"Левски" в ЕКТ сезон 2012/2013 ПАК ПРОВАЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

lazio1997
Контакти:

Re: "Левски" в ЕКТ сезон 2012/2013

Мнениеот lazio1997 » 25 юни 2012 17:41

blue avalanche написа:Аз,пък,не мога да разбера защо трябва да си даваме стадиона на Локо Пд за ЕКТ?Чак такива "приятели" ли сме с Локо? :evil:

Не разбирам какъв е проблема чак толко...Аз даже мисля да отида на мача им, щото ми се гледа футбол на живо...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 25 юни 2012 17:41

blue avalanche написа:Аз,пък,не мога да разбера защо трябва да си даваме стадиона на Локо Пд за ЕКТ?Чак такива "приятели" ли сме с Локо? :evil:

E те ще си платят. Какво лошо има :? Феновете на двата отбора се уважаваме и не вярвам да правят простотии на стадиона ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

lazio1997
Контакти:

Re: Левски срещу Сараево или Хибърниънс в ЛЕ

Мнениеот lazio1997 » 25 юни 2012 17:44

blue avalanche написа:Някой може ли да ми обясни по каква причина си даваме стадиона на Локо "полегнала на ЦСКА Тодора" Пд за ЕКТ?

издребняваш вече :lol:
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 юни 2012 17:46

turbogena написа:

E те ще си платят. Какво лошо има :? Феновете на двата отбора се уважаваме и не вярвам да правят простотии на стадиона ;)

Те "простотията" я направиха като легнаха на ЦСКА,а срещу нас си изплюха дробовете,за да ни бият!Ей за това говоря!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 юни 2012 17:47

lazio1997 написа:
blue avalanche написа:Някой може ли да ми обясни по каква причина си даваме стадиона на Локо "полегнала на ЦСКА Тодора" Пд за ЕКТ?

Значи ние ще хвърляме пари,за да си оправяме стадиона и терена,а тариката Тото Динев ще си разкарва отборчето като панаирджийски мечки,щото е по-евтино.Така ли?

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 25 юни 2012 17:48

blue avalanche написа:
turbogena написа:

Те "простотията" я направиха като легнаха на ЦСКА,а срещу нас си изплюха дробовете,за да ни бият!Ей за това говоря!

Обяснението, е че не сме цъфнали финансово и всеки ЛЕВ в касата на клуба е добре дошъл...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 25 юни 2012 17:50

blue avalanche написа:
lazio1997 написа:

Значи ние ще хвърляме пари,за да си оправяме стадиона и терена,а тариката Тото Динев ще си разкарва отборчето като панаирджийски мечки,щото е по-евтино.Така ли?

Все тая. Дай поне да го водиме тоя спор само в една тема, щото го правим в 2 различни в момента... :lol:
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 25 юни 2012 17:54

Тия да ги уважавам пълна смешка,биха ни два пъти тая година а и лягат на Цска какво да ги уважаваме???Дано 10 гола им набутат Витес ;)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 25 юни 2012 17:55

Жребият е добър.
Срещу босненците очаквам равен или минимална победа в първия мач с малко отбелязани голове, а на реванша - по-изразителен успех.
Срещу малтийците би ни било по-лесно и 7-8 гола от двата мача можем да запишем.
Но най-важното е новите как ще се сработят, да оползотворят максимално контролите и тези два мача, отборът да си изгради облик, стил на игра, централният нападател да влезе във форма, да не бъде само един, че инстинските изпитания идват в следващите кръгове и трябва да сме в оптимална форма и да имаме малко късмет в жребия по-нататък.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 25 юни 2012 17:57

Аз лично се радвам, че почваме от 2ри кръг. Така нашите ще имат време да си обиграят, ще навлезем в ритъм преди тежките двубои. Дано да ги смачкаме тия босненци за самочувствие и да ни тръгне сезона както си трябва :) :)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Върни се в “Архив”