от za nas e toj religiq на 25 Юни 2012 15:05
Добре де , продължавате да пишете кви ли не дивотии , що не вземе да ми отговори някой от "разбирачите" на въпроса ?
Поради каква причина тогава навсякъде се пише че клубът ни е основан 1912 ? И то още от най ранните си години ? Аз не съм видял някъде до сега да е написано че сме създадени 1917 ,или нещо което да ме е накарало да си мисля че има друга дата ? Какъв интерес са имали през 1927 да си празнуват 15 годишнината ? Или още тогава идеята е била да се заблудят феновете на все още несъществуващ клуб ? ИНТЕРЕСНО МИ Е ДА ЧУЯ ВСИЧКИ КОИТО ТОЛКОВА ДРАПАТ ЗА ДОКУМЕНТИ , ФАКТИ , ДОКАЗАТЕЛСТВА ? КАК СИ ОБЯСНЯВАТЕ ТОВА ГОСПОДА ? Или от Лаута имат теория как от най ранни години се води пропаганда за умишленото състаряване на клуба , за да може точно през 2012та да сме на 100 години Липсата на неоспорими доказателства , не може и няма как да отрече че клубът ни е на 100 години ! И всеки нормален човек би го разбрал !
АЙДЕ ОТГОВОРЕТЕ ДЕЕЕЕЕЕ ?????
В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- za nas e toj religiq
- Контакти:
- Thurman Murman
- Контакти:
Re: В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!
Невестулката сега цъка като откачен "не" от всичките си 10 ника 

Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

- 1912plovdiv
- Контакти:
Чакай аз пак да попитам Форевър за да не се прави на недовидял
Когато твърдиш, че 1912 е лъжа най-малкото си длъжен да докажеш , че всичко свързано с 1912 година също е лъжа
Няма средно положение
И престани с това дайте, дайте, дайте , дайте .... ми дай ти бе
Дай доказателства че честванията на юбилеите, протоколите, снимките , поздравленията от БФС по случай юбилеите са фалшиви
Може ли тези неща да са истински , а годината да не е
Поздравление за 30 годишен юбилей от БФС КАК ТИ ЗВУЧИ
Фалшиво викаш
Ми хайде докажи го

Когато твърдиш, че 1912 е лъжа най-малкото си длъжен да докажеш , че всичко свързано с 1912 година също е лъжа

Няма средно положение

И престани с това дайте, дайте, дайте , дайте .... ми дай ти бе

Дай доказателства че честванията на юбилеите, протоколите, снимките , поздравленията от БФС по случай юбилеите са фалшиви

Може ли тези неща да са истински , а годината да не е

Ми хайде докажи го

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
- plovdivram
- Контакти:
Muscarin написа:plovdivram написа:Thurman MurmanРам, дай да разведрим малко обстановката, ясно е че като отидете в на Емо Наков хола ще го питате къде е купата Кво стана майна с тоя сенник, дето Коко се канеше да го слага. Някаква козирка ли беше, навес ли беше
Ами ако те интересува мнението ми - най-вероятно нищо оттова няма да стане на ТС... Теб обаче не би трябвало да те вълнува това!!!
костенуркКво не оспорвате бе вие не сте се спрели То не бяха 100 теми в тоя форум как сме нямали доказателства и всичко е измислено през комунизма едва ли не.Кво ви бърка историята на Ботев че не спирате да пишете в теми които изобщо не ви засягат.БФС призна годишнината ни.Дори ръководството на жп-то го призна.Кви доказателства искате още.Що не искаш доказателства от Тото Динев че не залага тото примерно А се бъркате кадет не ви е работата
костенурк, къде ме видя да ви оспорвам годишнината бе майна?!! Вчера Търмън Мърмън ме пипита... казах си мнението - ТОЛКОВА... Даже ви дадох "ПОДСКАЗКИ", които обаче "изкривеното" ви мислене изобщо не зацепи... Както и да е... Че... то.... дори и Венци Стефанов, мен ако питате не ви я оспорва... той казва просто, че "Славия единствена може да докаже годината си на основаване"... Вие го приемате това. за ОСПОРВАНЕ... А всъщност НИКОЙ - НИКЪД НЕ ВИ Е СПОМЕНАВАЛ... нито вас, нито някой друг измежду съвремениците ви и имащите притеции за такива... Това ви го давам като пример само КАК ПОГРЕШНО ТЪЛКУВАТЕ НЕЩАТА!
Тва кво е бе?
lokopld/viewtopic.php?f=10&t=106493
Във форума на Локомотив! Не, хич не са комплекси тва. Айде скрийте се вече, че сте толкова противни....не е истина майна!
Я прочети какво точно съм писал "БЕ"

