леле, какво е това недоволство за всичко в тоя форум?! Отборът бил недостатъчно селектиран, екипите грозни, много спонсори имало на тях и незнам си още какво...Тук жени ли пишат предимно или привърженици на Левски София? Нямало "Л"-то на екипа...Голяма работа, бе хора. "Л" има и на Лудогорец на екипите, що не подкрепяте делиорманци... Нима изконната ни емблема е по-незначително нещо от тази буква. Пък и още нищо не е окончателно. Нищо чудно от ръководството да вземат под внимание това "мрънкане" и да сложат "Л"-то на ръкавите или гащетата...Това ли ви е проблема? Не били ви харесвали екипите...Всеки един клуб ежегодно прави някакво "освежаване" на цветовата комбинация в екипировката на отбора си. Какво лошо има тази година да сме с този екип? Според мен- проблем няма. Ние постоянно си ги създаваме и прекалено драматизираме нещата. Екипът е такъв какъвто е.
По тая логика ще попитам критикарите- що носите синьо, като Левски е започнал с "жълто-червени" дрешки...И що пеем всички рефрените за небето, морето и очите на Апостола?!?!
Тая година ще сме с бяла лента, за да изпъква в нея емблемата. Мен това изобщо не ме бърка. По-важно е да не се срами тази емблема. Защото миналата и по-миналата години като бяхме в изцяло синьо и с прословутото "Л" на гърдите, а се осирахме под път и над път- щастливи ли бяхте?! Така, че- вземете се стегнете и стига само сме търсили за какво да се чоплим. Нека си харесваме отборът, такъв какъвто е и да го подкрепяме. Това е Левски, на който не му харесва- да се спасява