Зума разказа как военните го отмъкват по джапанки

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Зума разказа как военните го отмъкват по джапанки, за да го

Мнениеот DrAvalanche » 25 юни 2012 01:00

Taz написа:Такива са били времената Младенов пък го чакат две патрулки пред съблекалнята на Берое за да го отведат на сила в Левски ;)

Не са били патрулки, а е била черни волга на ДС. Вътре са били Емел Боев, Авакум Захов и инспектор Стрезов, зад волана е бил капитан Соколов от "Опасен Чар"
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 25 юни 2012 01:06

Taz написа:Такива са били времената Младенов пък го чакат две патрулки пред съблекалнята на Берое за да го отведат на сила в Левски ;)

Точно така, Тройчо Младенов-Торпедото в Левски :lol:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 юни 2012 02:02

liud1912poburkan написа:Зума е един от най-гнусните хора в България ,но в случая е абсолютно прав. Той е един от малкото футболисти на Локомотив взимани така ,но от Ботев са десетки ,както и от другите отбори ...

П.П. Сега разбирате ли защо ви мразят "двата гранда" навсякъде в България ?!?! Особено в Пловдив - не можете да припарите ?!?

А Гунди по каква линия беше пратен в Ботев?
А Г.Йорданов защо не игра 2 години футбол?

kiko75
Контакти:

Re: Зума разказа как военните го отмъкват по джапанки

Мнениеот kiko75 » 25 юни 2012 08:12

тоя виден пловдивски клошар разказва една и съща глупост всяка година по трипати и всички дечковци му вярват а 99% от пишещите тук незнаят какво е партенка дечковци няма зума няма мумя по това време имаше едно нещо кото се наричаше задължитена воена служба и в която първите 45 дни се раскатваше майката на всички много малко хора са минали метар в въпросните 45 дни копаш канавки шиеш якички и набиваш крак задължително за всички та тоя мангал лъже та се нетрае ма който иска дяа му вярва 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 25 юни 2012 09:40

на кого му пука как отмъкват зума по чехли , оff на темата
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 юни 2012 11:39

от liud1912poburkan на 24 Юни 2012 22:56

Зума е един от най-гнусните хора в България ,но в случая е абсолютно прав. Той е един от малкото футболисти на Локомотив взимани така ,но от Ботев са десетки ,както и от другите отбори ...

П.П. Сега разбирате ли защо ви мразят "двата гранда" навсякъде в България ?!?! Особено в Пловдив - не можете да припарите ?!?
liud1912poburkan Мнения: 4Регистриран на: 22 Юни 2012 18:18

А Гунди къде игра, като войник?????!!!!!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 юни 2012 11:44

Taz написа:Такива са били времената Младенов пък го чакат две патрулки пред съблекалнята на Берое за да го отведат на сила в Левски

Някой да знае, или да е чул Тройчо-Торпедото някога да е бил в ЛЕВСКИ?????
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 юни 2012 13:03

damyanov1963 написа:Taz написа:Такива са били времената Младенов пък го чакат две патрулки пред съблекалнята на Берое за да го отведат на сила в Левски

Е нали е избягал от тях,как искаш да е в Левски?Или искаш да кажеш,че Левски не са го искали и не са го дебнали да го отвлекат?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 25 юни 2012 13:40

GOLEADOR написа:
damyanov1963 написа:Taz написа:Такива са били времената Младенов пък го чакат две патрулки пред съблекалнята на Берое за да го отведат на сила в Левски

Е нали е избягал от тях,как искаш да е в Левски?Или искаш да кажеш,че Левски не са го искали и не са го дебнали да го отвлекат?

Зума не отива в Левски заради Гунди. Казал е, че по-добре да е първи в Пловдив отколкото втори в София ! Двамата са били големи приятели по това време.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
counterstrike
Контакти:

Мнениеот counterstrike » 25 юни 2012 13:50

Stanley_79 написа:Зума разказа как военните го отмъкват по джапанки, за да го закарат в ЦСКА

Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев разказа интересна история от неговите младини, когато записва 5 мача за ЦСКА.

"Бях вече женен, а съпругата ми чакаше дете. След една тренировка на Локо се прибрах вкъщи. Изведнъж дойдоха военни с един джип и ме натиката вътре, както бях по джапанки, къси гащета и тениска. Казаха ми, че има заповед от Семерджиев, който беше началник на Генералния щаб, за моето прехвърляне в спортната школа "Чавдар". Беше ги страх да не научи градът за моето прехвърляне и да не се провали акцията. Спомням си, че караха по някакви селски пътища и чак след Пазарджик излязохме на главния път за София.

Казах им, че в ЦСКА няма да играя, и тогава ме пратиха да копая канали. Колко съм копал, не знам, но един ден при мен дойде Стефан Божков, който беше треньор на националния отбор. Бона, ти си нужен на страната, той така ми викаше, трябва да играеш и да тренираш, а като се уволниш, ще ходиш където си поискаш. Така в крайна сметка се съгласих да играя за ЦСКА.

Играх точно 5 мача, в които вкарах 6 гола. Няма да забравя един мач с Ботев (Враца), в който направих хеттрик. Генералите хвърлиха шапките горе. Ние с Якимов на терена правехме такива неща, които само с Тошо Иванов в Локомотив съм показвал на терена. Заради мен задържаха набора 3 месеца и не го уволняваха само и само да ме навият да подпиша с тях. Дори ме заплашваха, че ще ме пратят моряк на корабите. Накрая май им омръзна да се занимават с мен и ме пуснаха", споделя Зума пред "24 часа".

УЖАС, УЖАС!!!

Кое точно е ужаса? Че Зума "служи" по джапанки ли? Или докато "служи", всяка вечер си е в тях?

Ей, младеж? За казарма като на Зума, по онези години, 99% от младежите можехме само да си мечтаем. Да служиш в някоя спортна рота, няма значение на кой отбор, беше върха на службата. Ти няма как да го разбереш това нещо, защото никога не си тичал със снаряжение, не си копал окопи, не си тичал с противогаз...също като Зума. И той си няма никакво понятие от истинската служба в казармата...
Зума гледа от неговата си камбанария. В Пловдив "казарамата" му се състояла в прибиране вечер в къщи по джапанки. Ми то дори на Тодор Живков синът му нямаше такава казарма...
Всички пътища водят в Рим. Само един път води в Рая: Пътят на СВОБОДАТА!
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".

Върни се в “ЦСКА”