Иначе, конкретно... пак ще ти напиша, че нещо не си прочел внимателно:
plovdivram
къде ме видя да ви оспорвам годишнината ви бе майна?!!....

Ти може и да не си, но ордата невестулки и 99% от фенчетата ви са на друго мнение.
костенурк
Вие не означава непременно ти. Макар, че тези дни друго показваш.Ако не оспорваше изобщо нямаше да пишеш в тая противна тема.А, да....и сигурно си гласувал с ДА в тая смешна анкета.
костенурк
Кво не оспорвате бе вие не сте се спрели ...
Вие не означава непременно ти. Макар, че тези дни друго показваш.Ако не оспорваше изобщо нямаше да пишеш в тая противна тема.А, да....и сигурно си гласувал с ДА в тая смешна анкета.
Последна промяна от Muscarin на 25 юни 2012 18:05, променено общо 2 пъти.
- Captain Stottlemeyer
САМО ЛЕВСКИ! написа:slavia_forever протокол за Левски 1914 и Ботев 1912 няма поради простата причина, че регистрацията на клубовете става задължителна чак през 1919 година. Затова и Левски е регистриран официално 1 ден преди да навърши 5 години - на 23 май 1919 година.
Съвсем малка корекция: На 23-ти май, 1919 г. съгласно новоприетия Закон за регистрация на спортните дружества е регистриран Уставът на "Левски".
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- publicimage
- Контакти:
Темата се оказа благодатна, живна най-накрая и форума на Славия
Над 600 мнения за кефа на изстрадалите слависти!
За 2-3 дена се изписа толкова, колкото сигурно не е писано за Славия през почти 100 годишната и история

Над 600 мнения за кефа на изстрадалите слависти!
За 2-3 дена се изписа толкова, колкото сигурно не е писано за Славия през почти 100 годишната и история

Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на
Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година ? Пускам темата където и е мястото за коментари . Някой мод може да направи и анкета .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?
- 1912plovdiv
- Контакти:
Форевър пусна анкетата и се скри в храстите
Ела да ми покажеш твоите доказателства бе пич
Ела да ме обедиш , да вярвам на теб , а не на живите свидетели на основаването на клуба празнуващи 15, 20 , 30 и т.н. юбилей
Ела да ме обедиш , да вярвам на теб , а не на живите свидетели от тогавашното БФС , които награждават Ботев с медал по случай 30 годишеният юбилей
Ела да ми докажеш , че тези хора са флашиви , дай някакво доказателство да ти вярвам на теб , а не на тях

ПП. Въпросите разбира се важат и за жълтомразците локализирани зад ВСИ , които определено ще са най-активни в анкетата защото са видни историци, не за друго

Ела да ми покажеш твоите доказателства бе пич

Ела да ме обедиш , да вярвам на теб , а не на живите свидетели на основаването на клуба празнуващи 15, 20 , 30 и т.н. юбилей

Ела да ме обедиш , да вярвам на теб , а не на живите свидетели от тогавашното БФС , които награждават Ботев с медал по случай 30 годишеният юбилей

Ела да ми докажеш , че тези хора са флашиви , дай някакво доказателство да ти вярвам на теб , а не на тях

ПП. Въпросите разбира се важат и за жълтомразците локализирани зад ВСИ , които определено ще са най-активни в анкетата защото са видни историци, не за друго

Последна промяна от 1912plovdiv на 25 юни 2012 18:15, променено общо 1 път.
▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Re: Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на
bixxol написа:Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година ? Пускам темата където и е мястото за коментари . Някой мод може да направи и анкета .
Кой пак е повдигнал темата? Ботев ОФИЦИАЛНО е на 100 години, признат юбилей от БФС и немалко клубове в България... За какво се продължава с това?
Не натискайте ТУК!