blue avalanche написа:Аз,пък,не мога да разбера защо трябва да си даваме стадиона на Локо Пд за ЕКТ?Чак такива "приятели" ли сме с Локо?
Не разбирам какъв е проблема чак толко...Аз даже мисля да отида на мача им, щото ми се гледа футбол на живо...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:Аз,пък,не мога да разбера защо трябва да си даваме стадиона на Локо Пд за ЕКТ?Чак такива "приятели" ли сме с Локо?
blue avalanche написа:Някой може ли да ми обясни по каква причина си даваме стадиона на Локо "полегнала на ЦСКА Тодора" Пд за ЕКТ?
turbogena написа:blue avalanche написа:Аз,пък,не мога да разбера защо трябва да си даваме стадиона на Локо Пд за ЕКТ?Чак такива "приятели" ли сме с Локо?
E те ще си платят. Какво лошо имаФеновете на двата отбора се уважаваме и не вярвам да правят простотии на стадиона
lazio1997 написа:blue avalanche написа:Някой може ли да ми обясни по каква причина си даваме стадиона на Локо "полегнала на ЦСКА Тодора" Пд за ЕКТ?
издребняваш вече
blue avalanche написа:turbogena написа:blue avalanche написа:Аз,пък,не мога да разбера защо трябва да си даваме стадиона на Локо Пд за ЕКТ?Чак такива "приятели" ли сме с Локо?
E те ще си платят. Какво лошо имаФеновете на двата отбора се уважаваме и не вярвам да правят простотии на стадиона
Те "простотията" я направиха като легнаха на ЦСКА,а срещу нас си изплюха дробовете,за да ни бият!Ей за това говоря!
blue avalanche написа:lazio1997 написа:blue avalanche написа:Някой може ли да ми обясни по каква причина си даваме стадиона на Локо "полегнала на ЦСКА Тодора" Пд за ЕКТ?
издребняваш вече
Значи ние ще хвърляме пари,за да си оправяме стадиона и терена,а тариката Тото Динев ще си разкарва отборчето като панаирджийски мечки,щото е по-евтино.Така ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост