Първа тренировка на стадион Пловдив - 25-ти юни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Re: Първа тренировка на стадион Пловдив - 25-ти юни

Мнениеот drakon » 22 юни 2012 18:00

Tам съм и аз с цялата тайфа!!

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 22 юни 2012 18:50

Аз пък противно на лумпенизацията в България,пожелавам успех на Ботев в А група-нямам нищо против да сме като Левски и ЦСКА и да се менкаме на върха в класирането следващите 40-50 години.Успех и на добър час-безумно се радвам ,че на "9септември" отново ще се играе футбол!!!!Густо Майна!!!! ;)

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 22 юни 2012 19:16

На къщата няма да се играе футбол. Ще се потренира малко ;) А иначе няма как да се менкаме на върха 40-50 години. Той е запазен за нас ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 22 юни 2012 20:04

Там съм...
САМО "БОТЕВ"ПД!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 22 юни 2012 20:07

IvanGit написа:Аз пък противно на лумпенизацията в България,пожелавам успех на Ботев в А група-нямам нищо против да сме като Левски и ЦСКА и да се менкаме на върха в класирането следващите 40-50 години.Успех и на добър час-безумно се радвам ,че на "9септември" отново ще се играе футбол!!!!Густо Майна!!!! ;)

Бреййй, имало и живи фенове на "Локомотив"Пд :shock:, а не само болни мозъци :mrgreen:

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 22 юни 2012 20:20

nik_bg1 написа:
IvanGit написа:Аз пък противно на лумпенизацията в България,пожелавам успех на Ботев в А група-нямам нищо против да сме като Левски и ЦСКА и да се менкаме на върха в класирането следващите 40-50 години.Успех и на добър час-безумно се радвам ,че на "9септември" отново ще се играе футбол!!!!Густо Майна!!!! ;)

Бреййй, имало и живи фенове на "Локомотив"Пд :shock:, а не само болни мозъци :mrgreen:

[offtopic]Ако питаш глиставия и сие, това е жълт агент под прикритие![/offtopic]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 22 юни 2012 22:07

[offtopic]

Успех и на Локомотив Пд! Добре, че има и нормални фенове на смърфовете. Ако повечето мислеха като теб ... :roll:[/offtopic]
Естествено, че ще се съберем на Голямата къща. Това си е тренировка, никой не е освобождавал официално играча с номер 12 :!:

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 22 юни 2012 22:09

Не ми пука осбенно от враждите и глуостите на ултрасите ,аз съм просто привърженик на Локомотив.Никога няма да забравя ,че изживях неземна радост 2004 и благодарение на победата на Ботев над ЦСКА-кого да мразя и плюя?-половината ми колеги и приятели са от Ботев.Аз върху колеги и приятели не плюя.Как да напиша в някой форум някаква гадост срещу феновете на Ботев и на другия ден като ги видя да им кажа "добър ден колеги".За такива хора си има точно название-боклуци АЗ НЕ СЪМ БОКЛУК затова НЕ мразя БОТЕВ-нека си има съперничество и съревнование, но уважението НЕКА е преди всичко!!!!!!!

s.s..
Контакти:

Мнениеот s.s.. » 22 юни 2012 23:36

IvanGit написа:Не ми пука осбенно от враждите и глуостите на ултрасите ,аз съм просто привърженик на Локомотив.Никога няма да забравя ,че изживях неземна радост 2004 и благодарение на победата на Ботев над ЦСКА-кого да мразя и плюя?-половината ми колеги и приятели са от Ботев.Аз върху колеги и приятели не плюя.Как да напиша в някой форум някаква гадост срещу феновете на Ботев и на другия ден като ги видя да им кажа "добър ден колеги".За такива хора си има точно название-боклуци АЗ НЕ СЪМ БОКЛУК затова НЕ мразя БОТЕВ-нека си има съперничество и съревнование, но уважението НЕКА е преди всичко!!!!!!!
един от привържениците на Ботев Пд те поздравява за тези ти думи дай Боже повече фенове като теб поздрави.
между другото днес имах път към Пазарджик на входа откъм магистралата има тренировъчни игрища най вероятно на Хебър Пз едно от децата им излизаше от тренировъчната база с калеври зелени чорапи и панталони, и с фланелка на Ботев ПД просто не мога да опиша как се почувствах, ГОРД фен на Ботев Пд
ТОЙ НЕ УМИРА

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 23 юни 2012 00:59

IvanGit написа:Не ми пука осбенно от враждите и глуостите на ултрасите ,аз съм просто привърженик на Локомотив.Никога няма да забравя ,че изживях неземна радост 2004 и благодарение на победата на Ботев над ЦСКА-кого да мразя и плюя?-половината ми колеги и приятели са от Ботев.Аз върху колеги и приятели не плюя.Как да напиша в някой форум някаква гадост срещу феновете на Ботев и на другия ден като ги видя да им кажа "добър ден колеги".За такива хора си има точно название-боклуци АЗ НЕ СЪМ БОКЛУК затова НЕ мразя БОТЕВ-нека си има съперничество и съревнование, но уважението НЕКА е преди всичко!!!!!!!

Браво! Жалко, че малко хора мислят като теб, а повечето са олигофрени като Игито. Подкрепяй отбора си, обичай, а не мрази!
Последна промяна от Dexter Lord на 23 юни 2012 12:49, променено общо 1 път.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Върни се в “Ботев”