Локомотив (Пловдив) - Черно море (Варна) [официална тема]
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- zeleno-beli
- Контакти:
Re: Локомотив (Пловдив) - Черно море (Варна) [официална тема]
Този съдия Н.Йорданов ванаги ни е закопавал.Още помним финала ни за купата с Литекс. Време е да отива при Каубоя.
Sagittarius написа:Критикувахме Кривия,че вместо да играе се кара със Спасов.Защитихме Спасов,нормално,Кривия беше низгвергнат,натирен,превъзпитан.Но сега защитавам Кривия!Защо?Защото ако Кривия беше играл цял мач това нямаше да се случи.Защото този път Спасов прекали,защото този път вместо да подбира правилно играчите и тактиката той си губи времето да се перчи пред Кривия,да се кара с него.Резултата го видяхме.Този мач беше изцяло провален от Никола Спасов.Аз тука написах - Даксон трябва да бъде опазен,това е гаранция за успех.Защо Даксон не беше смачкан първото полувреме,а бе оставен да си разиграва коня и да ни прави луди 45 минути?Защо?Още до 10 минута срещу Даксон трябваше да бъдат извършени поне 3 здрави фала и 3 пъти да го изнасят с носилката,но не.Срещу нас се играеше селски,ние играем аристократично.Пак тъпо.Да,еропейски играем,но срещу селските маниери такъв стил е безполезен
Абе човек, тази вечер ми скри топката. Сякаш четеш мислите ми! АБСОЛЮТНО си точен! Продължавай все така! Заради теб ми се вдигнаха в очите всички наши фенове! С такива хора като теб аз съм спокоен за бъдещето на Моряците. Защото виждам,че винаги ще има трезво мислещи хора, хора които не ще се страхуват да изкажат директно мнението си. Хора, които не ще се уплашат да изкажат различно от масата становище. Продължавай все така приятелю!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- Sagittarius
LOKO_PD_FAN написа:Явно много си зелен щом ги изживяваш така тези нормални загуби,ти май наистина не знаеш какво е традиция сега като сме с такава форма и ви бием ,незнам като се оправим кво ще става а ти кога се окоти та взе да дращиш?Или забрави онези години с ханбалния резултат а?Да не дойдат пак че ще стане много![]()
![]()
![]()
Сега вече се наклеца.8:1 срещу децата?Когато вашия покоен гуру "Бесният" подкупи Велислав Вуцов да инсцинира бойкот на вашия мач с цел лесна победа?На ваше място от този мач най-много щеше да ме е срам,най-вече от метода с който го спечелихте.Толкова ли се бяхте нас*рали от шубе от 36 годишния Илиян Илиев?Ужас.Халал да ви е 8:1,но срещу вас играеше Черно Море младша възраст,малко срам да имате

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- LOKO_PD_FAN
- Контакти:
А сега игра третият в класирането и какво 3 точки ама за нас ,или още си мислите че ще са за вас?
- zeleno-beli
- Контакти:
LOKO_PD_FAN написа:Явно много си зелен щом ги изживяваш така тези нормални загуби,ти май наистина не знаеш какво е традиция сега като сме с такава форма и ви бием ,незнам като се оправим кво ще става а ти кога се окоти та взе да дращиш?Или забрави онези години с ханбалния резултат а?Да не дойдат пак че ще стане много![]()
![]()
![]()
Я си гледай отбора.С тази опълченска игра скоро ще дойдат ханбалните резултати.
LOKO_PD_FAN написа:А сега игра третият в класирането и какво 3 точки ама за нас ,или още си мислите че ще са за вас?
Във Варна въпреки съдиите резултата ще бъде 5:0 за Моряците! Не знам защо се излагаш? Мача го гледа цяла България и видя, че ви надиграхме тотално. Ако си сляп, извинявай. Но тогава си намери приятел, който не е дрогиран да ти разясни мача.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- LOKO_PD_FAN
- Контакти:
zeleno-beli написа:LOKO_PD_FAN написа:Явно много си зелен щом ги изживяваш така тези нормални загуби,ти май наистина не знаеш какво е традиция сега като сме с такава форма и ви бием ,незнам като се оправим кво ще става а ти кога се окоти та взе да дращиш?Или забрави онези години с ханбалния резултат а?Да не дойдат пак че ще стане много![]()
![]()
![]()
Явно тази вечер сте малко разстроени ,съжалявам макар че по горе писаното беше за другия зелен а не за теб затова "сори"
LOKO_PD_FAN написа:zeleno-beli написа:LOKO_PD_FAN написа:Явно много си зелен щом ги изживяваш така тези нормални загуби,ти май наистина не знаеш какво е традиция сега като сме с такава форма и ви бием ,незнам като се оправим кво ще става а ти кога се окоти та взе да дращиш?Или забрави онези години с ханбалния резултат а?Да не дойдат пак че ще стане много![]()
![]()
![]()
Явно тази вечер сте малко разстроени ,съжалявам макар че по горе писаното беше за другия зелен а не за теб затова "сори"
Какво значи "другия" зелен? Във Варна всичко е зелено!!!
- LOKO_PD_FAN
- Контакти:
зеления написа:LOKO_PD_FAN написа:А сега игра третият в класирането и какво 3 точки ама за нас ,или още си мислите че ще са за вас?
Във Варна въпреки съдиите резултата ще бъде 5:0 за Моряците! Не знам защо се излагаш? Мача го гледа цяла България и видя, че ви надиграхме тотално. Ако си сляп, извинявай. Но тогава си намери приятел, който не е дрогиран да ти разясни мача.
Абе нали ти казах че си още зелен бе ,футбол се играе на голове не на надиграване ясно ,това не е спектакъл, спектаклите са на запад разбра ли

- Sagittarius
LOKO_PD_FAN написа:zeleno-beli написа:LOKO_PD_FAN написа:Явно много си зелен щом ги изживяваш така тези нормални загуби,ти май наистина не знаеш какво е традиция сега като сме с такава форма и ви бием ,незнам като се оправим кво ще става а ти кога се окоти та взе да дращиш?Или забрави онези години с ханбалния резултат а?Да не дойдат пак че ще стане много![]()
![]()
![]()
Аз вас ви разбирам.Радвате се,нормално,биете бронзовия медалист.Обаче защо се заяждаш?Много добре съзнаваш,че мача беше 90% пред вашето наказателно поле и имахте супер късмет.Лежахте повече отколкото играете.Сам съзнаваш,че ако Спасов беше малко по-треньор вие повече от 0:0 никога не бихте ни взели.Имате точно 1 футболист - Даксон,това всеки го вижда.Аз ако бях треньор - срещу вашия Даксон до 10 минута щеше да има 3 здравички фала,просто нямаше да мине центъра,а можеше и да излезе рано-рано контузен

За всички които се заяждат - Черно Море миналата есен имаше 5 загуби!Локо Пд,Беласица,Левски,Литекс и Черноморец!!!5 ПЕТ загуби.Имаше равен с тоталния аутсайдер Ботев.Но Черно Море завърши 3-ти накрая.Хич не скачайте да празнувате,че Черно Море паднал....вие тепърва ще играете с Черно Море и ще падате
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"