Анкета за трансферите ни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кое от новите ни попълнения ви впечатлява най-много?

Цветков
21
39%
Костов
2
4%
Вандер
12
22%
Караславов
0
Няма гласове
Дяков
2
4%
Артур
6
11%
Рубен
1
2%
Иршак
3
6%
Грънчаров
6
11%
Шеткус
1
2%

Общо гласове: 54

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Re: Станислав Костов е поредното ново попълнение на Ботев

Мнениеот david_villa » 22 юни 2012 18:34

Жалко, че ви го даваме... Има хляб в това момче, вярвам, че Стойчо е намерил алтернатива, за да са съгласни от София на този ход. Да ви радва много!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 22 юни 2012 19:52

Добър трансфер! :)
Много успехи на Станислав Костов, с екипа на "Ботев"Пловдив!

Потребителски аватар
kiririki1
Контакти:

Мнениеот kiririki1 » 22 юни 2012 21:45

Много се радвам за това момче ! Следя развитието му като футболист , според мен той е най - големия талант който роди през последните няколко години школата на ПИРИН ! Мисля , че в Ботев ще оценят качествата му и ще получи повече шанс за изява !!!

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Мнениеот cookiemonsta » 22 юни 2012 21:52

kiririki1 написа:Много се радвам за това момче ! Следя развитието му като футболист , според мен той е най - големия талант който роди през последните няколко години школата на ПИРИН ! Мисля , че в Ботев ще оценят качествата му и ще получи повече шанс за изява !!!

Айде дано! От казаното дотук оставам с впечатлението, че това момче няма силна психика. В подобен случай направо не виждам как ще успее да превъзмогне капризите на еснафите от западната трибуна. Наш Петко (pun intended) цяла година го мъчиха, но вярвам, че от догодина ще затвори устите на мрънкалниците. Надявам се претенциите на нашата публика да имат положителен ефект върху Костов и по този начин да успее да докаже, че заслужава мястото си в жълточерната дружина. Лично аз му пожелавам успех и нека ни радва в предстоящия сезон с красива игра.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 юни 2012 00:10

rump_shaker написа:
Angoff написа:
Е айде сега , Ботев не е по-богат клуб от ЦСКА повярвай ми ако намекваш за заплатите е то е нормално да има забавания но редовни заплати се дават и в Славия това значи ли , че ще предпочетат Славия пред ЦСКА ?

ЦСКА в момента дава много повече възможности за реализация на кариерата в чужбина от , който и да е футболен клуб в България винаги е било така и фактите са неуспорими !

Имаш една много малка грешка. Последните 10 години Литекс е отборът който е изкарал най-много играчи навън за най-много пари! От времето когато последно пратихте Марто, Бербо и Стенли навън ще се запомните с един Делев който вече не знам къде е по света. Истината е че отдавна не сте онзи ЦСКА който бяхте. Онзи ЦСКА на Стоичков, Пенев, Костадинов. Нали именно вие ни упреквате че гледаме само в историята. Ами истината е че и вашата история остана много назад във времето. А ако случайно завършим преди вас? Ако случайно играем вместо вас в ЛЕ? дали пак ще предпочете Костов да се върне при вас? И преди да ми кажеш че това е невзъможно, си помисли колко пъти Левски, Литекс та и Лудогорец са завършвали преди вас и тогава ми говори че това е фантастика. Тази година Левски и Лудогорец ще са по-силни от вас и това е сигурно. Ако и Черноморец и Ботев заформят силни отбори смятай че ЦСКА като нищо може да остане извън Европа. А има и още нещо относно калузата "опция за закупуване". Това е опция при която сумата е фиксирана и ако Ботев е изкарат тогава не се гледа кво иска Гърнето, Праховеца или Костов? Капиш?

Къде забрави адвокат ГРАДЕВ в цялата схема?! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 23 юни 2012 00:18

cookiemonsta написа:
kiririki1 написа:Много се радвам за това момче ! Следя развитието му като футболист , според мен той е най - големия талант който роди през последните няколко години школата на ПИРИН ! Мисля , че в Ботев ще оценят качествата му и ще получи повече шанс за изява !!!

Айде дано! От казаното дотук оставам с впечатлението, че това момче няма силна психика. В подобен случай направо не виждам как ще успее да превъзмогне капризите на еснафите от западната трибуна. Наш Петко (pun intended) цяла година го мъчиха, но вярвам, че от догодина ще затвори устите на мрънкалниците. Надявам се претенциите на нашата публика да имат положителен ефект върху Костов и по този начин да успее да докаже, че заслужава мястото си в жълточерната дружина. Лично аз му пожелавам успех и нека ни радва в предстоящия сезон с красива игра.

нека но дано да играе срещу ЦСКА
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 23 юни 2012 01:01

Успех на момчето. Дано покаже добри качества, силни игри и да накаже бившия си отбор. ;)
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 23 юни 2012 11:50

Голям удар.Евала!Това момче го бива,даже мисля че е бъдеща БГ звезда в международен план.Скоро ще е и национал.Мисля че има качества по-големи от това е добър в България,демек Ботев прави удар според мен.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

hetfield
Контакти:

Re: Подготовка и трансфери сезон 2012/2013

Мнениеот hetfield » 23 юни 2012 14:01

options_1912 написа:Не не по-добре да спрем с трансферите че Локуту от Столипиново пак получиха инфаркти!

Чуха те и спряха ;)

Потребителски аватар
options_1912
Контакти:

Re: Подготовка и трансфери сезон 2012/2013

Мнениеот options_1912 » 23 юни 2012 16:16

hetfield написа:
options_1912 написа:Не не по-добре да спрем с трансферите че Локуту от Столипиново пак получиха инфаркти!

Чуха те и спряха ;)

Май така изглежда. :lol: :twisted:
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”