LSFC 1914 написа:HoUs4oOL написа:dreben23 написа:Гърците бяха по-добри и през второто ще изравнят с дузпа!
Колко бира изпи
Той го кара на дози...![]()
![]()
![]()
Той направо пие сироп

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
LSFC 1914 написа:HoUs4oOL написа:dreben23 написа:Гърците бяха по-добри и през второто ще изравнят с дузпа!
Колко бира изпи
Той го кара на дози...![]()
![]()
![]()
dreben23 написа:Нарича се интуиция, халюцинациите идват след края на мача!Две по 200, аз не съм пияч по природа, но по пиене ако ви хвана, тежко ви. Опъвам само домашна, други боклуци не!
Кое ли? Че си чакат шанса, а немците се морят на вятъра!
departedt2 написа:ТОЧНО каквото очаквах - безумно ГРОЗНО, ГАДНО и УРОДЛИВО подобие на футбол от разпасаната, космата, брадата, нелицеприятна, мургава пасмина, титулуваща се гръмко "национален отбор на Гърция". По-отвратителна картинка от византийците в този мач не мога дори да си представя, вън от европейския футбол, антифутболни безхаберници! По-добре от тия нещастници би стоял дори един Бдин Видин с юношите при гостуване на Реал М. Играта футбол, византийци, не е за вас - не може да излезеш на 1/4 финал на ЕВРОПЕЙСКО и да играеш от първата минута за дузпи...
Разбира се, още не е късно да се сбъдне прогнозата ми (4 гола разлика като минимум краен резултат).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта