В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Мнениеот plovdivram » 25 юни 2012 09:37

Thurman Murman
Поправи ме ако бъркам, но точно ти беше човекът, който преди време твърдеше, че и Златната книга на Ботев също била унищожена, но пък тя взе, че се появи на бял свят преди броени седмици!?

Не само ще те "поправя", ами ще ти кажа, че се и бъркаш... Никога немога да твърдя каквото и да е било, за нещо, за което допреди няколко седмици не знаех абсолютно нищо!!! Така или иначе тази "Златна книга" се оказва, че няма никакво отношение към основаването ви... Иначе... аз и за въпросните документи, както виждаш НЕ ТВЪРДЯ, А ПРЕДПОЛАГАМ, че са унищожени и ако е така, то бъди сигурен, че никой друг не ви е виновен... И как да мисля по друг начин при положение, че не ги показвате дори и на 100 годишнината си... В този ред на мисли може би трябва да помислиш над това, че като цяло мисля, май не сте разбрали правилно изказването на Венци Стефанов... според мен той НЕ ТВЪРДИ, че Славия е НАЙ-СТАРИЯ КЛУБ, а че е единствения, който може да докаже началото си!!!
Изображение

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 25 юни 2012 10:03

Попаднах на един материал, от почетния председател на Б.Н.С.Ф. в края на 1942г.
Там за един клуб пише, че още през 1914 г.е първият издател на футболните правила г., на спортните вестници и списания, първият инициатор на международните мачове, отганизатор на СБСЛ която всъщност е първата сериозна стъпка за изграждането на БНСФ(тоест този клуб е основололжника на организацията която управлява българския спорт)..Първият клуб осъществил прилагането на всички спортове и прочее и прочее...

Лазар Попов
Народен представител
Почетен председател на БНСФ
Октомври 1942г

Пс.Спрете с тази истерия и изнасилване на историята
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 25 юни 2012 10:05

plovdivram написа:Thurman Murman
Поправи ме ако бъркам, но точно ти беше човекът, който преди време твърдеше, че и Златната книга на Ботев също била унищожена, но пък тя взе, че се появи на бял свят преди броени седмици!?

Не само ще те "поправя", ами ще ти кажа, че се и бъркаш... Никога немога да твърдя каквото и да е било, за нещо, за което допреди няколко седмици не знаех абсолютно нищо!!! Така или иначе тази "Златна книга" се оказва, че няма никакво отношение към основаването ви... Иначе... аз и за въпросните документи, както виждаш НЕ ТВЪРДЯ, А ПРЕДПОЛАГАМ, че са унищожени и ако е така, то бъди сигурен, че никой друг не ви е виновен... И как да мисля по друг начин при положение, че не ги показвате дори и на 100 годишнината си... В този ред на мисли може би трябва да помислиш над това, че като цяло мисля, май не сте разбрали правилно изказването на Венци Стефанов... според мен той НЕ ТВЪРДИ, че Славия е НАЙ-СТАРИЯ КЛУБ, а че е единствения, който може да докаже началото си!!!

Има десетки доказателства включително и документи за годината на създаване на Ботев Пловдив.Това е доказано много отдавана и не случайно цяла България признава и никога не е поставяла под съмнение годишнината.Всички Национални медии отразиха юбилея ,както са го правили и в миналото.Вие тука 5-6 драскача по форумите няма как да промените този факт.
Самия клуб Славия поздравяваше Ботев всяка година за юбилея.КЛУБА СЛАВИЯ НЕ някой си там виртуален герой.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 юни 2012 10:13

Древен и Вечен
.....Вие тука 5-6 драскача по форумите няма как да промените този факт.

Какво значи "драскачи по форумите" бе майна?!! Всъщност... ти май даже и не четеш внимателно какво пиша, но си говориш?!! Типично за вас....
Изображение

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 25 юни 2012 10:18

plovdivram написа:Древен и Вечен
.....Вие тука 5-6 драскача по форумите няма как да промените този факт.

Какво значи "драскачи по форумите" бе майна?!! Всъщност... ти май даже и не четеш внимателно какво пиша, но си говориш?!! Типично за вас....

Драскач по форумите си...ТИ например.Ти си типичен виртуален герой .Такива като тебе се излюпиха в последните 2-3 години и започнаха да съчиняват историята ,така както им изнася.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 юни 2012 10:29

Хехе, поредния анонимен форумен терорист обвинява човека, който започна едно пробуждане на футболната общественост в България последвано от много клубове в страната, който всички познават прекрасно кой е и какъв е, че е "драскач по форумите". Ми ти какъв си бе, доктор по философските науки ли :idea:

Владо и Ангел ви предложиха 1000 пъти да излезе някой с повече от две гънки в главата на телевизионен деспут и да си кажете обвиненията за "съчиняване на история" и тн. Да ви забият в земята с факти и доказателства безспорни и да млъкнете веднъж завинаги, но вие както обикновено се върнахте в мишките си и започнахте така любимата ви партизанска война - всичките с по 10 ника в 20 форума и сайта да пишете глупост след глупост - как си играл Спортклуб срещу ЖСК, видиш ли сами със себе си, и тн. и тн. Тъпотии, които ако си застанеш с името никога не би казал защото после хората по улиците ще ти се смеят като те видят.

"има десетки доказателства"

"цяла България знае"

Тези ГЛУПОСТИ може да си ги запазите, с тях си лъжите успешно децата да продължават да вярват на глупости :mrgreen:

Кога е първия официален документ на Ботев Пловдив? Сигурен съм, че не знаеш, защото не ви е в тренировката за форумна манипулация този въпрос. Но да кажеш на Гуру-тата да ви го вмъкнат в учебната програма по пропаганда :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 25 юни 2012 10:36

Невестулката беше изхвърлен най-позорно като мръсно коте от фенсайта на Локото и тук намери поле за изява на шизофреничните си изблици.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 25 юни 2012 10:36

Форевър, нали знаеш има една приказка - разни хора-разни идеали. За теб имат изключителна и неземна стойност ръкописите на "белите" основатели, но пък писма, статии и текстове от велики българи (а не просто слависти) като Каблешков, Алваджиев, Ляпчев, Лавренов и т.н., които са подписани СОБСТВЕНОРЪЧНО от тях, нямат стойност и са "изрезки". Изводите са за теб

Кви са тия Каблешков Алваджиев Ляпчев Лавренов пред модератора и няколко жълтомразци :)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 юни 2012 10:38

Смятай какви сте комплексари, щом прякор ми измислихте и ме следите кой къде пише, от къде ме били изхвърлили хахахах А ТИ кой си? Мускарин, древен и вечен? Да ти кажа ли?

"драскачи по форумите"
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 25 юни 2012 10:40

Пловдив1926 написа:Смятай какви сте комплексари, щом прякор ми измислихте и ме следите кой къде пише, от къде ме били изхвърлили хахахах А ТИ кой си? Мускарин, древен и вечен? Да ти кажа ли?

"драскачи по форумите"

Прякорчето не сме го измислили ние,а бившите ти съученици от МГ-то, да сме точни. Измислен е оня трибуквения, на музиканта, с който ти сам си се нарекъл.

Върни се в “Славия”