В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2012 18:15

Аз пък ще продължавам да си пускам въпросите , докато форевара или някой от подръжниците на идеята му не се сети да ми отговори :)

Добре де , продължавате да пишете кви ли не дивотии , що не вземе да ми отговори някой от "разбирачите" на въпроса ?

Поради каква причина тогава навсякъде се пише че клубът ни е основан 1912 ? И то още от най ранните си години ? Аз не съм видял някъде до сега да е написано че сме създадени 1917 ,или нещо което да ме е накарало да си мисля че има друга дата ? Какъв интерес са имали през 1927 да си празнуват 15 годишнината ? Или още тогава идеята е била да се заблудят феновете на все още несъществуващ клуб ? ИНТЕРЕСНО МИ Е ДА ЧУЯ ВСИЧКИ КОИТО ТОЛКОВА ДРАПАТ ЗА ДОКУМЕНТИ , ФАКТИ , ДОКАЗАТЕЛСТВА ? КАК СИ ОБЯСНЯВАТЕ ТОВА ГОСПОДА ? Или от Лаута имат теория как от най ранни години се води пропаганда за умишленото състаряване на клуба , за да може точно през 2012та да сме на 100 години Липсата на неоспорими доказателства , не може и няма как да отрече че клубът ни е на 100 години ! И всеки нормален човек би го разбрал !

АЙДЕ ОТГОВОРЕТЕ ДЕЕЕЕЕЕ ?????

Xanko
Контакти:

Re: Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на

Мнениеот Xanko » 25 юни 2012 18:17

А таман си мислех, че днес във форума ще минем без да някои да си мерят годините, но уви ето я темата ДА НИ Е ЧЕСТИТО ДЕТ СЕ ВИКА АЙДЕ ПОЧВАЙТЕ ДА ВАДИТЕ ЦЪРКОВНИТЕ СВИДЕТЕЛСТВА НА ДЯДОВЦИ И БАБИ.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 25 юни 2012 18:18

Форевъре, въпросите растат , а ти клечиш в храстите и пускаш анкети от там :roll: Това смяташ ли , че е мъжко и достойно , пич :oops:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 25 юни 2012 18:21

publicimage написа:Темата се оказа благодатна, живна най-накрая и форума на Славия :)
Над 600 мнения за кефа на изстрадалите слависти!

За 2-3 дена се изписа толкова, колкото сигурно не е писано за Славия през почти 100 годишната и история :)

8-)

Няма как да не се пише, когато историята се фалшифицира !
Фалшифицира се историята на България като държава. Фалшифицира се и историята на футболната игра у нас.
Пак питам: колко от вас са живяли по Бай Тошово време ? Тези, които са живяли по това време чували ли са, че Ботев Пд. е най-стария отбор в България ? Аз съм живял тогава и НИКОГА по онова време не съм чувал подобно нещо !!! Защо не се е говорило това ? Защо не се е знаело ?
От 10-15 години насам започна да се лансира тази теза.
Вярно, феновете на Ботев имат право да го твърдят. Те все пак са фенове на Ботев ...
Аз обаче твърдя, че те имат много повече други поводи за гордост, отколкото това, че са най-стария отбор в България.
Така, както е тръгнало очаквам скоро и Лудогорец да извадят "доказателства", че са най-стария клуб в България ... :lol: Очевидно това е някаква мания.
Те имат много пари, а с пари всичко се купува ... ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 25 юни 2012 18:22

Според биографичните данни създателите им са родени 1900 до 1910 година, това означава, че са били 10-12 годишни!? Аз също имам син на `12 години ама не вярвам да успее да създаде футболен клуб!?+

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 25 юни 2012 18:26

rstein написа:Според биографичните данни създателите им са родени 1900 до 1910 година, това означава, че са били 10-12 годишни!? Аз също имам син на `12 години ама не вярвам да успее да създаде футболен клуб!?+

Откъде знаеш това? Виждал ли си им на всички кръщелните свидетелства или повтаряш измислици на зложелатели?

А някой знае ли къде са учредителните протоколи на Астън Вила, Ипсуич Таун и Шефилд Юнайтед?

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 25 юни 2012 18:28

rstein написа:Според биографичните данни създателите им са родени 1900 до 1910 година, това означава, че са били 10-12 годишни!? Аз също имам син на `12 години ама не вярвам да успее да създаде футболен клуб!?+

Пиши пиши, той ей сега оня дет дедо му не е записан щот тогава не са ги записвали ще ти обясни как не знае, кога е роден дедо му обаче знае, кога е създаден Ботев и ще стане абе като вчерашната тема.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 25 юни 2012 18:30

scb написа:

Откъде знаеш това? Виждал ли си им на всички кръщелните свидетелства или повтаряш измислици на зложелатели?

А някой знае ли къде са учредителните протоколи на Астън Вила, Ипсуич Таун и Шефилд Юнайтед?

А СЯ ДЕ ЗНАЙТЕ ЛИ БЕ МАСКАРИ С МАСКАРИ ТИ ДА ВИДИШ.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 25 юни 2012 18:31

Някой модератор да я изхвърля тази тема. Колкото и да е тъжно на малцина озлобени, Ботев Пловдив е първия официално признат 100-годишен действащ клуб в България. За всичко останало има Интернет.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2012 18:33

marmi52 написа:
publicimage написа:Темата се оказа благодатна, живна най-накрая и форума на Славия :)
Над 600 мнения за кефа на изстрадалите слависти!

За 2-3 дена се изписа толкова, колкото сигурно не е писано за Славия през почти 100 годишната и история :)

8-)

Няма как да не се пише, когато историята се фалшифицира !
Фалшифицира се историята на България като държава. Фалшифицира се и историята на футболната игра у нас.
Пак питам: колко от вас са живяли по Бай Тошово време ? Тези, които са живяли по това време чували ли са, че Ботев Пд. е най-стария отбор в България ? Аз съм живял тогава и НИКОГА по онова време не съм чувал подобно нещо !!! Защо не се е говорило това ? Защо не се е знаело ?
От 10-15 години насам започна да се лансира тази теза.
Вярно, феновете на Ботев имат право да го твърдят. Те все пак са фенове на Ботев ...
Аз обаче твърдя, че те имат много повече други поводи за гордост, отколкото това, че са най-стария отбор в България.
Така, както е тръгнало очаквам скоро и Лудогорец да извадят "доказателства", че са най-стария клуб в България ... :lol: Очевидно това е някаква мания.
Те имат много пари, а с пари всичко се купува ... ;)

Батка , не сме най стрия клуб в България , има и по стари ! Годината 1912 стои на емблемата ни от 1962 година , не си ли обръщал внимание ? И не ние сме тези които раздухват въпроса ! Левски ще празнуват своята след 2 години , при тях въпроса е почти като при нас ! И те ли нямат право да отбелязват 100 годишнината си ? Тази година се посочва за основна във всички косвени и не косвени доказателства които има за отбора ни ! И не знам защо , някой се опитва да изкара че нещата не стоят така ? Да няма документ , който категорично да потвърждава това ! Но никъде не съм видял друга година освен 1912 под името Ботев Пловдив :!:

Върни се в “Славия”