Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ПилотКамикадзе
Контакти:

Re: Бой по трибуните!

Мнениеот ПилотКамикадзе » 24 авг 2009 23:04

z_to написа:НАЙ-ХУБАВОТО НЕЩО В СОФИЯ Е ТАБЕЛАТА ЗА ВАРНА .
ВАРНА Е СИНЯ, ЗАЩОТО ЛЕВСКИ ГО ИМА

Комплексирано селско изказване! Варна няма да настигне София ако ще да се затичат един към друг двата града! И защо живееш и работиш в София като си толкова ербап? Впрочем питаш тия от Люлин защо живеят там, били бедни, а ти от кой квартал си в СТОЛИЦАТА? Да не си от Младост, ха ха... :mrgreen: Впрочем от както Варна стана втория по големина град в България установих, че има един "синдром на втория град". Винаги селянчетата от втория град, почват да се ежат и да говорят против София и столичани с някаква необяснима и неистова тотално комплексарска злоба. Така докато Пловдив беше втория град у нас, заучената фраза на майните беше: "Шопи, до 10 години ставаме столица"... мууууааааааааа ха ха ха ха :mrgreen: А сега като изпаднаха на 3-та позиция и реалността ги удари право в очите, заучената им фраза вече е: "Майна, София е друга България", демек признават си вече, че сме на светлинни години разстояние! Та и вие ГАГАУЗИТЕ сте същите смешници, станахте втори град и нещо какво си въобразихте не знам, ама такава масова антисофийска истерия сред вас каквато се наблюдава в момента, не помня да е имало докато бяхте трети. И пак по същия начин както с майните, след някоя и друга годинка реалността ще ви удари в очите и ще почнете да повтаряте и вие: "Мой, София е друга България"! Боже колко комплексирани селяни има в България, Боже!
Какво са облаците, ако не предпоставка за съществуването на небето!? Какво е живота, ако не, бягство от смъртта!?

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Славия - Левски /Вили точи ножовете/

Мнениеот DukeUnv » 24 авг 2009 23:17

Има време до мача със Славия - сега 1во да се съсредоточат за мача с Дебрецен, пък после да мислят за Славия..
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Гледахте ли Емил Спасов в 3-то полувреме?

Мнениеот groti » 24 авг 2009 23:44

Много силни неща каза.Не е нещо,което не знаехме,но обикновено за тия неща се говори под мустак.
За тези,които са го пропуснали ще обобща.Човека (който изглежда доста интелигентен) сподели опита си от няколкогодишната си работа в школата на Левски.Гаджев,Огнянов,Хичо и други са докарани на Герена лично от него.Както и да е. Каза,че по времето на Грашнов,никога не е имало проблеми с натиск от страна на родители и ръководство. Също призна,че след смъртта на Владо много пъти по-заможни родители са се оплаквали на началниците в Левски,че децата им не играят,от което са следвали натиск и наказания за треньорите.Каза си директно,че ръководителите в клуба са идвали и заявявали кои деца трябва да играят.Че,напрежението и натиска в/у треньорите на децата е огромно. Много показателни неща.
Даде пример с Божинов,който заигра в калчото на 16 години и в интервю признал,че до тази възраст не е ходил на дискотека.Живота му бил само тренировки,училище и сън.От друга страна Спасов бил трябвало да ходи по училищата и да се разправя всяка седмица с директори,тъй като чисто и просто нашите звездички не искат да учат и са хулигани.
110 години любов!

Rodn1

Re: Гледахте ли Емил Спасов в 3-то полувреме?

Мнениеот Rodn1 » 24 авг 2009 23:50

Ако мога да се включа....то това не е само в школата на левски,а във всеки юношески отбор

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 25 авг 2009 00:01

чакай да мине утре мачът и другата седмица като започнат пак -голлиниите- ще пиша на Томислав, да поканят една вечер кокала и борето,за да ги чуем какво реват.
Единият олигофрен,кокала, добре,че го смениха,за да не ни отстрани Баку, контузи Гаджев и Жо с некадърността си и стана шампион супер късметлийски след като Батков му купи мача в Ловеч след резила срещу ЛокСофия. сега реве,че е още на работа, ане са му изплатили неустойката от 10 заплати. реве за бой (за това си реве поне от година)
Вторият олигофрен,борето, колко играчи доведе? Батков доведе Бардон и Батков преговаря за лайното Макриев. борето и кокала се осраха с Жоб и втори чужденец или мениджер не ги взе насериозно. Пра малко парите на зет си Таки и Батков като говори за дилъри от агитката се прави на глух.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 25 авг 2009 00:03

