ОФАНЗИВА написа:Абе ти верно си болен човек-данъчни декларации чак!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-малкото аз не продавам нищо- просто публикувам тук нещата!!!А и от какъв зор трябва да се дават пари на клуба-да не сме му собственици ли какво?? Тия пари отиват за развитето на сектора-нещо,което очевидно ти не разбираш и незнам защо продължаваш да се месиш!!А и с какво човек закупил артикул е излъган, ако не е тайна-плаща и получава нещо затова-не виждам нищо нередно-само твоя боелн мозък разжа някакви конспирации!А да прав си-обяснение не ти дължа-а за другите, за които толкова много си се загрижил мисля,че квото е трябва им е обяснено!!Всеки,който се е доверил на ОФАНЗИВА вижда и знае за какво става въпрос и няма да ти се хване на евтините номерца и лъжи!Най-малкото всеки месец си излиза отчета -кво е продадено и кво купено-така,че, който иска може да провери!!
Айде спирам да се занимавам с твойте старчески щуротии!!!Гледай си старините и не се прави на толкова умен-че само разсммиваш!
Заглавието на темата е ... в името на ЦСКА!Щом е в името на ЦСКА, то трябва парите, събрани от продажбите да отиват за ЦСКА, а не за някой, който използва името на ЦСКА за своя лична облага.Мисля, че на нормалните фенове на ЦСКА им е достатъчно управлението на ТИТАН-АС, за да има още някой, който да цица от името на отбора, за тяхна сметка.Аз определено виждам за какво става въпрос, когато иде реч за Офанзива-опит на определена група хора, криеща се зад обич към ЦСКА да окупира сектор Г и да си върти търговията и в нета, без да плаща за реклама, използвайки наивността на пуберите и любовта им към отбора.
Не виждам обаче реакция от страна на правоимащите, съобразно правило7 от правилата на форума, или Офанзива плаща на ГОНГ за да използва форума за търговска реклама?!