Мъри ти си ... "Треньор" !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Мъри ти си ... "Треньор" !!!

Мнениеот ros » 24 авг 2009 22:35

То и с Марков в тези квалификации нямахме загуби... А на онзи дето се интересуваше кога Вили е вкарал гол ето:
http://www.vbox7.com/play:4053f6ac
Последна промяна от ros на 24 авг 2009 22:37, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 24 авг 2009 22:36

a boy named goo написа:
L_Messi написа:За пореден път се убеждавам колко комплексирани са повечето червени фенове само като чуят за Мъри и Наско. Поне за вас ще е по-леко некласирането ни за Световно, защото ще имате повод да ги оплювате. Хубавото е, че никой не ви обръща внимание и тези двамата ще продължат да водят националния отбор и в квалификациите за Евро2012, където ще започнат на чисто, а не с пасива на Марков.

Какви комплекси пък сега... :lol: , хайде моля ти се, ти прочете написаното въобще ?
Факт е, че в момента в личните интереси в националния отбор властват, виждаме как Георги Петков (най-добрият български вратар в последните години) е оставен вън от националния отбор, за да може синчето на Боби Михайлов да е вътре. Поради същата причина ни натрисат постоянно Миланов( тъй като трябва да му уредят трансфер), постоянното викане на Илиян Стоянов за сметка на далеч по-добри други защитници, ти това за нормално ли го имаш ? Тук не става въпрос за отбори и цветове, дали цесекари или левскари, по една или други причина, футболисти на двата ни гранда са ощетени заради тези решения на Мъри, а ти ми говориш, че сме имали комплекси.

Аз пък ти казвам, че Иванков е в по-добра форма от Петков, как ще ме опровергаеш? Синчето на Боби като са го викнали, да не би да мислиш, че ще го пуснат титуляр? Защото вместо да търка пейката на Иванков, спокойно може да натрупа още сума ти мачове като капитан на младежите! Дай ми и аргументи защо да не викат Миланов и кой да викне на негово място, ако въобще го повика предвид контузията му. И как реши, че Вальо Илиев и Тунчев са "далеч по-добри защитници" от Илиян Стоянов, след като те нито на клубно ниво имат по-големи успехи от него , нито в националния са се доказали като незаменими, а на всичкото отгоре Тунчев е с контузия и не е играл този сезон, а Илиев дори си позволи да апострофира селекционера, когато не го беше повикал за един от мачовете. Да не говорим пък как ревнахте за това, че не Велизар, а Телкийски ще е резерва на Благо Георгиев. Каква поредна футболна драма, червени ревльовци! Между другото, следващите квалификации започват през септември догодина, а дотогава ще има време за Любо Пенев да ви изведе до 1/4 финал в ЛЕ, да ви направи шампиони, да ви вкара в ШЛ и тогава издигнете кандидатурата му за заместник на Мъри.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 24 авг 2009 22:40

ros написа:То и с Марков в тези квалификации нямахме загуби... А на онзи дето се интересуваше кога Вили е вкарал гол ето:

Ама с Марков нямахме и победа. И дай да не се връщаме към мачовете с Ч.Гора и Грузия, и начинът, по който се спасихме от загуби там.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 24 авг 2009 22:44

UltraBlue
Виж сега, на мен Мъри въобще не ми е крив, много пъти съм казвал, че за мен той е един от най-добрите български треньори. Освен това ми е все тая, кой ще бъде треньор на националния ни отбор, единственото нещо, което искам е да побеждаваме и да се класираме на големите форуми. Факт е, че с политиката на налагане на връзкари няма как да стане. Не казвам, че при Пламен Марков беше по-различно и при него ги имаше тези неща, но ситуацията при Мъри е просто крещяща. Той загърбва изключително силно представящи се футболисти заради някакви негови си хора.
Иначе ти какво предлагаш, да оставим Станимир Стоилов да провали и следващите квалификации ли ? Ами тогава най-добре да се ориентираме към Световното първенство през 2014г, което май беше в Бразилия.
Поне за мен е много важно как ще приключат тези квалификации. След края на мачовете в нашата квалификационна група ще можем вече да направим някакви изводи, дали Мъри става. Не мисля, че е задължително да "осре" квалификации, че да можем да му бием шута спокойно.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 авг 2009 22:44

Ето тук е време да зададем май по-фундаменталния въпрос:
ВИЕ, ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА МЪРИ И "ПРАВИЛНИЯ ФУТБОЛ" доволни ли сте от избора този толкова велик и доказан мениджър и вярвате ли в бъдещите му успехи с ТОЗИ национален отбор. Съгласни ли сте да издържите още едни квалификации с експерименти и търговски промоции... Покажете не защитна позиция, а бъдещо виждане... Струва ми се, че ще ви е трудно. Но....дано успеете...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 авг 2009 22:46

L_Messi написа:
ros написа:То и с Марков в тези квалификации нямахме загуби... А на онзи дето се интересуваше кога Вили е вкарал гол ето:

Ама с Марков нямахме и победа. И дай да не се връщаме към мачовете с Ч.Гора и Грузия, и начинът, по който се спасихме от загуби там.

