В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Мнениеот plovdivram » 24 юни 2012 23:55

sorcererals написа:Рамче, аз нямам какво да доказвам майна?!

Имаш... имаш майна...

"услужливо изчакаха живите свидетели да се споминат и сега плюят на паметта им"...

както и това:
теб и самозванците около теб, манипулиращи обществото. Господа Никои, плюещи по паметта на уважавани пловдивски общественици, както и незачитащи признанието както на собствените си клубове, така и на доста големи европейски такива. Сигурно жАлтити са манипулирали и европейските клубове?!

Ето това е нещо, което ако си ДОСТОЕН пич ще трябва да си го защитиш майна... защото...Това е нещо, което НЕ СЕ СПРЯХТЕ да бълвате майна... И когато ХОРАТА КЪМ, КОИТО ГО НАСОЧВАШ СИ ИМАТ ИМЕНА И ЛИЦА, КОИТО НЕ КРИЯТ!!! Повтарям - ЛИЦА И ИМЕНА, КОИТО НЕ КРИЯТ и ОТКРИТО ЗАЯВЯВАТ ТОВА, КОЕТО МИСЛЯТ И ТВЪРДЯТ и оттова има някакви последствия... то това, което правиш ти, може да се определи точно с една дума - НЕДОСТОЙНО!!!
Изображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 24 юни 2012 23:59

Владо,не искам да влизам във вашият спор.Само ми е интересно твоето мнение за основаването на Ботев,коя година сме основани.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 25 юни 2012 00:02

Рома е основан от 5 клуба, не 2.Клубовете са ''Роман'' ''Алба'',''Аудаче'', ''Фортитудо'' и ''Про Рома''
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 юни 2012 00:13

sky1 написа:Владо,не искам да влизам във вашият спор.Само ми е интересно твоето мнение за основаването на Ботев,коя година сме основани.

Предвид, това, което е написал в поста си Сорсъра:
Локомотивци оспорват нашата история, така както сътвориха тяхната, изчаквайки всички живи свидетели да се споминат, за да могат да манипулират както им изнася. ....?

то явно ТОЙ знае отговора на този въпрос, макар и да не съм взимал някакво НАРОЧНО отношение по него... че даже съм "ОСПОРВАЛ"... Честно да си кажа... аз лично не си спомням такова нещо да съм правил както аз, така и Ангел, който така или иначе отдавна отказа "форумите" като изява и мина на друго "ниво" :) ... Нека не ме разбирате неправилно... Да.. засягал съм историята на клуба ви в дискусии, но само с цел - съпоставяйки нещата - да ме разберете по-лесно... Разбира се, дори и това не е помагало, за съжаление!!!... т.е. вашата история, никога не е стояла при мен или Ангел като някакво "предизвикателство" целящо да ви компрометира... ако е беше така... бъдете сигурни, че нямаше да се крия зад "хиляди" ника, за да го направя, а щях да го направя ОТКРИТО... И... понеже ме питаш КОНКРЕТНО... Ще ти отговоря така - АЗ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ СТЕ РАЗПОЛАГАЛИ С ДОКУМЕНТИ ЗА ОСНОВАВАНЕТО СИ... ПОКАЗВАНЕТО ИМ Е ЗАСВИДЕТЕЛСТВАНО... КАКВО Е ПИШЕЛО ТАМ ОБАЧЕ СИ ОСТАВА ЗАГАТКА, ЗАЩОТО АКО ИМА НЯКОЙ, КОЙТО ГИ Е УНИЩОЖИЛ, ТО ТОВА СА СИ ХОРА ИЗМЕЖДУ ВАС СИ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 25 юни 2012 00:27

plovdivram написа: И... понеже ме питаш КОНКРЕТНО... Ще ти отговоря така - АЗ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ СТЕ РАЗПОЛАГАЛИ С ДОКУМЕНТИ ЗА ПРОИЗХОДА СИ... ПОКАЗВАНЕТО ИМ Е ДОКУМЕНТИРАНО... КАКВО Е ПИШЕЛО ТАМ ОБАЧЕ СИ ОСТАВА ЗАГАТКА, ЗАЩОТО АКО ИМА НЯКОЙ, КОЙТО ГИ Е УНИЩОЖИЛ, ТО ТОВА СА СИ ХОРА ИЗМЕЖДУ ВАС СИ!!!

