САМО ЗА ПЪЛНОЛЕТНИ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

САМО ЗА ПЪЛНОЛЕТНИ

Мнениеот k_oleto » 18 сеп 2008 23:21

Левски е единственият бг-отбор с шанс за пробив - айде нека оставим пристрастията си за мачовете от първенството. Незнам дали са смешници, евроидиоти или някакви други, но преди всичко всички сме българи.
Ако Левски не отстрани Жилина, то ще е само заради напрежението което всяваме всички ние!

Talic
Контакти:

Re: САМО ЗА ПЪЛНОЛЕТНИ

Мнениеот Talic » 18 сеп 2008 23:31

Да сигорно , ние сме виновни , че Левски играе слабо ... друго неможа ли да измислиш ?!?!
Аз съм с тях дано бият тук в България Жилина , УСПЕХ !
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 18 сеп 2008 23:32

k_oleto написа:Еййййй, баси малоумниците сте! Левски е единственият бг-отбор с шанс за пробив - айде нека оставим пристрастията си за мачовете от първенството. Незнам дали са смешници, евроидиоти или някакви други, но преди всичко всички сме българи.
Ако Левски не отстрани Жилина, то ще е само заради напрежението което всяваме всички ние!

Този форум който е пуснат за "феновете" е безмислен! Тук все повече идиоти влизат...

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 18 сеп 2008 23:32

Talic написа:Да сигорно , ние сме виновни , че Левски играе слабо ... друго неможа ли да измислиш ?!?!

Не, просто ми се иска да спрем с простащината

Bad Boy

Мнениеот Bad Boy » 18 сеп 2008 23:34

Син терор заебиги свинете. Това е омразата. За това за свинете да го духат.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 сеп 2008 23:37

k_oleto написа:Еййййй, баси малоумниците сте! Левски е единственият бг-отбор с шанс за пробив - айде нека оставим пристрастията си за мачовете от първенството. Незнам дали са смешници, евроидиоти или някакви други, но преди всичко всички сме българи.

k_oleto написа:
Talic написа:Да сигорно , ние сме виновни , че Левски играе слабо ... друго неможа ли да измислиш ?!?!

Не, просто ми се иска да спрем с простащината

Евалата пич ! Призовавам феновете на Левски,да не нападат тези на Цска и обратно - феновете на Цска да не се заяждат с нас ! Поне не на тема ЕКТ ! В последните месеци се видя колко ни е зле положението и последното което трябва да правим е да се делим и да се псуваме ! Всичките ни съседи са пред нас на светлини години,а ние се мислим за голямата работа и седим и се храним - ЖАЛКА ГЛЕДКА :lol: :evil: То е Тъжно ! България над Всичко !
Изображение

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 18 сеп 2008 23:38

Bad Boy написа:Син терор заебиги свинете. Това е омразата. За това за свинете да го духат.

Така е брат и затова аз ще остана без коментар...

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 18 сеп 2008 23:43

вижте какво пълнолетните,събирайте парички,че ще трябва да ходите на мачове на ЛЕВСКИ и през пролетта
Батков вън!

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 18 сеп 2008 23:45

nostradamus написа:вижте какво пълнолетните,събирайте парички,че ще трябва да ходите на мачове на ЛЕВСКИ и през пролетта

Аз парите ги имам от сега само да стигнем до там ;)

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 18 сеп 2008 23:47

Нещастните прасета избиват комплекси и пускат по 10000 теми във форума на Левски, но според мен трябва да ги оставим и да им гледаме жалката картинка и само да им се смеем :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Върни се в “Футбол - България”