карлито написа:Кашчей написа:crap написа:Кашлугера бил фен на Муууу ахахаххахахаха!!! Всичко си дойде на мястото!!!
Радвам се, че за 3 години в този форум, и след поне 4 подписа с насоченост МЮ ти най-сетне разбра.Аз обаче не разбрах кое си е дошло на мястото.Със сигурност и ти не знаеш, но тръпката да използваш клише явно е по-силна от теб!
ПП-Когато аз съм станал фен на Юнайтед, ти не си бил дори замислен.За разлика от теб, фенът на ЦСКА от Разград, съм фен на Юнайтед отпреди ерата Фъргюсън и не съм глорихънтър, като теб и подобните ти фенове на ЦСКА и Левски от провинцията!
Мен пък знаеш ли как ме е еня колко години си във форума и колко подписа имаш на МЮ. Аз пък когато съм бил фен на БОТЕВ ти си бил в на баща ти м.ъ.д.е.т.е.
На Ботев от Пловдив .На времето заради такива чуждопоклонници като теб хората са измислили гилотината.
п.п.
2010-викахме за нашия си Ботев от Пловдив

Вашият Ботев тогава се казваше ПФК "Ботев-1912" Пловдив и беше собственост на Христолов.Този "Ботев " вече не съществува.Значи стигаме до извода, че сегашният "Ботев" е новосъздаден отбор, който няма нищо общо с 1912 година, но има общо с 2010-а година.Обаче от 2010-а до 2012-а надали са 100 години
Даже и гилотината не знаеш кога е измислена и защо, ама няма ти ставам рави по история сега
За баща ми и неговите мъжки достойнства не говори!Не ме познаваш и не знаеш нищо за мен, освен ника ми, та нека не си мерим неща, които са несъизмерими.