В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

sky1
Контакти:

Re: В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Мнениеот sky1 » 23 юни 2012 22:43

http://bultras.com/index.php/novini-za-botev/dokumenti-na-botev/299-nedko-kableshkov
Но се появиха Славия Форевър,Рама и други историци и тръгват да спорят за неща,за които до преди ерата на интернета никой не е поставял под съмнение.Вероятно от 1927 сме започнали манипулацията.

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 23 юни 2012 22:44

Щом ще си доказвате годишнината с разни видеоклипчета от youtube и емисии на БТВ, ето и от мен една снимка от същата тази БТВ, за доказателство :oops:

Изображение
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 23 юни 2012 22:54

Знаете ли, аз имам копие на протокола на ''Тича'', който е преди 40 дни преди слависткия такъв, и какво като публикувам , цялата тази помия ще спре ли :?:
Затова не си правя и труда да го постна на великите историчари в този сайт :!:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 23 юни 2012 23:00

fena написа:Щом ще си доказвате годишнината с разни видеоклипчета от youtube и емисии на БТВ, ето и от мен една снимка от същата тази БТВ, за доказателство :oops:

Изображение

Това преки ,или косвени доказателства са ?
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 юни 2012 23:02

HEATSEEKER написа:Знаете ли, аз имам копие на протокола на ''Тича'', който е преди 40 дни преди слависткия такъв, и какво като публикувам , цялата тази помия ще спре ли :?:

Не бе, постни го. Да видим какви са били Ученическо-туристическо дружество Река Тича. Аз пък ще ти постна протокола на Славия. И какво, това прави ли Черно море най-стар спортен/футболен клуб от 1913-та година? При положение, че Ботев Сф 1909 и Развитие 1910, от които е произходила Славия трябва ли да вземе 1909 година?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 23 юни 2012 23:02

HEATSEEKER написа:Знаете ли, аз имам копие на протокола на ''Тича'', който е преди 40 дни преди слависткия такъв, и какво като публикувам , цялата тази помия ще спре ли :?:

Недей морски ! Ботевистите ще те залеят с преки и косвени доказателства че не си прав.
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 23 юни 2012 23:06

За славните предшественици на ''Славия'' писах в друга тема. Ако искаш погледни , ако искаш и тук да го напиша
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 юни 2012 23:18

HEATSEEKER написа:За славните предшественици на ''Славия'' писах в друга тема. Ако искаш погледни , ако искаш и тук да го напиша

Славия за разлика от други отбори не взимат годините на предшествениците си!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 23 юни 2012 23:26

До вчера от жълтия лагер водиха спор коя да им е датата на създаване . Годината е решиха бързо . :mrgreen: За датата голям спор , голям смях беше - дали да е 12 март или 2 юни .Половината искаха 12 март другата половина 2 юни :lol:
Ей така се прави от поколения на поколения . Едното поколение създава ''истината'' другото поколение е доусъвършенства :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Жозе Моуриньо
Контакти:

Мнениеот Жозе Моуриньо » 23 юни 2012 23:34

publicimage написа:
Жозе Моуриньо написа:Ако някой има документ , че е по-стар клуб от Славия - нека го покаже . Не виждам какво значение има чак толкова , та толкова се заяждате . Чорбите като са създадени 45-та не им пречи да имат над 30 титли .

спокойно, нали ровите край стадиона си.
ако изкочи нещо по-кръгло - топка е.
ако е топка - на бесите е била.
ако е била на бесите - вие сте най-старите!
...нали сте им преки наследници? :)

Аз съм спокоен , ти нещо взе да вадиш комплекси . Какво общо има археологията с футбола ? Ние от Пловдив се гордеем с историческото си наследство . Тук не става въпрос са Пловдивският любимец , а за Славия София . Какво сме ви виновни ние , че не може да докажете с факти твърденията си ? Тия глупости може да си говориш във ващо село , но не и да ги пишеш тук .

Върни се в “Славия”