На кое място ще завърши Черно море сезона?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: На кое място ще завърши Черно море сезона?

Мнениеот Sagittarius » 24 авг 2009 20:49

maximalniq написа:
Sagittarius написа:При всички положения ще вземем Купата на България :lol: .Наистина сме безсилни срещу простотията в бъгларски футбол,съгласен съм с Никола Спасов.Срещу нас се играе анти-футбол,срещу нас съдиите свирят безобразно.Това не е феърплей,това е цирк.

ПС:Миналата година загубихме и от по-слаби отбори и бяхме 3-ти.Рано е да се самоотписваме.Трябва обаче да се погрижим когато играе Черно Море да се свири 50:50.Само съдиите ни провалиха в 2-те ни гостувания досега.

Това е смешно да обвинявате съдиите след като миналия сезон точно по този начин ви доведоха до 3 място...

Обвинявам ги!!!като мача на Герена ли помогнаха?В Ловеч що не помогнаха,а ни клаха?Ботев що ни вкара за 2:2 гол от 3 метрова засада?Що не помогнаха срещу селянията в Петрич.Стига си имитирал тоя палячо Николай Гигов.Смешник е той,смешник,кажи за неговото отборче и неговите съдии.Както се вижда-ние се борим сами и мъжки.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 24 авг 2009 20:55

Прав си ,но както и те плащат на съдиите ,така и вие... Всики помним мачовете на Локо СФ в края на миналия сезон.
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 авг 2009 20:55

1.Левски
2.Литекс
3.Черно море
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

whenblindmancries
Контакти:

Мнениеот whenblindmancries » 24 авг 2009 21:00

според мен много зависи от следващите четири мача . Играем с Ботев - вкъщи , Берое - там , Миньор - вкъщи и със Своге - навън ( чудно ми е къде ще се играе мача , някъде из София ли ? ) .
моите очаквания са за лесна победа срещу Ботев - може да се получи нещо като със Сливен ; равен със старозагорщи и две трудни победи срещу оставащите отбори . Лично моите очаквания са за четвърто или пето място - Левски/ЦСКА/Ловеч/ние ?? / ВагонСФ или Айтос .
Whitesnake \ Deep Purplе \ ЧЕРНО МОРЕ

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 24 авг 2009 21:00

6-8 място.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 24 авг 2009 21:07

жалка картинка бяхте днес,с тоя тренер да я докарате най-много до 7-8 място.мисля че винаги ше играете такъв грозен футбол.мое лично мнение не обременявам никого!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
green man
Контакти:

Мнениеот green man » 24 авг 2009 21:09

В Стара Загора няма да Ви е никак лесно. Нищо чудно и да загубите, Ние цели нямаме , играем добър футбол.
Ще видим какво ще стане?
НЯМА МОЕ , НЯМА ТВОЕ , СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 24 авг 2009 21:11

Не знам на кое място,но на някой футболисти не им е мястото в Ч.Море!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 24 авг 2009 21:14

В краят на сезона трябва да имаме 28-30 точки, това ни гарантира поне 3-4 място. Всичко под тези цифри ще е провал.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 24 авг 2009 21:18

whenblindmancries написа:според мен много зависи от следващите четири мача . Играем с Ботев - вкъщи , Берое - там , Миньор - вкъщи и със Своге - навън ( чудно ми е къде ще се играе мача , някъде из София ли ? ) .
моите очаквания са за лесна победа срещу Ботев - може да се получи нещо като със Сливен ; равен със старозагорщи и две трудни победи срещу оставащите отбори . Лично моите очаквания са за четвърто или пето място - Левски/ЦСКА/Ловеч/ние ?? / ВагонСФ или Айтос .

Нещо много бързо ни отписвате. Има време до директните двубои. А иначе съм съгласен с nikola79 за треньора, но не и за футбола, който играем.

от Lupusss на 24 Авг 2009 21:14
Както си му е реда изядохте сопата ! Напално очаквано а сега от тук до оставките има само един мач.. Някой хора мн бързо си повярваха че Черно море може да бъде фактор в първенството ..сваляйте очилата и пиите по една мастика

Ние сме и ще бъдем фактор в първенството!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”