Това не е конкретен отговор! Конкретен отговор е това, което Ангел Ангелов е казвал няколко пъти, а именно, че 1912 няма причина да се оспорва! Хубаво е и ти да си кажеш мнението наистина конкретно, защото един от вашите неудачници те нагласи по-рано в темата за тв-дебат, в който да оспорваш нашата година.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 юни 2012 00:38

Thurman Murman написа:
plovdivram написа: И... понеже ме питаш КОНКРЕТНО... Ще ти отговоря така - АЗ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ СТЕ РАЗПОЛАГАЛИ С ДОКУМЕНТИ ЗА ПРОИЗХОДА СИ... ПОКАЗВАНЕТО ИМ Е ДОКУМЕНТИРАНО... КАКВО Е ПИШЕЛО ТАМ ОБАЧЕ СИ ОСТАВА ЗАГАТКА, ЗАЩОТО АКО ИМА НЯКОЙ, КОЙТО ГИ Е УНИЩОЖИЛ, ТО ТОВА СА СИ ХОРА ИЗМЕЖДУ ВАС СИ!!!

Това не е конкретен отговор! Конкретен отговор е това, което Ангел Ангелов е казвал няколко пъти, а именно, че 1912 няма причина да се оспорва! Хубаво е и ти да си кажеш мнението наистина конкретно, защото един от вашите неудачници те нагласи по-рано в темата за тв-дебат, в който да оспорваш нашата година.

Явно никой, дори и градските ви опоненти не искат да оспорват годината 1912-та, ако наистина си я докажете. Славистите също с удоволствие ще признаят доказателствата, които до момента не сте предоставили, стига да ги има. Но какво има в момента? В снимката на отбора ви, която казвате, че е от учредяването 1912 г., на която не можете да разпознаете и да посочите създателя си, не знаете кога е живял, кога е умрял, нямате учредителен протокол, нямате регистрация, липсват ви мачове 5 години напред, а важни са само преданията от поколение на поколение и изрезките, които СПОРЕД ВАС имат стойност по-голяма от учредителния ни протокол, регистрацията ни, учредителя ни с ясна визия, както и на футболисти, управление и всичко. Как пък при вас нищо от изброеното няма (може би поредица от съвпадения), а пък спорите с другите, налагайки им вашите предания?!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 юни 2012 00:46

Thurman Murman написа:

Е, какво по-конкретно оттова да ви кажа бе майна... Единственото нещо, което мога да коментирам ПО-КОНКРЕТНО е това... че през 1941-ва година е ЗАСВИДЕТЕЛСТВАНО ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ДОКУМЕНТИ ЗА ОСНОВАВАНЕТО НА ДВАТА ПЛОВДИВСКИ ТИМА - БОТЕВ и ЛЕВСКИ... там пише, че ДОКУМЕНТИТЕ са показали, че "Ботев" е създаден през 1912 г.... но.. ще се огранича, с "цитата" дотук, 'щото може да навлезем в друг спор... КЪДЕ ОБАЧЕ СА ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ И КАКВО ТОЧНО ПИШЕ В ТЯХ ... ОПРЕДЕЛЕНО ВИЕ ТРЯБВА ДА СИ КАЖЕТЕ... Със сигурност не са били унищожени от някой друг!!!... Интересното е че в архива липсват задължителните преписи на документи като тези и то точно за тези ДВА КЛУБА, които е трябвало ВСИЧКИ да направят през 1934г....
Последна промяна от plovdivram на 25 юни 2012 01:11, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 25 юни 2012 00:51

plovdivram написа:

Имаш... имаш майна...

plovdivram, познато ли ти е името Никола Алваджиев, чел ли си Пловдивска хроника?
Знаеш ли, че когато говорите за елит, трябва да се замислите дали - ВАнко 1, Азис, И разни гинеколози, които са виждали п***а само покрай работата си, бледнеят пред Никола Алваджиев!!!!
Не ме интересува кога е създаден Локомотив, интересува ме какво общо има Велбъжда Кюстендил - преименуван на Локомотив със Спортклуб??? - Отговори ми на въпроса !

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 25 юни 2012 00:57

1:00 е, но "дебатите" относно годината на основаване на Ботев продължават. После кажете, че футболът в България е мъртъв :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 юни 2012 01:01

terro написа:
plovdivram написа:

Имаш... имаш майна...

plovdivram, познато ли ти е името Никола Алваджиев, чел ли си Пловдивска хроника?
Знаеш ли, че когато говорите за елит, трябва да се замислите дали - ВАнко 1, Азис, И разни гинеколози, които са виждали п***а само покрай работата си, бледнеят пред Никола Алваджиев!!!!
Не ме интересува кога е създаден Локомотив, интересува ме какво общо има Велбъжда Кюстендил - преименуван на Локомотив със Спортклуб??? - Отговори ми на въпроса !

"познат" ми е... даже и ранното му творчество ми е познато... Знаеш ли, че още 18 годишен има ЗАСВИДЕТЕЛСТВАНИ материали във вестниците по отношение на футбола в Пловдив... Ако незнаеш... когато Никола Алваджиев е бил на 18 години в Пловдив е била 1918г. ... Или ...много, много преди да замисли, напише и излезне от печат "Пловдивска хроника"!!!
Изображение

Върни се в “Славия”