Theos брат ще падаш от високо с очакванията, докато Тонев е в Левски нищ0 няма, да направим. Левски си превърна в ЛокоЛевски София, очаквам унижение в Европа и резили в България.
Вън некадърника Тонев от Левски
Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- radorezila
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Neron написа:Theos написа:Neron написа:Баждеков:Реално сме платили трансферна сума само за Роман Прохазка. Останалите бяха свободни агенти, като единствените разходи около тях бяха за мениджърите им.
И как очаквате драги ми левскари с тази селекция да се борим за влизане в ЛЕ и да ставаме шампиони???
От сега ви казвам задава се поредния нулев сезон и поредните приказки от еди си кой полусезон Левски ще покаже новото си лице.Дано най накрая да кажат и годината или по точно века в който ще е този полусезон.
Не е проблем,че идват като свободни агенти, проблем би бил ако не играят на ниво.
Единствения които притеснява ,че не е играл редовно е Опоку, останалите имат мачове за отборите си което е добре.
Те ако бяха добри нямаше да напуснат отборите си като свободни агенти а щяха да им искат пари.Играч напуска отбора като свободен агент когато не е нужен или е станал някакъв скандал.
Разберете взимаме ненужните от втородивизионни отбори и такива които не са играли сумати време без пари с цел да блеснат да ги продадат за някой друг лев и да се опоскат парите а не с цел Левски да е силен и да побеждава.Пример:Дембеле взеха го за без пари взеха здрави пари за него и след това взехме един Арш който беше на цена 1/4 от парите получени за Дембеле.Няма как да стане така.
Ми нероне вади пари и копувай не свободни агенти за какво ревете бре ,а изчакайте да видите лицето на отбора и тогава ривете

- Neron
- Контакти:
Абе ние все се надъхваме преди сезона все лицето на отбора да видим и последните 3-4 години лицето е едно и също.Така ако ще си даваме все надежда с всеки следващ трансферен прозорец доникъде няма да я докараме работата.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
-
- Контакти:
Neron написа:Абе ние все се надъхваме преди сезона все лицето на отбора да видим и последните 3-4 години лицето е едно и също.Така ако ще си даваме все надежда с всеки следващ трансферен прозорец доникъде няма да я докараме работата.
Началото трябва да бъде поставено с измитането на БаткOFF, но нямаме манталитета...
Neron написа:Абе ние все се надъхваме преди сезона все лицето на отбора да видим и последните 3-4 години лицето е едно и също.Така ако ще си даваме все надежда с всеки следващ трансферен прозорец доникъде няма да я докараме работата.
E така е както се казва в поговорката, че надеждата крепи човека

- BLUE CHAMPIONS
AN71 написа:Ми нероне вади пари и копувай не свободни агенти за какво ревете бре ,а изчакайте да видите лицето на отбора и тогава ривете![]()
![]()
Mи за какво да влизат тогава във форума, ако не си пореват?

Тези дни доста приятели говорят за жребия, стискат палци, пожелават късмет да ни се паднели слабаци...аз обаче съм на другия полюс и желая възможно най-трудния съперник. Трябва да има борба от самото начало и да сме наясно от сега ще има ли отново геройство на есен в Европа или нямаме място тази година там.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- BLUE CHAMPIONS
Белгийският Гент проявява интерес към футболиста на Левски Владимир Гаджев, съобщават местните медии.
Според информациите, Гент търси нов халф, с който да се подсили преди участието си в евротурнирите.
Гент се раздели с Йеспер Йоргенсен, който премина в Брюж и сега търси негов заместник.
Гаджев бе спряган за трансфер в Гент през миналото лято, но тогава до трансфер не се стигна.
Левски държи на футболиста и трудно би се разделил с един от лидерите си осве, ако офертата не е много примамлива.
Ако предложат добри пари, направо да го вземат белгийците. Времето на Владо му изтече в Левски. А и със свежи пари ще се водят по-освободено преговори за класен нападател

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- radorezila
Като продадат Влади кой ще играе в центъра, някой анонимник на Тоньо ли ?
Продадат ли го не знам. Вън Тоньо от Левски, тоя човек ще съсипе отбора

-
http://www.transfermarkt.bg/bg/christia ... 81512.html
Това момче има бъдеще, но не му дадоха шанс в Лудогорец.
Това момче има бъдеще, но не му дадоха шанс в Лудогорец.
- BLUE CHAMPIONS
radorezila написа:Като продадат Влади кой ще играе в центъра, някой анонимник на Тоньо ли ?
Миналия сезон Влади игра ли нещо в центъра?