Rodn1 написа:Ако мога да се включа....то това не е само в школата на левски,а във всеки юношески отбор

Абсолютно.Порочна практика,дърпаща надолу футбола в тази държава.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 25 авг 2009 00:05

unist_gp написа:чакай да мине утре мачът и другата седмица като започнат пак -голлиниите- ще пиша на Томислав, да поканят една вечер кокала и борето,за да ги чуем какво реват.
Единият олигофрен,кокала, добре,че го смениха,за да не ни отстрани Баку, контузи Гаджев и Жо с некадърността си и стана шампион супер късметлийски след като Батков му купи мача в Ловеч след резила срещу ЛокСофия. сега реве,че е още на работа, ане са му изплатили неустойката от 10 заплати. реве за бой (за това си реве поне от година)
Вторият олигофрен,борето, колко играчи доведе? Батков доведе Бардон и Батков преговаря за лайното Макриев. борето и кокала се осраха с Жоб и втори чужденец или мениджер не ги взе насериозно. Пра малко парите на зет си Таки и Батков като говори за дилъри от агитката се прави на глух.

Ще те помоля само не и в тази тема дискусии за Велев или против Велев. Има сума теми по този въпрос.Тук става въпрос за нещо далеч по-сериозно от купен мач,1 купено първенство или далавера с някой играч.
110 години любов!

evelinho
Контакти:

Мнениеот evelinho » 25 авг 2009 00:07

Ех .. дано стана като Божинов...тренирам от 9 години .. на 16 съм..и не съм ходил на дискотека,не пия,не пуша...дано стане нещо :idea:

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 25 авг 2009 00:08

Много правилни и точни неща,като само с последното ти изречение не съм съгласен,защото нито един треньор не се е интересувал от това какво правят в училище.
В интерес на истината съм си мислим хиляди пъти и все още ми е мечта това за Частна футболна школа !
Наистина изисква много време и труд но съм убеден,че с малко помощ от рекламодатели може да се направи.
Понеже за мен все още е мечта (надявам се осъществима) бих споделил с някой и бих се зарадвал ако ми открадне идеята.
Огромният проблем на тази школа е началото.Вариантите са два. Първият ->вече има много частни игрища. Вторият -> собствено такова и през времето което нямат децата тренировки да се пуска под наем.Т.е. и големи мъже да играят като си плащат.С лека помощ от родителите могат децата да се издържат за екипировка и т.н. Мисля,че един способен млад човек с хъс и амбиция има какво да покаже на тези деца и да ги осъваршенства за 2 години на основните неща като-ПОДАВАНЕ! ЧИСТИ ШПАГАТИ и т.н. няма смисъл да ги изброявам. Всички тези неща има от къде да се взаймстват. Всички тези тренировки съчетани с подбор на НАЙСТИНА талантливи деца(не на заможни родители) би довело до средно европейско ниво(от към това да се научат как се подава,спира топката как се центрира- болната тема). Когато това дете достигне юношеска възраст всички тези неща могат да се обогатят и надградят с първите тактически обучения (европейски,не комунистически)..... да не продължавам с цикъла но мисля че ви става ясно за какво говоря. Крайния продукт от тази школа би бълвала едно 20-25 кадърни играчи на 5-6 години. Който ако са тренирани по заложената програма могат да се продадът на водещите ни отбори и парите биха се завъртяли за нов 5-6 годишен цикъл.А несъмнено ако тези момчета станат добри футболисти във водещите ни отбори,то няма да закъснее и интереса от рекламодатели и не напоследно място: Тези деца излезли от тази школа биха помагали също.
Мисля,че ако имам възможност бих се отддал на тази дейност.Идей имам много,но за съжаление в плановете ми това е осъществимо едва след 7-8 години най-малко.Всичко това е една идея на този етап, която съм сигурен,че може да се развие много по-силно.
Но една частна школа(за тези дето обичат децата и футбола) може да бъде независима само ако има Европейски начин на управление (не връзкарски). Това е мисля,че е простичко.
Аз лично съм тренирал и в Левски и в Цска и останах разочарован от школите.Има какво да се промени доста там.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 25 авг 2009 00:09

Много правилно, но на някои хора не им се иска да го чуват това, за да им е широко около врата :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Върни се в “Архив”