехвърляне и да не се провали акцията. Спомням си, че караха по някакви селски пътища и чак след Пазарджик излязохме на главния път за София.

Казах им, че в ЦСКА няма да играя, и тогава ме пратиха да копая канали. Колко съм копал, не знам, но един ден при мен дойде Стефан Божков, който беше треньор на националния отбор. Бона, ти си нужен на страната, той така ми викаше, трябва да играеш и да тренираш, а като се уволниш, ще ходиш където си поискаш. Така в крайна сметка се съгласих да играя за ЦСКА.

Играх точно 5 мача, в които вкарах 6 гола. Няма да забравя един мач с Ботев (Враца), в който направих хеттрик. Генералите хвърлиха шапките горе. Ние с Якимов на терена правехме такива неща, които само с Тошо Иванов в Локомотив съм показвал на терена. Заради мен задържаха набора 3 месеца и не го уволняваха само и само да ме навият да подпиша с тях. Дори ме заплашваха, че ще ме пратят моряк на корабите. Накрая май им омръзна да се занимават с мен и ме пуснаха", споделя Зума пред "24 часа".

УЖАС, УЖАС!!!

Кое точно е ужаса? Че Зума "служи" по джапанки ли? Или докато "служи", всяка вечер си е в тях?

Ей, младеж? За казарма като на Зума, по онези години, 99% от младежите можехме само да си мечтаем. Да служиш в някоя спортна рота, няма значение на кой отбор, беше върха на службата. Ти няма как да го разбереш това нещо, защото никога не си тичал със снаряжение, не си копал окопи, не си тичал с противогаз...също като Зума. И той си няма никакво понятие от истинската служба в казармата...
Зума гледа от неговата си камбанария. В Пловдив "казарамата" му се състояла в прибиране вечер в къщи по джапанки. Ми то дори на Тодор Живков синът му нямаше такава казарма...

Повярвай ми този "младеж" (визирайки мен) знае малко повече от теб какво е казарма, как се служи в нея и какви полеви занятия се водят.
Но не мисля точно в този момент да влизам в спор с теб.
Цялата история е малко по сложна.
Много хора си спомнят как "съфорумците от червеният сектор" се опитваха да втълпят как техният отбор е бил много честен, как всички тези титли преди 1989 година са едва ли не спечелени с голобради юноши на отбора. Да били са голобради, но не са били юноши, а са взимани всички кадърни момчета от различни отбори.
Да Зума е служил в спортна рота и не е видял до голяма степен, какво е служба. Но все пак се е доказал, че е спортист и има качества, но си е бил в Пловдив. Но в една хубава вечер се е запътил към "славният червен отбор" с голобради юноши.
Ако и ти си имал някакви качества нямаше да се опитваш да ми разясняваш какво е копането на окопи, как се бяга с противогаз и пълно бойно снаряжение или как една част от стрелящата смяна по време на Огнева подготовка, трябва да бъде с противогаз.
А, щеше да го даваш "айляк", като него.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”