ЛИГА ЕВРОПА II кв. кръг: Мура 05 - ЦСКА - 0:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЛИГА ЕВРОПА сезон 2012/2013 II кв. кръг: ФК Баку/МуРа- ЦСКА

Мнениеот POPCORN » 25 юни 2012 16:42

shotgun blues написа:
POPCORN написа:
shotgun blues написа:Баку ще са корав съперник,но ЦСКА би трябвало да продължи,след това обаче не виждам никакъв шанс за ЦСКА с този слаб отбор който има и с тези "изключителни" попълнения събирани от гората

дай да не говориме на изуст а?Кога ги видя как играят и какви качества имат, кога почна да говориш кой е от гората и тн.Те и миналият полусезон играчите ни бяха от гората, ама се борехме до последният кръг за шампионската титла нали?

едно е да биеш Ботев Враца,Монтана и т.н,друго е Стяуа,Тотнъм,Интер и т.н :o
Ти вярваш ли че с ветерана Янчев,Грънчов,Галчев и взети от къде ли не ,испанци,аржентинци и незнам си какви които Младенов едва ли е гледал ...ще успеете да елиминирате такъв отбор :o
Миналата година ЦСКА имаше МНОГООООООООООООООООООООООООООООоо по-добър отбор със Зику,Нелсън,Делев и т.н и нищо не направи със СТЯУА,какво е различното тази година ...

къде ми сравняваш интер баку с стяула тотнъм и тн бе пич.ти в кой свят живееш?Ми те по твойта логика Челси винаги имаха ебати футболистите и не стигнаха до финала на Шампионската лига?Какво им пречеше а?Мога да ти кажа,че от предишни години,чЕлси тая година имаше най-малко звезди в състава и стана чудото!ЯВно не всичко е добри футболисти.Още повече до 20 юли има един месец.Ти откъде знаеш какви футболисти ще дойдат и какви не?Да не говорим ,че срещу Стяула не ни игра най-добрият играч Мораес, ако си спомняш това!Интер Бакъ ще ми ги сравнява с Тотнъм ебаси мамата.вие в тоя форум ама много изпростехте.вземе излезте малко навънка стига сте седяли по тия форуми.затова пишете таквиа глупости
Последна промяна от POPCORN на 25 юни 2012 16:45, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 юни 2012 16:43

Sunset написа:
Sunset написа:Там не играеше ли доскоро Александър Томаш?

:roll:

Да, но след това премина в Славия, ако не греша преди 2 години.
Само Левски!

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 25 юни 2012 16:43

Баку са корав отбор и ако ЦСКА ги подцени ще си има проблеми :roll:

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 25 юни 2012 16:45

В първенството им текат плейофи май и Баку са последни на тоя етап.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
RED 1969
Контакти:

Мнениеот RED 1969 » 25 юни 2012 16:46

ДВЕ ПОБЕДИ ПРЕДВИЖДАМ СРЕЩУ СНИТЕ ОТ БАКУ ! Изображение
Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 25 юни 2012 16:49

[/quote]
къде ми сравняваш интер баку с стяула тотнъм и тн бе пич.ти в кой свят живееш?Ми те по твойта логика Челси винаги имаха ебати футболистите и не стигнаха до финала на Шампионската лига?Какво им пречеше а?Мога да ти кажа,че от предишни години,чЕлси тая година имаше най-малко звезди в състава и стана чудото!ЯВно не всичко е добри футболисти.Още повече до 20 юли има един месец.Ти откъде знаеш какви футболисти ще дойдат и какви не?Да не говорим ,че срещу Стяула не ни игра най-добрият играч Мораес, ако си спомняш това!Интер Бакъ ще ми ги сравнява с Тотнъм ебаси мамата.вие в тоя форум ама много изпростехте.вземе излезте малко навънка стига сте седяли по тия форуми.затова пишете таквиа глупости[/quote]
Ти въобще прочете ли ми мнението ???????????????????????
"Баку ще са корав съперник,но ЦСКА би трябвало да продължи" .......къде съм ги сравнявал с ТОТНЪМ,казвам след БАКУ не виждам шансове за ЦСКА,аре земи чети :idea:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 25 юни 2012 16:49

efc27 написа:
Доктор Хаус написа:Реванша къде е ?

Във София.

Според правилника на УЕФА не може реваншите на Левски и ЦСКА да са в един ден в един град.Един от двата отбора ще домакинства в първия мач.
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 25 юни 2012 16:51

Стига сте се превземали....! ЦСКА ще ги отстрани тези без проблеми, единствено климатът е възможно да ни попречи да си свършим работата, като гости. Имали големи играчи :roll: К.Роналдо ли са купили, че не съм разбрал :oops:

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 25 юни 2012 16:51

Предполагам, че съперникът ни ще е "Баку". Преди няколко сезона "Левски" се поизмъчиха с тях в квалификациите за ШЛ, така че трябва да подходим сериозно, за да вземем добър резултат още в първия мач навън.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 юни 2012 16:52

"Баку ще са корав съперник,но ЦСКА би трябвало да продължи" .......къде съм ги сравнявал с ТОТНЪМ,казвам след БАКУ не виждам шансове за ЦСКА,аре земи чети :idea:

еми ако вземе ,че стане така,че пак сме поставени а?Вие всички станахте пророчици в тоя форум.знаете всичко :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”