НСБОП затвори двама от ЦСКА !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: НСБОП затвори двама от ЦСКА !!!

Мнениеот dreben23 » 24 юни 2012 20:35

GOLEADOR написа:[offtopic]Интересно в Левски дали някой играе на Тото1?Но това не е подсъдно,все пак Иво Тонев е само шеф там.[/offtopic]

ХАХАХХАХАХАХ! +1914 моя грешка :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 24 юни 2012 20:41

dodo7271 написа:http://www.bookmakers.bg/bgnews/1852

Тежки преживявания са имали през почивката си футболистите на ЦСКА Борис Галчев и Станко Йовчев. Двамата имат пунктове на нелегалия у нас букмейкър "Уин 365", които са били ударени при акция на НСБОП. Всички подобни заложни къщи в страната постепенно се затварят от униформените, защото букмейкърът нарушава родните закони.

Галчев и Йовчев е трябвало да пишат обяснения за контактите си с убития наместник на "Уин 365" Йордан Динов. Той бе разстрелян през пролетта в столицата. От тогава 95 процента от пунктовете му бяха затворени, а всички собственици - разпитани.

Отделно след края на лятната ваканция с Галчев и Йовчев ще се заемат и от БФС. Комисията на генерал Василев е изявила желание да разследва обвързаността на двамата състезатели с букмейкърските среди. УЕФА и ФИФА жестоко осъждат подобни отношения, а на играчите официално е забранено дори да пускат фишове, пък били те и за мачове на други отбори.

Ей сега стана страшно, ако това е истина, разбира се.

Кое му е страшното, ако е истина? По-страшно ли е футболист да развива бизнес като представител на заложна къща, отколкото собственик на отбор да залага в заложни къщи на срещи на собствения си отбор? Ще стане страшно когато държавате и БФС се вземат в ръце и наистина решат да се борят с "черното тото", а не с конкуренцията на Васил Божков.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Panicanwhyasker
Контакти:

Мнениеот Panicanwhyasker » 24 юни 2012 20:57

percival написа:Момко .злобата взема връх в живота ти .Контролирай я докато е време.
Били разтълкувал това червеничкото ?
По твоята логика на мислене Николай Гигов трябва да го съдят за убийства ,все пак се занимава с оръжия : )

Типично подуенско мислене :)

Колега май твоето мислене не е в правилната посока.
Забранява се и от правелника на УЕФА и на БФС да участват състезатели
в залагания та камо ли да са собственици на букмейкърски пунктове.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 юни 2012 21:05

Panicanwhyasker написа:
percival написа:Момко .злобата взема връх в живота ти .Контролирай я докато е време.
По твоята логика на мислене Николай Гигов трябва да го съдят за убийства ,все пак се занимава с оръжия : )

Те го поредния писател :)
Забранено е да залагат да ,но само в първенства и турнири където играе неговият отбор .Никъде не пише дали може или не може да е собственик.Никой не може да им казва къде и как да си влагат парите ,щом закона го позволява.Както и правилниците.
Писах го и по-рано ,все едно да съдят Гигов за убийства все пак се занимава с оръжия.И след като много ги разбираш правилниците и законите,били ни обяснил на нас простосмъртните какъв е Иво Тонев в отбора от Подуене и какъв е в Тотото ,чувал ли си за тото1 ?
Колегата от Пловдив го е написал точно и вярно ,а не страстите поради липса на обмяна на флуиди на зарков с Мурат Хидаует !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 24 юни 2012 21:07

Panicanwhyasker написа:

хахаха нема лошо, само дето вие се надявахте на титла, а бизнесмените на кинти.

Ама вие се ги подкрепяйте тая година може да заложат на титла.

Все едно главният хирург в Пирогов да има погр****на агенция. Просто биенесмем докторо не друго.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2012 21:12

k_oleto написа:Станко ли ? Я го виж ти младежа. Браво Станко, пак ми се издигна в очите!!!

Само Станко Йовчев!!!!

И целият държавен апарат да впрегнат,не могат да вземат таланта ми :shock: Кариерата ми е достигнала такива висоти,че има големи шансове,моето задържане да предизвика всенародни граждански протести и затваряне на кръстовищата в София 8-) Единственото,което успяха да постигнат е,да разбият една детска мечта 8-) От малък си мечтаех,като порастна да стана тото-милионер 8-) До сега съм постигнал всичките си мечти,но да се задържиш на върха е изключително трудно 8-) Просто славата,парите,отговорностите и напрежението са смазващи :shock: Вече започвам да си мечтая,един ден отново да бъда посредствен футболист,далече от тото пунктовете,манекенките,папараците и светлините на прожекторите :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 24 юни 2012 21:17, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юни 2012 21:14

percival написа:
TristaNNN написа:

Злобата не взима връх при мен, така че не се тревожи за здравето ми ;) Гледам че ти нещо си напрегнат, така че да - ще ти го разтълкувам простичко: "Не е хубаво професионален футболист да има допир до залагания и други подобни." Това е според едно правилниче, а не са мои тълкувания. Разбира се, никой няма да го съди, коли, беси, бие или разстреля, просто отчитаме това явление като "не"хубаво.

