В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Re: Модератор от форума на Гонг.бг:Ботев и Левски не са на 100г.

Мнениеот Dexter Lord » 24 юни 2012 15:02

Кашчей написа:
Dexter Lord написа:Имаме документи и неведнъж са показвани. Това, че някои комплексари не искат да признаят истината е друг въпрос.

Имате изрезки от вестници и факсимилета от речи.Нищо друго нямате!
А гимнастически дружества в България е имало още в края на 19-и век.

Ти някакъв историк ли си, че знаеш какво имаме? Има официални документи от 15 годишнината ни през 1927 г., както и поздравителни съобщения по повода.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 24 юни 2012 15:02

Jorkorazporko написа:
костенурк написа:Левски и Черно Море нямат документи за основаването си.Кво праим :?: Само Славия съществува за да радва тото мафията и няколко пенсионера.Други отбори няма

Не си прав бате! Левски има учредителен акт от 319 година преди Христа, подписан лично от Александър Македонски! Така че Левски е най - стария отбор в Европа!

тука вече грешиш! да си чувал за динозавъра и циганина?

nqkvo cskarche
Контакти:

Мнениеот nqkvo cskarche » 24 юни 2012 15:03

стига сте спорили единствения отбор на 100 години е шипка Драгор. :lol:

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 24 юни 2012 15:04

1912plovdiv написа:
kubik написа:Древна и вечна ,Който говори за комплекси , самия той ги има и го говори за да убеди сами себе си ,че не е комплексар .

И не разбрах защо намесваш феновете на Локомотив . Голям трън са ви в очите . Все те са ви виновни .

А ние ви намесваме ? Темата какво казал Венци Стефанов за историята я пуска фен на Локо в раздела на Славия, защото темата ги засяга изключително много и веднага следващите 10 коментара са пак естествено на древните беси. И после ние сме ги намесвали а те са ни били трън в очите :lol:

Неградски комплекси, станахте слависти само и само да сте анти-Ботев. Срам сте !

Тц ,лъжеш като неградски копач .

Темата може да е пусната от Локомотивец , но следващите коментари бяха на ваши неградски , и не писаха по темата ,то е ясно няма какво да кажат ,а само обиждаха . И след това наши момчета им отговориха .

Темата е ясна до 1917-18 ви няма на футболната карта и след 70 години изведнъж се появявате като 1912 без факти , без нещо да доказва ,че сте създадени 1912 . Единствените ви факти са че си предавате историята от поколения на поколения . Не е ли смешно :lol:
Последна промяна от kubik на 24 юни 2012 15:05, променено общо 1 път.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юни 2012 15:04

Thurman Murman написа:
Кашчей написа:
Dexter Lord написа:Имаме документи и неведнъж са показвани. Това, че някои комплексари не искат да признаят истината е друг въпрос.

Имате изрезки от вестници и факсимилета от речи.Нищо друго нямате!
А гимнастически дружества в България е имало още в края на 19-и век.

Изцърка той и се прибра в дупчицата си.

Нещо ли каза, канарче?

Уважавам много отбора "Ботев"Пд., но неговите фенове, в този форум, не са достойни за уважение-самохвалство, пренебрежителност, обиди, незачитане на правото на друго мнение, освен тяхното-това са феновете на Ботев Пд във форумите на ГОНГ!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

sky1
Контакти:

Re: В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Мнениеот sky1 » 24 юни 2012 15:05

Sure things-благодаря ти ,че ме подмладяваш.Високо топче си,но като едно животно с М започващо се криеш зад Владко и Ангел.Благодаря,че ме каниш ама от друго име,вероятно си ПР или връзки с обществеността.Аз не съм чул Владо да оспорва 1912 година,ако греша ме опровергай,а за Ангел лично съм чел думите му ,че за 1912 година няма какво да оспорва.Дебата и личната ми закачка с Владо беше за вашата година (в по-малка степен) и за строителството на стадионите(в по-голяма степен).Та каквото е имало съм го казал.И дебата за който те канят не е за 1912 година ,а за 1926-разбери се с тях поне да знам за какво съм поканен.
Та вероятно Недко Каблешков не е писал за Ботев ,а за някакъв друг тим,може би за ЖСК.Вероятно Ляпчев се е заблудил,дори и всички през годините,но се яви ти (високото топче) да кажеш как всичко е лъжа.
Не знам колко съм умен,но да ми дойде на идея да събирам глупаци за да фалшифицираме събития едва ли може да ми дойде на главата.Толкова тъпа идея само на високите топчета им хрумват,не съм дорасъл до такива чутовни и велики мисли.Казах ти въпрос на манталитет и най-малко ме блазни това как ме оценяваш,мен има кой да ме оценява и от кой да трупам съвет. От хейтъри с два грама мозък,дори и да са най-високите топчета нямам как да се трогна,не съм изпаднал толкова ниско.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 24 юни 2012 15:06

Дойде време Ботев да празнува 100 годишнината си и се започнаха едни мъки, едно избиване на комплекси от страна на част от феновете на Локомотив, подкрепени от няколко неразбрали за какво става въпрос фенове на други отбори. Защо бе мили историци не се сетихте да поискате документи и да оспорвате годините на Ботев когато отборът ни празнуваше 80, 85, 90 или 95 години, ами точно сега. С какво толкова ви пречи радостта на феновете на един отбор преминали през своята "голгота" и заслужено дочакали дни изпълнени с радост и надежди? Опитайте се да намерите радостта в живота, защото завистта и злобата ще ви погубят. Нека е честит предстоящият празник на феновете на Славия - отборът надживял превратностите на съдбата и превъзмогнал репресиите на не една власт, нека са честити и предстоящите празници на феновете на всички останали отбори, всеки един от които има с какво да се гордее в своята история.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 24 юни 2012 15:07

Аз ако бях фен на Локо Пд щеше да ме е срам да коментирам години на основаване, при положение, че след 75 години от ЖСК разбраха, че всъщност са...Спортклуб :mrgreen:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 24 юни 2012 15:07

T&T написа:Дойде време Ботев да празнува 100 годишнината си и се започнаха едни мъки, едно избиване на комплекси от страна на част от феновете на Локомотив, подкрепени от няколко неразбрали за какво става въпрос фенове на други отбори. Защо бе мили историци не се сетихте да поискате документи и да оспорвате годините на Ботев когато отборът ни празнуваше 80, 85, 90 или 95 години, ами точно сега. С какво толкова ви пречи радостта на феновете на един отбор преминали през своята "голгота" и заслужено дочакали дни изпълнени с радост и надежди? Опитайте се да намерите радостта в живота, защото завистта и злобата ще ви погубят. Нека е честит предстоящият празник на феновете на Славия - отборът надживял превратностите на съдбата и превъзмогнал репресиите на не една власт, нека са честити и предстоящите празници на феновете на всички останали отбори, всеки един от които има с какво да се гордее в своята история.

+1912

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 24 юни 2012 15:08

Кашчей написа:Нещо ли каза, канарче?

Уважавам много отбора "Ботев"Пд., но неговите фенове, в този форум, не са достойни за уважение-самохвалство, пренебрежителност, обиди, незачитане на правото на друго мнение, освен тяхното-това са феновете на Ботев Пд във форумите на ГОНГ!

Не знаехме, че си чувствителна натура. Като излизаш затвори вратата.

Върни се в “Славия”