Браво за темата. Фен съм на колоезденето, но тук има малко странни идеи за победители. Марк Кавендиш никога не може да спечели Тура-просто е спринтьор и в планинските етапи ще идва с 30-40 мин закъснение. Моя фаворит е Брадли Уигинс-нарисуван Тур за него предвид часовниците и не толкова големите височини. Освен това представянето му през сезона е впечатляващо, а и от отбора на Скай са заложили много за този Тур. Претенденти-Кадел Евънс....ще е битка между двамата с Брадли-обзалагам се...
п.п. дано няма тежки падания на никой от фаворитите
Tour de France 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Tour de France 2012
Pichichi написа:Някой има ли идея защо Хоакин Родригес който завърши 2-ри на Джирото само на 16 сек. от победителя
няма да кара за Катюша на Тура ????
По принцип един отбор има около 20-25 човека ,а за 3те големи обиколки(Джирото, Тура, Вуелтата) няма как да карат едни и същи. Специално за Хоакин Родригес-той мисля че се готви за Вуелтата(Обиколка на Испания), а и който кара в Джирото ,трудно би се оправил за Тура(дори Контадор неможа миналата година). Още повече че лидер на Катюша ще е Денис Меншов, който също е към фаворитите. Няма как отбор да има 2ма капитани-лидера трябва да се знае за конкретната обиколка. В Тура ще карат и Басо и Хеседал(победителя от Джирото), но съм сигурен че ще бъдат помагачи, а не лидери...Басо на Винченцо Нибали, а Хеседал на Том Даниелсен...
който харесва колоездене да изгледа този клип от тазгодишната обиколка на Турция--уникални спортисти и мъже са това..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3ru3vGR8nck[/youtube]
Браво за темата. И тази година Radioshack са с добър отбор, но може да стане като миналата 

- bulgaro
- Контакти:
Хеседал, Кавендиш, Шлек, Еванс, Басо
Това са фаворитите.
Тура се очертава много оспорван, жалко, че Контадор и другия Шлек отсъстват.
Това са фаворитите.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
- Layne Staley
- Контакти:
Кавендиш фаворит - трудно, може би ще спечели най много етапи.
Аз лично ще подкрепям Пиер Ролан, миналата година спечели етап и бялата фланелка ... Не мисля че има големи шансове за победа, но е време някой французин да направи нещо в обиколката.
Аз лично ще подкрепям Пиер Ролан, миналата година спечели етап и бялата фланелка ... Не мисля че има големи шансове за победа, но е време някой французин да направи нещо в обиколката.
ЦСКА не е литекс!!!
ehh написа:Като го няма Контадор, стискам палци за най-силния от Саксобанк. Стига да ми кажете, кой е това
Планината не дойде при Мохамед... поразгледах състава на Саксобанкс и като че ли Крис Сьоренсен ще е човекът, на който ще се разчита по височините и евентуално за по-предно класиране

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- MagicMoments
- Контакти:
Страхотна тема.
На Хеседал в Тура никой няма да му даде толкова смешна победа като тази в Джирото,Басо е абсурд да го спечели(на Нибали ще се разчита),Кавендиш според мен ще има сериозна конкуренция за зелената фланелка,а и Олимпиадата идва.Sky са с много силен отбор и според мен Уигинс има много големи шансове да спечели Тура(е трябва и късмет
),но те си имат и скрит коз.Очаквам солидно представяне и от отборите на Вакансолей,Мовистар и Юрупкар.
bulgaro написа:Хеседал, Кавендиш, Шлек, Еванс, Басо
Това са фаворитите.
На Хеседал в Тура никой няма да му даде толкова смешна победа като тази в Джирото,Басо е абсурд да го спечели(на Нибали ще се разчита),Кавендиш според мен ще има сериозна конкуренция за зелената фланелка,а и Олимпиадата идва.Sky са с много силен отбор и според мен Уигинс има много големи шансове да спечели Тура(е трябва и късмет

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
Е, ето че дойде време и за Тура.Прочетох мнения, че без Анди и Контадор щяло да бъде по-интересно, но аз не мисля така.Друго си е, когато участват най-добрите.Битката би трябвало да е между Уигинс и Еванс понеже все пак има 100 километра часовници.Дано да има и някакви лудаци като Де Гендт от Джирото или Анди миналата година да правят шоуто, тоест да атакуват отдалече, че тия изръсвания с темпо почват да ме дразнят.Очаквам Кавендиш да си спечели зелената фланелка-все пак е най-добрия спринтьор, без съмнение.Е, дано да се получи хубаво състезание, въпреки моите опасения.И би било хубаво пак да има игра(дано с повече участници), миналата година беше доста интересно.
Тече представянето на отборите по Евроспорт 

И Станчев, като някои от вас, определи Уигинг като фаворит №1. Ще има ли този човек крака за височините?