CSKA ME написа:Хора, ще дават ли някъде жребия? Ще съм благодарен ако ми отговоритеУспех на всички с тегленето.
Явно не гледаме ливеспорт.бг
П.С:Да не кажат от УЕФА после че се оплакват за нагласен жребии..
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
CSKA ME написа:Хора, ще дават ли някъде жребия? Ще съм благодарен ако ми отговоритеУспех на всички с тегленето.
lazio1997 написа:САМО ЛЕВСКИ! написа:CSKA ME написа:Хора, ще дават ли някъде жребия? Ще съм благодарен ако ми отговоритеУспех на всички с тегленето.
В сайта на УЕФА.
Тия от УЕФА излезоха некадърници...един стрийм не могат да пуснат...
valkaredgi написа:bad blue boys и ЛЕВСКИ са най велики на балканите.
казах!
Morgause написа:valkaredgi написа:bad blue boys и ЛЕВСКИ са най велики на балканите.
казах!
Црвена Звезда, Партизан, ЦСКА София!!! Това са топ 3 на балканите! Смешка!
valkaredgi написа:виктор трифонов и ивка димитрова бяха на представянето на ЛЕВСКИ миналата година.
за зла участ викторчо се изказал неподготвен предния ден пред негови колеги журналисти :"отивам на говеждия стадион да се запозная с новите говеда"
това са думи на журналисти които са стъписани от наглоста на това пе...че.
добре че присъстващите в този момент, разбраха с каква мека китка си имат работа и му плеснаха само два шамара.
нека заповяда пак на ГЕРЕНА!!!
Morgause написа:valkaredgi написа:bad blue boys и ЛЕВСКИ са най велики на балканите.
казах!
Црвена Звезда, Партизан, ЦСКА София!!! Това са топ 3 на балканите! Смешка!
Red Warrior написа:rebel написа:това комунистическо-гербаджииско отборче де са тръгнали...домуса да продава един завод и да купува мача те това могат
Динамо надали ще излязат с юношите като Миньоро. Въпреки, че и те продават мачове отвреме-навреме.

amstel_beer написа:drughi написа:Намерих два линка за пряко излъчване на жребияhttp://www.hahasport.com/v-4/2/8/v-420846.html
http://www.sportlemon.tv/v-4/2/8/v-420846.html
Благодарим от сърце... Друго си е да гледаш, а съвсем различно да чакаш да се появи информация.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта