"Левски" в ЕКТ сезон 2012/2013 ПАК ПРОВАЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски срещу Сараево или Хибърниънс в ЛЕ
да ви кажа на гостуването в Босна ще е ад, защото там горещината ще е непоносима, през април бях в Сараево и горещината беше като през миналата седмица в България
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
- BLUE CHAMPIONS
ss_killer написа:да ви кажа на гостуването в Босна ще е ад, защото там горещината ще е непоносима, през април бях в Сараево и горещината беше като през миналата седмица в България
Вятър духаше ли?

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
ss_killer написа:да ви кажа на гостуването в Босна ще е ад, защото там горещината ще е непоносима, през април бях в Сараево и горещината беше като през миналата седмица в България
Може да е било просто временно, но и аз знам, че в западната част на балканите си е много жежко...Особено в Черна Гора...
Нещо за размисъл, дали са толкова слаби Сараево? http://www.sport1.bg/sport1/node/264210
-
- Контакти:
onegavon написа:Нещо за размисъл, дали са толкова слаби Сараево? http://www.sport1.bg/sport1/node/264210
Ние се надяваме нашите футболисти да не летят след тоя жребии във въздуха както някои от съфорумците ни, но като гледам мнозинството са на мнение, че противника е достатъчно сериозен...
- modor
- Контакти:
Мачкай лавина 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Жребият е приемлив, то и няма как да е иначе във Втория кръг при положение че сме поставени. Доста по-вероятно е да играем срещу Сараево, но нека да не се изпълваме със свръхочаквания и да не прогнозираме разгромни победи, това е много грешно на този етап. Да, имаме нови играчи и щаб, но върху техните плещи ще се стовари огромно напрежение и отговорност преди тези мачове, затова е редно да сме по-умерени. Две победи с малък резултат няма да доставят огромно удоволствие като някой разгром, ала сякаш са най-логичното нещо, все пак това ще даде вяра и увереност на целия екип.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
BLUE CHAMPIONS написа:ss_killer написа:да ви кажа на гостуването в Босна ще е ад, защото там горещината ще е непоносима, през април бях в Сараево и горещината беше като през миналата седмица в България
Вятър духаше ли?
не вятър не духаше, но имат хубаво сараевско пиво за разхлаждане
пп: мисля да отида на гостуването ако имам възможност и мача е там, че април добре ги бихме на goalball и им взехме купата
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
ss_killer написа:BLUE CHAMPIONS написа:ss_killer написа:да ви кажа на гостуването в Босна ще е ад, защото там горещината ще е непоносима, през април бях в Сараево и горещината беше като през миналата седмица в България
Вятър духаше ли?
не вятър не духаше, но имат хубаво сараевско пиво за разхлаждане
пп: мисля да отида на гостуването ако имам възможност и мача е там, че април добре ги бихме на goalball и им взехме купата
Абе да ама в Баку е 100 пъти по-жега и задух