НСБОП затвори двама от ЦСКА !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dodo7271
Контакти:

НСБОП затвори двама от ЦСКА !!!

Мнениеот dodo7271 » 24 юни 2012 17:03

http://www.bookmakers.bg/bgnews/1852

Тежки преживявания са имали през почивката си футболистите на ЦСКА Борис Галчев и Станко Йовчев. Двамата имат пунктове на нелегалия у нас букмейкър "Уин 365", които са били ударени при акция на НСБОП. Всички подобни заложни къщи в страната постепенно се затварят от униформените, защото букмейкърът нарушава родните закони.

Галчев и Йовчев е трябвало да пишат обяснения за контактите си с убития наместник на "Уин 365" Йордан Динов. Той бе разстрелян през пролетта в столицата. От тогава 95 процента от пунктовете му бяха затворени, а всички собственици - разпитани.

Отделно след края на лятната ваканция с Галчев и Йовчев ще се заемат и от БФС. Комисията на генерал Василев е изявила желание да разследва обвързаността на двамата състезатели с букмейкърските среди. УЕФА и ФИФА жестоко осъждат подобни отношения, а на играчите официално е забранено дори да пускат фишове, пък били те и за мачове на други отбори.

Ей сега стана страшно, ако това е истина, разбира се.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: НСБОП затвори двама от ЦСКА !!!

Мнениеот Червени_шампиони » 24 юни 2012 17:05

Станко дано да се махне, за Галчев също не ме интересува много. Дървета в гората колкото щеш..
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 24 юни 2012 18:13

Ако е истина дано да има справедливо наказание, за тях!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 юни 2012 18:28

Поредната помия от зарков,не мисля ,че има закон забраняваш на футболистите да инвестират в частен бизнес.Всичко в тая тема е слюнки и злоба !
КЛЮЧ !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 24 юни 2012 18:37

На футболистите било забранено да залагат... Да, ама само ако сложат срещу настоящия си клуб... Какъв е проблемът Галчев да играе довечера Англия - Италия на точен резултат? :mrgreen: Е*ати тъпите писания!!!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юни 2012 18:52

percival написа:Поредната помия от зарков,не мисля ,че има закон забраняваш на футболистите да инвестират в частен бизнес.Всичко в тая тема е слюнки и злоба !
КЛЮЧ !

Явно Зарков си е направил труда да прочете тук-там някои правилници и разпоредби и може би неволно е попаднал на "Правилник за статута и трансферите на футболистите", където явно е прочел следният Чл. 42:

(4) Футболния клуб може да прекрати предсрочно договора (състезателните права) по основателна причина, когато футболистът-професионалист: системно нарушава състезателната или тренировъчна дисциплина; извърши нарушение на антидопинговите правила; участва в залагания и други подобни занимания, свързани с участието на футболния клуб в първенствата и турнирите, организирани от БФС и ПФЛ, или в международни срещи и турнири и др.

Почти съм сигурен, че имаше и подобна забраняваща точка в Устава на БФС, но за жалост са прецкали файла и не мога да ти я цитирам.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 юни 2012 19:41

TristaNNN написа:
percival написа:Поредната помия от зарков,не мисля ,че има закон забраняваш на футболистите да инвестират в частен бизнес.Всичко в тая тема е слюнки и злоба !
КЛЮЧ !

Явно Зарков си е направил труда да прочете тук-там някои правилници и разпоредби и може би неволно е попаднал на "Правилник за статута и трансферите на футболистите", където явно е прочел следният Чл. 42:

(4) Футболния клуб може да прекрати предсрочно договора (състезателните права) по основателна причина, когато футболистът-професионалист: системно нарушава състезателната или тренировъчна дисциплина; извърши нарушение на антидопинговите правила; участва в залагания и други подобни занимания, свързани с участието на футболния клуб в първенствата и турнирите, организирани от БФС и ПФЛ, или в международни срещи и турнири и др.

Почти съм сигурен, че имаше и подобна забраняваща точка в Устава на БФС, но за жалост са прецкали файла и не мога да ти я цитирам.

Абе момко, ти четеш ли какво е написано ,не е защото са залагали ,а е защото са притежатели на букмейкърски пунктове .Коренно различни неща .
Зарков може да го питате за Хидаует :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 юни 2012 19:54

[offtopic]Гледам някой хора не правят разлика между собственик и залагащ в заложна къща.Защо ли?[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юни 2012 19:55

percival написа:
TristaNNN написа:
КЛЮЧ !

Абе момко, ти четеш ли какво е написано ,не е защото са залагали ,а е защото са притежатели на букмейкърски пунктове .Коренно различни неща .
Зарков може да го питате за Хидаует :)

Не мисля че аз съм този с проблемното четене и малко ти помагам - правя го цветничко :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 юни 2012 20:03

Момко .злобата взема връх в живота ти .Контролирай я докато е време.
Били разтълкувал това червеничкото ?
По твоята логика на мислене Николай Гигов трябва да го съдят за убийства ,все пак се занимава с оръжия : )

Типично подуенско мислене :)

Върни се в “ЦСКА”