Официално: Кагава е първото ново попълнение на Манчестър Юн

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Трансфери (сезон 2012/2013)

Мнениеот Bianco » 25 юни 2012 19:42

Giggs написа:
Bild are suggesting that United and Juventus are chasing Juan Arango. The 32-year-old Borussia Monchengladbach left-winger has over 100 caps with Venezuela to his name. "We'll see what happens," says the veteran with the report indicating that Juve are ready to table a €3.5million bid.

:lol:
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Borislav Borisov
Контакти:

Мнениеот Borislav Borisov » 25 юни 2012 19:56

lrlazarov_19 написа:Пред защитната четворка винаги трябва да има някой стабилен халф с по-дефанзивни функции и Карик се справя доста добре с тази задача. Не знам какво толкова очаквате от него?

Разбира се че трябва да има дефанзивен xалф, но аз тая стабилност и сигурност не я виждам в Карик, да не говорим пък за бързината му! Всеки един по-техничен футболист преминава покрай него като крайпътен знак! Запитай се дали би намерил играч като Карик място в отбори като Real Мадрид и Бaрса, които днес диктуват модата във футбола колкото и неприятно да ни е, и това ще ти даде отговор на въпроса има ли място в Юнайтед. Добре си беше в Тотнъм, но тук очакванията и изискванията са по-големи...
GLORY, GLORY MAN UNITED !!!

Потребителски аватар
momchil
Контакти:

Мнениеот momchil » 25 юни 2012 20:08

Borislav Borisov написа:
lrlazarov_19 написа:Пред защитната четворка винаги трябва да има някой стабилен халф с по-дефанзивни функции и Карик се справя доста добре с тази задача. Не знам какво толкова очаквате от него?

Разбира се че трябва да има дефанзивен xалф, но аз тая стабилност и сигурност не я виждам в Карик, да не говорим пък за бързината му! Всеки един по-техничен футболист преминава покрай него като крайпътен знак! Запитай се дали би намерил играч като Карик място в отбори като Real Мадрид и Бaрса, които днес диктуват модата във футбола колкото и неприятно да ни е, и това ще ти даде отговор на въпроса има ли място в Юнайтед. Добре си беше в Тотнъм, но тук очакванията и изискванията са по-големи...

Да се говори за махане на Карик при тея футболисти в центъра ни на тоя етап е безумие..вярно формата му от преди 2-3 сезона я няма и е далече и все пак остава един от най-класните ни халфове..играта му не бе лоша този сезон според мен..а и като излъчване винаги ми е харесвал..изглежда голям професионалист и никога не ме е нервел с поведението си.
B.E.L.20.V.E

Потребителски аватар
Borislav Borisov
Контакти:

Мнениеот Borislav Borisov » 25 юни 2012 20:49

За резерва и аз го харесвам... :)
GLORY, GLORY MAN UNITED !!!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 юни 2012 20:57

Честито ново попълнение ;) Видич започва тренировки!!!!

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 26 юни 2012 14:36

Звучи добре. Една оптимизация няма да е излишна при положение, че има толкова ненужни играчи. Дано е истина. Предпочитам да се прави нещо, отколкото да не се прави нищо и класата ни да пада с всеки изминал сезон.
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

yavorpetroff
Контакти:

Мнениеот yavorpetroff » 27 юни 2012 17:27

Borislav Borisov написа:

Хора, стига, недейте говори на изуст. След първия финал в ШЛ срещу Барселона Карик направи отчайващ сезон, но в следващия в края страшно много помогна да вземем титлата. Направиха страхотна двойка с Гигси. Сега този сезон Карик започна леко да си връща формата. Направи доооста великолепни мачове, един от основните ни играчи. И правете разлика между това, което вие искате от даден играч и това, което мениджъра иска. Явно има голяма пропаст между двата бряга ;)

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 27 юни 2012 17:37

Гарет Бейл подписа нов договор с Тотнъм до 2016. Евала, че остава верен на клуба си, въпреки неясното бъдеще около отбора. Постъпка, достойна за уважение!
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 юни 2012 18:25

lrlazarov_19 написа:Гарет Бейл подписа нов договор с Тотнъм до 2016. Евала, че остава верен на клуба си, въпреки неясното бъдеще около отбора. Постъпка, достойна за уважение!

Споко, Сър Алекс ще извади 50 млн на тезгяха :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Манчестър Ю”