В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

svobodni
Контакти:

Re: Модератор от форума на Гонг.бг:Ботев и Левски не са на 100г.

Мнениеот svobodni » 24 юни 2012 17:01

Muscarin написа:
svobodni написа:
1912plovdiv написа:
Какво ме устройва си е мой проблем.Аз питах, защо отбор, който е основан през 1912 и не е прекъсвал участие в шампионата, купува право (не лиценз, но това ви е твърде сложно за разбиране), за да не започне от Б окръжна, където е мястото на всеки новосформиран отбор?

И ако бяхме минали през Б окръжна какво променя в цялата картинка :?:

Ами сега щяхте да сте в В група.Това променя картинката.

Кюстендилецо, а вие къде щяхте да сте? Добре, че Жорко наркоманчето реши да изпере едни парички, че и досега хората щяха да се чудят какво е това Локомотив Пловдив.[/quote]
Попита ме и аз ти отговорих.Ще те помоля да не сереш кръв ;)

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 24 юни 2012 17:02

Кашчей написа:
crap написа:Кашлугера бил фен на Муууу ахахаххахахаха!!! Всичко си дойде на мястото!!!

Радвам се, че за 3 години в този форум, и след поне 4 подписа с насоченост МЮ ти най-сетне разбра.Аз обаче не разбрах кое си е дошло на мястото.Със сигурност и ти не знаеш, но тръпката да използваш клише явно е по-силна от теб!

ПП-Когато аз съм станал фен на Юнайтед, ти не си бил дори замислен.За разлика от теб, фенът на ЦСКА от Разград, съм фен на Юнайтед отпреди ерата Фъргюсън и не съм глорихънтър, като теб и подобните ти фенове на ЦСКА и Левски от провинцията!

Мен пък знаеш ли как ме е еня колко години си във форума и колко подписа имаш на МЮ. Аз пък когато съм бил фен на БОТЕВ ти си бил в на баща ти м.ъ.д.е.т.е.
На Ботев от Пловдив .На времето заради такива чуждопоклонници като теб хората са измислили гилотината.
п.п. 2010-викахме за нашия си Ботев от Пловдив
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 24 юни 2012 17:04

Muscarin написа:
svobodni написа:
1912plovdiv написа:
Какво ме устройва си е мой проблем.Аз питах, защо отбор, който е основан през 1912 и не е прекъсвал участие в шампионата, купува право (не лиценз, но това ви е твърде сложно за разбиране), за да не започне от Б окръжна, където е мястото на всеки новосформиран отбор?

Ами сега щяхте да сте в В група.Това променя картинката.

Кюстендилецо, а вие къде щяхте да сте? Добре, че Жорко наркоманчето реши да изпере едни парички, че и досега хората щяха да се чудят какво е това Локомотив Пловдив.

Добре ,сопотчанино

А вие къде щяхте да бъдете ,ако не бяха турските пари на Караибрахима ,придворната дама на Ахмед Доган :?
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 24 юни 2012 17:10

Въпросното модераторче фенче на еврейското бутиково клубче трие мнения както Берия е затривал противниците на Сталин имах въпроси към него но ми ги изтри затова го каня на Овча Купел да се изясним въпросите!!Чакам отговор!

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 24 юни 2012 17:13

Muscarin написа:Кюстендилецо, а вие къде щяхте да сте? Добре, че Жорко наркоманчето реши да изпере едни парички, че и досега хората щяха да се чудят какво е това Локомотив Пловдив.

kubik написа:А вие къде щяхте да бъдете ,ако не бяха турските пари на Караибрахима ,придворната дама на Ахмед Доган :?

И накрая какво излиза, че без тези 2-мата нямаше да има футбол в Пловдив ? :lol:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юни 2012 17:17

карлито написа:
Кашчей написа:
crap написа:Кашлугера бил фен на Муууу ахахаххахахаха!!! Всичко си дойде на мястото!!!

Радвам се, че за 3 години в този форум, и след поне 4 подписа с насоченост МЮ ти най-сетне разбра.Аз обаче не разбрах кое си е дошло на мястото.Със сигурност и ти не знаеш, но тръпката да използваш клише явно е по-силна от теб!

ПП-Когато аз съм станал фен на Юнайтед, ти не си бил дори замислен.За разлика от теб, фенът на ЦСКА от Разград, съм фен на Юнайтед отпреди ерата Фъргюсън и не съм глорихънтър, като теб и подобните ти фенове на ЦСКА и Левски от провинцията!

Мен пък знаеш ли как ме е еня колко години си във форума и колко подписа имаш на МЮ. Аз пък когато съм бил фен на БОТЕВ ти си бил в на баща ти м.ъ.д.е.т.е.
На Ботев от Пловдив .На времето заради такива чуждопоклонници като теб хората са измислили гилотината.
п.п. 2010-викахме за нашия си Ботев от Пловдив

Изображение

Вашият Ботев тогава се казваше ПФК "Ботев-1912" Пловдив и беше собственост на Христолов.Този "Ботев " вече не съществува.Значи стигаме до извода, че сегашният "Ботев" е новосъздаден отбор, който няма нищо общо с 1912 година, но има общо с 2010-а година.Обаче от 2010-а до 2012-а надали са 100 години 8-)

Даже и гилотината не знаеш кога е измислена и защо, ама няма ти ставам рави по история сега :mrgreen:

За баща ми и неговите мъжки достойнства не говори!Не ме познаваш и не знаеш нищо за мен, освен ника ми, та нека не си мерим неща, които са несъизмерими.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 24 юни 2012 17:22

Кашчей написа:
1912plovdiv написа:
Кашчей написа:

Оттам започва всеки новосъздаден отбор, а сегашният Ботев е точно такъв.Колкото и да се биете в гърдите, този Ботев е новосъздаден и не знам кое ви дава право да се кичите с история?Ако не е така, ще бъдеш ли така добър да ми кажеш кой Ботев подкрепяхте до 2010-а?

Хахахахаха нямали сме право да се кичим с история :lol: Щом си казал така ще да е :lol: Новосъздаден е само във фнатазиите ти пич. Отбор е много повече от едно АД , ама дървени философи като теб едва ли някога ще го разберат ;)
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 24 юни 2012 17:26

Кашчей написа:
Вашият Ботев тогава се казваше ПФК "Ботев-1912" Пловдив и беше собственост на Христолов.Този "Ботев " вече не съществува.Значи стигаме до извода, че сегашният "Ботев" е новосъздаден отбор, който няма нищо общо с 1912 година, но има общо с 2010-а година.Обаче от 2010-а до 2012-а надали са 100 години 8-)

Даже и гилотината не знаеш кога е измислена и защо, ама няма ти ставам рави по история сега :mrgreen:

За баща ми и неговите мъжки достойнства не говори!Не ме познаваш и не знаеш нищо за мен, освен ника ми, та нека не си мерим неща, които са несъизмерими.

Спри да се излагаш!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юни 2012 17:33

Muscarin написа:
Кашчей написа:

Спри да се излагаш!

Отстъпвам ти място на сцената.Ти определено не се излагаш, та ще ми е любопитно да те наблюдавам!

ПП-Трудно се отговаря на неудобни въпроси, особено когато знаеш, че не си прав.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 24 юни 2012 17:41

Кашчей колкото и да ни мразиш ние се върнахме в "А" група и за всички, които ни мразят искате не искате Ботев е там където му е мястото.

Върни се в “Славия”