Ти наистина ли смяташ, че победата над Кипър на Васил Левски е мерило....Мноооого жалко

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 24 авг 2009 22:59

ros написа:
L_Messi написа:

Ти наистина ли смяташ, че победата над Кипър на Васил Левски е мерило....Мноооого жалко

Да, смятам я за мерило, поради простата причина, че ние в Подгорица и Тбилиси не просто не можахме да бием, а направо се спасихме от загуби. И поради фактът, че засега Кипър е по-напред в класирането от Ч.Гора и Грузия.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 24 авг 2009 23:00

L_Messi написа:
a boy named goo написа:
L_Messi написа:За пореден път се убеждавам колко комплексирани са повечето червени фенове само като чуят за Мъри и Наско. Поне за вас ще е по-леко некласирането ни за Световно, защото ще имате повод да ги оплювате. Хубавото е, че никой не ви обръща внимание и тези двамата ще продължат да водят националния отбор и в квалификациите за Евро2012, където ще започнат на чисто, а не с пасива на Марков.

Какви комплекси пък сега... :lol: , хайде моля ти се, ти прочете написаното въобще ?
Факт е, че в момента в личните интереси в националния отбор властват, виждаме как Георги Петков (най-добрият български вратар в последните години) е оставен вън от националния отбор, за да може синчето на Боби Михайлов да е вътре. Поради същата причина ни натрисат постоянно Миланов( тъй като трябва да му уредят трансфер), постоянното викане на Илиян Стоянов за сметка на далеч по-добри други защитници, ти това за нормално ли го имаш ? Тук не става въпрос за отбори и цветове, дали цесекари или левскари, по една или други причина, футболисти на двата ни гранда са ощетени заради тези решения на Мъри, а ти ми говориш, че сме имали комплекси.

Аз пък ти казвам, че Иванков е в по-добра форма от Петков, как ще ме опровергаеш? Синчето на Боби като са го викнали, да не би да мислиш, че ще го пуснат титуляр? Защото вместо да търка пейката на Иванков, спокойно може да натрупа още сума ти мачове като капитан на младежите! Дай ми и аргументи защо да не викат Миланов и кой да викне на негово място, ако въобще го повика предвид контузията му. И как реши, че Вальо Илиев и Тунчев са "далеч по-добри защитници" от Илиян Стоянов, след като те нито на клубно ниво имат по-големи успехи от него , нито в националния са се доказали като незаменими, а на всичкото отгоре Тунчев е с контузия и не е играл този сезон, а Илиев дори си позволи да апострофира селекционера, когато не го беше повикал за един от мачовете. Да не говорим пък как ревнахте за това, че не Велизар, а Телкийски ще е резерва на Благо Георгиев. Каква поредна футболна драма, червени ревльовци! Между другото, следващите квалификации започват през септември догодина, а дотогава ще има време за Любо Пенев да ви изведе до 1/4 финал в ЛЕ, да ви направи шампиони, да ви вкара в ШЛ и тогава издигнете кандидатурата му за заместник на Мъри.

Георги Петков си е Гоерги Петков, както вече казах, поне за мен най-добрият български вратар, който е поне с класа над Иванков. Каквато и форма да се намира Димитър Иванков ми звучи странно да е титуляр за сметка на Петков. Освен това, самото присъствие в националния отбор на Николай Михайлов за сметка на същия този Петков, не го ли намираш за поне малко странно ?
Колкото до Миланов, ами нима в България няма леви бекове, че да се налага Живко Миланов, който е десен бек да играе като ляв ? Виждаме, че Миланов не може да се пребори отдясно с Манолев, затова Мъри му търси място в някаде на терена, няма значение къде. Според теб, левите бекове Веселин Минев и Михаил Венков, по-слабо ли ще се представят от десния бек Живко Миланов ?
Нима Кирил Котев няма място в националния отбор, това е играч, който се оформи, като стълб в отбраната ни и почти не греши, защо не му бъде даден шанс, за сметка на това обаче се вика старата пушка Илиян Стоянов, който в мачовете досега не знаеше къде се намира. Факт е, че Стоянов беше страхотен защитник преди , но не е и сега.
В националния отбор играят интереси, на мен ми странно, че въобще се опитвате да отричате това нещо, предвид това, че от космоса се вижда, че шуробаджанащината е просто страхотна.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 авг 2009 23:01

UltraBlue написа:Oффф, аман от чорбари, дето като не им викнат "големите" звезди и почват да грухтят. Защо викал Домовчийски- ами определено не за да го продават.Той си е продаден, а и в последната контрола беше най -добрия за нашите :!: Защо не викат Велизарка, а Телкийски- ами спомнете си кой вкара на Ейре.Велизарката кога за последно вкара за тоя отбор :roll: Защо не викали Иван Иванов, който бил опазил Кержаков :!: Аз си спомням как тоя левент му спря 2 пъти топката на дузпата и само късмета спаси чорбата тогава. Оня пък дългоносия само за него ревете, а не се сещате какви мазаници направи в Сърбия. И искате дисциплина в отбора- еми като говори срещу треньора си няма да го викат много ясно. А че ще гледаме това първенство по телевизията е по вина изцяло на вашия "големец" Марков :!: Мъри може да го критикувате, ако оплеска другия цикъл- сега мълчете и не дразнете :evil:

Смешен Мъри за три мача спечели 5 точки, а Марков за три -3 точки. Можеш да си направиш извода кой е прецакал нещата и двамата запалянко глуповат
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 авг 2009 23:04

В детските приказки много често има един лаф...ПАЗАР, НАРОДЕ,.....ПАЗАР. Така вика и Мъри, ама на български и за негово съжаление никой от Европа не го разбира

Върни се в “Национален отбор”