Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ivaka
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот ivaka » 23 юни 2012 16:07

Не смятам, че ще е Зезиньо...
Той няма записан мач след зимната пауза и нормално - лекува контузия, освен това статистиката му е плачевна има 47 официални мача и 3 гола, не е типичен таран, а по-скоро отговаряше на философията на Костов за нападател - тип "лек" и изтеглен по-назад.
Смятам, че той не е вариант за Левски.
Индикациите са в друга посока, въпреки, че никой не знае, до тук изненадаха всички и всичко...но така е по-добре.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 23 юни 2012 17:40

Словакът Роман Прохазка, който подписа с Левски, може да бъде използван и като опорен халф от Илиан Илиев. Националът на Словакия по принцип играе като външен полузащитник, но на тренировките е показал, че не му е чуждо да се справя и на поста дефанзивен халф.

Прохазка показва, че се адаптира бързо към условията в Левски. Играчът, който ще носи номер 8 на „Герена” вече се справя прилично с българския език и с това печели много симпатии сред новите си съотборници. Любопитно е, че Прохазка бе част от Спартак Търнава, който наказа Левски преди една година в турнира Лига Европа.

Ако Прохазка продължи с добрите си изяви като вътрешен халф, той най-вероятно ще бъде в дует с Владо Гаджев пред бранителите на Левски. Това от своя страна ще даде възможност на Илиан Илиев да разчита на Станислав Ангелов в сърцето на защитата, където Левски имаше доста проблеми.

Малко странно решение.Все пак да видим,ще се справи ли на тази позиция.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 23 юни 2012 18:00

Stanislav_Ivanov написа:Словакът Роман Прохазка, който подписа с Левски, може да бъде използван и като опорен халф от Илиан Илиев. Националът на Словакия по принцип играе като външен полузащитник, но на тренировките е показал, че не му е чуждо да се справя и на поста дефанзивен халф.

Прохазка показва, че се адаптира бързо към условията в Левски. Играчът, който ще носи номер 8 на „Герена” вече се справя прилично с българския език и с това печели много симпатии сред новите си съотборници. Любопитно е, че Прохазка бе част от Спартак Търнава, който наказа Левски преди една година в турнира Лига Европа.

Ако Прохазка продължи с добрите си изяви като вътрешен халф, той най-вероятно ще бъде в дует с Владо Гаджев пред бранителите на Левски. Това от своя страна ще даде възможност на Илиан Илиев да разчита на Станислав Ангелов в сърцето на защитата, където Левски имаше доста проблеми.

До колкото знам Илиян Илиев е все още треньор на Левски и той тренира отбора , не ти ;). И той по-разбира на какъв пост трябва да играе даден футболист . А и те медиите от нямане какво да правят си измислят най-различни новини в повечето случаи - така че не им се връзвайте ..... Чакам си аз Понеделника да видя нападателя в Левски кой ще е и с кого ще играем в Европа :P

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 23 юни 2012 18:15

PFK_Levski написа:
Stanislav_Ivanov написа:Словакът Роман Прохазка, който подписа с Левски, може да бъде използван и като опорен халф от Илиан Илиев. Националът на Словакия по принцип играе като външен полузащитник, но на тренировките е показал, че не му е чуждо да се справя и на поста дефанзивен халф.

До колкото знам Илиян Илиев е все още треньор на Левски и той тренира отбора , не ти ;). И той по-разбира на какъв пост трябва да играе даден футболист . А и те медиите от нямане какво да правят си измислят най-различни новини в повечето случаи - така че не им се връзвайте ..... Чакам си аз Понеделника да видя нападателя в Левски кой ще е и с кого ще играем в Европа :P

Нищо не съм казал де.Прохазка нали по принцип е офанзивен футболист и затова се учудих малко.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 23 юни 2012 18:17

Напълно възможно е щом е показал данни за вътрешен халф да поеме и този пост в случай на нужда.
Можем само да се радваме, че сме взели комплексен футболист, който може да се справя на различни постове в отбора...

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 23 юни 2012 18:52

А много ми харесва ,че за толкова малко време на пресконференцията успя да говори на български , естествено не много чист , но аз лично разбрах всичко , което се опита да каже ....... много бързо научава езика ни - естествено това ,че е словак му помага ;) , но няма как да не се отбележи като плюс това !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 юни 2012 19:02

Както се адаптира с такава скорост, мисля, че сме случили на футболист. И щом може да играе, като опорен халф това се явява, като плюс за нас. За ЦЗ да се използва Ангелов, който хич не е лош и нещата лека полека се нареждат, но да видим. Първата контрола наближава, но тогава не трябва да даваме крайни оценки за селекцията и отбора, като цяло.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 23 юни 2012 19:15

Най-много в тази селекция ме радва,това,че новите играчи са заедно от първата тренировка (с изключение на нападателя).Така ще имат много време за сработване и опознаване.До първия мач в ЛЕ има вече по малко от месец,но се надявам да сме готови за него и да се представим добре. :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 юни 2012 19:16

Работата отива към Тотален футбол. :geek:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 23 юни 2012 19:23

ralka_levskarka написа:Както се адаптира с такава скорост, мисля, че сме случили на футболист. И щом може да играе, като опорен халф това се явява, като плюс за нас. За ЦЗ да се използва Ангелов, който хич не е лош и нещата лека полека се нареждат, но да видим. Първата контрола наближава, но тогава не трябва да даваме крайни оценки за селекцията и отбора, като цяло.

мдаа, Ангелов ще обира всички високи топки пред вратата ни ;) :o . Висок е, як физически и има и добър отскок. Той е човека дето ще се "бие" ек на ек с ЦН от сорта на Кулибали, Гомез... :lol:
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Архив”