Според мен под това други влиза само едно нещо и то е симулативна игра.Никой ама абсолютно никой няма право да забранява на футболист да инвестира собствените си пари.Още по малко пък някой драскач като зарков .Кое е хубаво и кое не си го решава футболиста ,парите са си неговите ,а и по закон и правилници никъде не е забранено.зарков си ги изсмуква от пръстите и вие като слънчаци на червей кълвете ,все пак е "нещо: против ЦСКА.Тоя тъпак ще почна да му чета анализите когато излезе публично и си каже какво имаше между него и Мурад Хидауед :)

ПП:И да ти дам малко пояснения:"пунктовете" са напълно законни и никой не ги е затварял ,нямат законовото право да го направят.Макар и много да им се иска да го направят.Нормално е да разпитат притежателите им във връзка с убийството на генералният им мениджър.Има много футболисти собственици на такива "пунктове" не е нищо ново ,но не е и незаконно :) Пък и я си помисли каква длъжност заема един от шефовете в клуба ви ?

Ама много ясно че под "други подобни" се разбира симулативна игра :lol: Ех това панчаревско мислене, взех че го подцених без да искам. Как ще докажеш симулативната игра, може играчът да е разстроен, болен, махмурлия, със зъбобол или просто да го болят пръстите понеже е щракал много предната вечер. Сега, дай да се разберем - никой не забранява никому да си харчи и инвестира парите (които и без това се бавят с месеци) където пожелае, но тук говорим за спортни залагания бе пич, не за баничарница или гумаджийница. Не знам какво си е изсмукал Зарков, разбирам че прекрасно описва всичките ви бакии и затова го мразите толкова, но в случая аз ти цитирах един прост член из документите на БФС, според който играч може да бъде изритан от отбора за нещо такова, ти обаче твърдиш че всичко е наред. Ами така да е - съвсем забравих че всички режат месо от ЦСКА, сега сигурно продължава голямата завера.

Аз прекрасно знам каква длъжност заема Тонев, но за да не ми криволичиш в погрешната посока ще кажа че той не е със статут на професионален футболист. Има малка разлика все пак, нали ;)
Последна промяна от TristaNNN на 24 юни 2012 21:17, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юни 2012 21:15

dreben23 написа:
GOLEADOR написа:[offtopic]Интересно в Левски дали някой играе на Тото1?Но това не е подсъдно,все пак Иво Тонев е само шеф там.[/offtopic]

ХАХАХХАХАХАХ! +1914 моя грешка :mrgreen:

[offtopic]Тонев не е със статут на професионален футболист. Това го посочвам ей така, за ваша информация.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 юни 2012 21:22

TristaNNN
Кажи направо какво вменяваш на футболистите на ЦСКА!Ако например футболистите на Левски когато са продавали мача със Спортинг и са заложили в бюрото на Станко Йовчев кой е виновен?Футболистите на Левски или Йовчев?Кой според теб кой трябва да влезне в затвора,футболистите на Левски или собственика на букмейкърското бюро?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 юни 2012 21:22

TristaNNN написа:
percival написа:

Според мен под това други влиза само едно нещо и то е симулативна игра.Никой ама абсолютно никой няма право да забранява на футболист да инвестира собствените си пари.Още по малко пък някой драскач като зарков .Кое е хубаво и кое не си го решава футболиста ,парите са си неговите ,а и по закон и правилници никъде не е забранено.зарков си ги изсмуква от пръстите и вие като слънчаци на червей кълвете ,все пак е "нещо: против ЦСКА.Тоя тъпак ще почна да му чета анализите когато излезе публично и си каже какво имаше между него и Мурад Хидауед :)

ПП:И да ти дам малко пояснения:"пунктовете" са напълно законни и никой не ги е затварял ,нямат законовото право да го направят.Макар и много да им се иска да го направят.Нормално е да разпитат притежателите им във връзка с убийството на генералният им мениджър.Има много футболисти собственици на такива "пунктове" не е нищо ново ,но не е и незаконно :) Пък и я си помисли каква длъжност заема един от шефовете в клуба ви ?

Ама много ясно че под "други подобни" се разбира симулативна игра :lol: Ех това панчаревско мислене, взех че го подцених без да искам. Как ще докажеш симулативната игра, може играчът да е разстроен, болен, махмурлия, със зъбобол или просто да го полят пръстите понеже е щракал много предната вечер. Сега, дай да се разберем - никой не забранява никому да си харчи и инвестира парите (които и без това се бавят с месеци) където пожелае, но тук говорим за спортни залагания бе пич, не за баничарница или гумаджийница. Не знам какво си е изсмукал Зарков, разбирам че прекрасно описва всичките ви бакии и затова го мразите толкова, но в случая аз ти цитирах един прост член из документите на БФС, според който играч може да бъде изритан от отбора за нещо такова, ти обаче твърдиш че всичко е наред. Ами така да е - съвсем забравих че всички режат месо от ЦСКА, сега сигурно продължава голямата завера.

Аз прекрасно знам каква длъжност заема Тонев, но за да не ми криволичиш в погрешната посока ще кажа че той не е със статут на професионален футболист. Има малка разлика все пак, нали ;)

После ходи ми пиши ,че не те е обзела злобата :)
Почвам от зарков .Описвал бакиите ни ! Пише свободни съчинения ,не само за нас .Който дава парите той поръчва музиката при него .Е ако има обмяна на флуиди може и за по -малко пари :) Къде пише ,че не може да е собственик ? Пише ,че не може да залага и то в първенства и турнири в които играе отборът му. Как пък си го сложи ,че заради "такова" нещо можел да бъде изритан от футболният клуб.Е какви глупости пишеш и ти не знаеш май .а ? Тонев не бил професионален футболист ,ами още по лошо той има на разположение повече от 25 професионални футболиста на които им е началник.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “ЦСКА”